hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αρα η Ντενισα εφυγε? Γιατι την βλεπω ακομη στο σαιτ. Αλλοι λενε στις 12/2 εφυγε. Ποιο ειναι το σωστο?
Αρα η Ντενισα εφυγε? Γιατι την βλεπω ακομη στο σαιτ. Αλλοι λενε στις 12/2 εφυγε. Ποιο ειναι το σωστο?
Δεν εχει extra το κοριτσι τα περνει με ευχαριστηση στο στομα και δεν λεει και κουβεντα .
Κωλο δεν δινει ολοι το ξερουμε !!!
Τωρα γιατι ο τυπος γραφει για extra μονο αυτος ξερει !!!
Καλησπερα παιδες -
Μια γρηγορη ερωτηση για οσους εχουν αποψη: θελω να κανω DUO με την DENISA και μια ακομα κοπελα του Κωστα, και αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερα να ζητησω την Jessica ή την Alexandra...
Τι νομίζετε;
Καλησπερα παιδες -
Μια γρηγορη ερωτηση για οσους εχουν αποψη: θελω να κανω DUO με την DENISA και μια ακομα κοπελα του Κωστα, και αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερα να ζητησω την Jessica ή την Alexandra...
Τι νομίζετε;
δεν χρειαζεται να μεινεις με
απλα καλεις αλλο γραφειο....
Πως φαινεται ο νεος χαμπαρι δεν πηρα! Εισαι και γρηγορος και δεν σε προλαβαινω!
Ευχαριστω!
Ρε παιδια εχω μια απορια εχτες προσπαθησα να κλεισω μια συναντηση με την jessica με το πρακτορειο και μιλώντας με τον Κωστα μου ειπε οτι για να γινω πελατης του γραφειο πρεπει το πρωτο ραντεβου να κλειστει στο σπιτι μου ή να με συστησει καποιο αλλο μελος.
το εχει πει και αλλος παιτης αυτο...μας κουφανες τωρα. το αντιθετο συμβαινει συνηθως. πρωτο ραντεβου δεχονται ΜΟΝΟ σε χοτελ και αφου σε μαθουν, ερχονται μετα στο σπιτι. μαλλον ο Κωστακης ειχε πιει κανενα τσιπουρακι.