greeklovems
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.458
- Πόντοι
- 1.191
Αληθεια τωρα σ αρεσει η κορη της? ασε που δεν την κοβω καν για 18 χρονων....κοριτσακι ειναι ακομα....Μάνα και κόρη για τρελό γαμηση
Όντως ναι...Αληθεια τωρα σ αρεσει η κορη της? ασε που δεν την κοβω καν για 18 χρονων....κοριτσακι ειναι ακομα....
26 είναι χύστη, κοντά έπεσεςΑληθεια τωρα σ αρεσει η κορη της? ασε που δεν την κοβω καν για 18 χρονων....κοριτσακι ειναι ακομα....
Εχει να φαει πολλα ψωμια και πολλα φραγκα σε πλαστικους για να γινει γκομενα...26 είναι χύστη, κοντά έπεσες
https://www.instagram.com/kris_betta_/
ωραίο μουνάκι είναι
μην είστε μάο μάο
Νομίζω ότι πρέπει να συμφωνήσωΕχει να φαει πολλα ψωμια και πολλα φραγκα σε πλαστικους για να γινει γκομενα...
Πολλοί την λένε ξενερωτη πάντως...Για πολύ πουτσο το Νατασακη
Για ολες καποιοι θα το πουνε αυτο.Πολλοί την λένε ξενερωτη πάντως...
Καλά δεν θα το έλεγα...Όχι ότι ξέρω τι κάνει αλλά πόσο μυστήρια δείχνει.Πρέπει να κάνει απίθανο κρεβάτι
Η εμφανιση επηρεαζει τη δικη μας επιθυμια για κρεβατι. Οχι τη δικη της. Λιγες ειναι αυτες που βλεπεις τη λαγνεια αποτυπωμενη επανω τους.Καλά δεν θα το έλεγα...Όχι ότι ξέρω τι κάνει αλλά πόσο μυστήρια δείχνει.
Ναι απλά η συγκεκριμένη είναι περίεργη και το πιστεύω...Η εμφανιση επηρεαζει τη δικη μας επιθυμια για κρεβατι. Οχι τη δικη της. Λιγες ειναι αυτες που βλεπεις τη λαγνεια αποτυπωμενη επανω τους.
Ισως ετσι εμπνεεται τους στιχους τουπρεπει να την κερναει ο ιακωβιδης πως λενε αυτον που της γραφει τραγουδια και λενε ντουετα
στο ινσταγραμ σε ολα τα λαιβ μαζι ειναι
Νομιζω πως αν τη δω αβαφη και μετα το γαμησι,με τις πλαστικες που εριξε,θα την περασω για τραβελο..οποτε νο απο μενα!Χεν θα παθω τιποτα αν τα δωσω σε κανα κοριτσαρο μαζι με 150€Πρέπει να κάνει απίθανο κρεβάτι