Νέα

Χρήστος Κασταμονίτης (Διαβαίνοντας την ανοπαία ατραπό)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Ο Κασταμονίτης έχει γνώσεις στον τομέα των UFO και στην ελληνική ιστορία. Εκεί τον παραδέχομαι. Σε όλα τα υπόλοιπα, είναι για γέλια.
Την Καλησπερα μου Φιλε Tiberius....τον συγκεκριμενο τον εχω παρακολουθησει...κατα την ταπεινη μου αποψη δυο που αξιζει να παρακολουθησεις ειναι ο Μπαλανος και ο Deniken ......
Καλα να περνας......

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.561
Πόντοι
11.146
Νομίζω ότι είναι από παλιά αρθρογράφος σε περιοδικά του χώρου και γνωρίζει πράγματα και πρόσωπα. Από αυτά που έχω ακούσει στα βίντεο του, φαίνεται να γνωρίζει αρκετά για θέματα εξωγήινων και φαντασμάτων ( αυτα τα θέματα παρακολουθώ από αυτόν).ο ίδιος έχει πει ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που του δίνουν πληροφορίες μετά από έρευνα
Το γεγονός ότι μάλωσε με άτομα του χώρου του δεν μου λέει πολλά.. υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους..
Αλλά εντάξει δεν ξέρω άλλα για το άτομο του- μπορεί να είναι αγύρτης
Αλλά παλιά έβγαινε συχνα στον Χαρδαβέλλα, που λογικά δεν θα έβαζε όποιον να ναι στο πάνελ του (σημειωτέον δεν έβλεπα Χαρδαβέλλα ποτέ - τότε ήμουν νέος κι είχα άλλες προτεραιότητες )
Κι εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός ως προς τις προθέσεις του, αλλά για τα προαναφερθέντα θέματα ( φαντάσματα και εξωγήινοι) τον βρίσκω σωστό.
Στα άλλα δεν έχω γνώμη
...ναι, σε δυο περιοδικα του ιδιου εκδοτη, "Τριτο Ματι" και "Hellenic Nexus" , ειχε γραψει καποια αρθρα με προσανατολισμο περισσοτερο την Νεα Ταξη Πραγματων, τις συνωμοσιες και παρεμφερηι θεματα. Οσον αφορα τον Χαρδαβελα, δεν τον καλεσανε γιατι ηταν γνωστης και ειδικος αλλα γιατι ειχαν εμφανισει σε καποια εκπομπη μερος απο αρθρο του στο "Τριτο Ματι", εκανε μανουρα στο καναλι για πνευματικα δικαιωματα και αναγκαστικα τον καλεσανε σε μια επομενη εκπομπη και μερικες ακομα μετα (οχι πολλες, νομιζω 2-3 δν ειμαι σιγουρος).
Απο οπου και να τον πιασεις ειναι αστα να πανε!

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Την Καλησπερα μου Φιλε Tiberius....τον συγκεκριμενο τον εχω παρακολουθησει...κατα την ταπεινη μου αποψη δυο που αξιζει να παρακολουθησεις ειναι ο Μπαλανος και ο Deniken ......
Καλα να περνας......
Ο Μπαλάνος όντως λενε ήταν μύστης.. αλλά έχει λίγα στο υτυβε..
Νταινικεν είναι από τους παλιούς που έγραψε για εξωγήινους..οι πιο πολλοί σε αυτόν βασίστηκαν

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
...ναι, σε δυο περιοδικα του ιδιου εκδοτη, "Τριτο Ματι" και "Hellenic Nexus" , ειχε γραψει καποια αρθρα με προσανατολισμο περισσοτερο την Νεα Ταξη Πραγματων, τις συνωμοσιες και περεμφερηι θεματα. Οσον αφορα τον Χαρδαβελα, δεν τον καλεσανε γιατι ηταν γνωστης και ειδικος αλλα γιατι ειχαν εμφανισει σε καποια εκπομπη μερος απο αρθρο του στο "Τριτο Ματι", εκανε μανουρα στο καναλι για πνευματικα δικαιωματα και αναγκαστικα τον καλεσανε σε μια επομενη εκπομπη και μερικες ακομα μετα (οχι πολλες, νομιζω 2-3 δν ειμαι σιγουρος).
Απο οπου και να τον πιασεις ειναι αστα να πανε!
Αυτό για τον Χαρδαβέλλα δεν το ήξερα.. εντάξει δεν ξέρω..δεν αποκλείω να είναι όπως τα λες..

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.010
Πόντοι
606
αυτον που λετε τον θυμαμαι απο κατι αρθρα στο περιοδικο "τριτο ματι"που διαβαζα πριν καμια εικοσαρια χρονια

καποια στιγμη μου εβγαλε το γιουτουμπ προτεινομενο ενα βιντεο δικο του και εκατσα ειδα μερικα ακομα

συνωμοσιολογια,ουφολογια,ιστοριες για αγριους απλα για να σε παιρνει ο υπνος το βραδυ

αλλα πιο πολυ με χαλασε που εκανε λαθη γλωσσικα και στα ελληνικα και στα αγγλικα..δεν μπορω να παρω στα σοβαρα καποιον που δεν εχει μορφωση να μιλησει καλα,εχω κολλημα μ αυτο το θεμα

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.561
Πόντοι
11.146
Νταινικεν είναι από τους παλιούς που έγραψε για εξωγήινους..οι πιο πολλοί σε αυτόν βασίστηκαν
...οντως παλιες σοβαρες φωνες ! Επισης σοβαρος ηταν ο Σωκρατης Αικατερινιδης κ σημερα ερευνητες σοβαροι ειναι ο Θανασης Βεμπος και ο Παντελης Γιαννουλακης

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
...οντως παλιες σοβαρες φωνες ! Επισης σοβαρος ηταν ο Σωκρατης Αικατερινιδης κ σημερα ερευνητες σοβαροι ειναι ο Θανασης Βεμπος και ο Παντελης Γιαννουλακης
Ναι έτσι λένε, ότι αυτοί είναι σοβαροί.. αλλά εντάξει δεν είμαι ειδικός στον τομέα

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
σε βιβλια εχω τον Deniken....εχεις δικιο...επανω του πατησαν...μεγαλος Ψαχτρας...οτι ειναι ο Smirnis για το Bou ειναι και ο Deniken για τα Ατια κλπ.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.010
Πόντοι
606
κατα την ταπεινη μου αποψη δυο που αξιζει να παρακολουθησεις ειναι ο Μπαλανος και ο Deniken ......
ο δευτερος ειναι στο πεδιο του false history οπως και ο ντειβιντ αικ

γκιοζηδες ολοι αυτοι,πεταμενα λεφτα οποιος αγοραζει τα βιβλια τους

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
τωρα μολις διαβαζω τον Χαρη Κουτσιαυτη στους Ουρανιους Αποικιστες....ψιλοενδιαφερον το βλεπω....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
σε βιβλια εχω τον Deniken....εχεις δικιο...επανω του πατησαν...μεγαλος Ψαχτρας...οτι ειναι ο Smirnis για το Bou ειναι και ο Deniken για τα Ατια κλπ.
Κι ο Μπαλάνος ήταν πολύ ψαγμενος..είχα ακούσει πολύ παλιά διάφορα παράξενα για τον Μπαλάνο, που εντάξει δεν μπορώ να αναφέρω..
Ο νταινικεν ήταν ο πρώτος διδαξας

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.010
Πόντοι
606
τον πρωτο δεν τον ξερω

ο γιαννουλακης ειναι αρκετα διαβασμενος και λεει ωραια πραγματα αν και στο περιοδικο strange εγραφε μπαρουφες

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.561
Πόντοι
11.146
ο δευτερος ειναι στο πεδιο του false history οπως και ο ντειβιντ αικ

γκιοζηδες ολοι αυτοι,πεταμενα λεφτα οποιος αγοραζει τα βιβλια τους
....ακριβως αυτο κανει και ο εν λογω κυριος! Copy-paste τη θεωρια του Αϊκ (ερπετα), την θεωρια του Μπαλανου (κατι που ερπει σα σκια) εκανε μια μιξη, εβαλε και πολλες δικες του σαλτσες και το πουλαει στους ακολουθους του χωρις καμμια αποδειξη!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.010
Πόντοι
606
....ακριβως αυτο κανει και ο εν λογω κυριος! Copy-paste τη θεωρια του Αϊκ (ερπετα), την θεωρια του Μπαλανου (κατι που ερπει σα σκια) εκανε μια μιξη, εβαλε και πολλες δικες του σαλτσες και το πουλαει στους ακολουθους του χωρις καμμια αποδειξη!
ολος αυτος ο χωρος ειναι meme απο μονος του..για να περναει η ωρα και να γελας λιγο

και τα περιοδικα που διαβαζαμε τοτε(τριτο ματι,στρειντζ κ.α.) γνωριζαμε οτι ειναι αναποδεικτα τα περισσοτερα,με την ελευση του ιντερνετ αργοτερα καταρριφθηκαν και επισημα

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.561
Πόντοι
11.146
τωρα μολις διαβαζω τον Χαρη Κουτσιαυτη στους Ουρανιους Αποικιστες....ψιλοενδιαφερον το βλεπω....
...και ο Κουσταυτης ειναι "λιγος" δυστυχως. Ακολουθει κατα ποδας τον Κασταμονιτη (ειναι κ φιλαρακια), δεν κανει ερευνα, δεν κανει μελετη, δεν κανει ερευνα πεδιου, δεν εχει σοβαρες πηγες κ βιβλιογραφια! Τσιμπαει απο δω κ απο κει απο αλλους συγγραφεις διαφορα, φτιαχνει ενα βιβλιο (λεω φτιαχνει γτ συγγραφεας ο τυπος δν ειναι με τιποτα) και οποιον πιασει!
Δυστυχως ολοι αυτοι ειναι φαινομενο της εποχης μας, της υπερπληροφορισης οπου δυσκολα ξεχωριζεις το ψεμα κ την σαβουρα!

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.456
Πόντοι
441
Παρακολουθώ εκπομπές του, κοντά δέκα χρόνια, συμφωνείς ή διαφωνείς, με αυτά που λέει, είναι θεμιτό , όμως έχετε κάνει επιστήμη, τους χαρακτηρισμούς, που του αποδίδεται. Λευτεριά στην βόρεια Μύκονο...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Σε αυτό έχεις δίκιο..χρησιμοποιεί τη θεωρία του Ντέιβιντ Άικ, (αλλά λέει ότι είναι η θεωρία του Ντέιβιντ Άικ..)
Δεν είχα διαβάσει τα βιβλία του Μπαλάνου για τη σκιά που έρπει, αλλά σίγουρα θα έχει επηρεαστεί από αυτόν
Γενικά τον Μπαλάνο τον σέβεται πολύ
Νομίζω ότι αυτή η γενιά
" ερευνητών" είναι όλοι πνευματικά παιδιά του Μπαλάνου

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.561
Πόντοι
11.146
ολος αυτος ο χωρος ειναι meme απο μονος του..για να περναει η ωρα και να γελας λιγο

και τα περιοδικα που διαβαζαμε τοτε(τριτο ματι,στρειντζ κ.α.) γνωριζαμε οτι ειναι αναποδεικτα τα περισσοτερα,με την ελευση του ιντερνετ αργοτερα καταρριφθηκαν και επισημα
...οντως ετσι ακριβως ειναι! Και εγω απο παλια επειδη ειχα (και εχω) ψωνιο με το διαστημα και την αστρονομια, οτιδηποτε επεφτε στα χερια μου κ αφορουσε εξωγηινη ζωη το διαβαζα. Αλλα επειδη λογω σπουδων, σε οποιαδηποτε υποθεση το εψαχνα εφαρμοζοντας την επιστημονικη μεθοδο, γρηγορα ακυρωσα τους περισσοτερους απο αυτους!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
@Odin_ φαίνεται να ξέρεις πολλά για αυτά τα θέματα. Έχεις γράψει, ασχοληθεί ή ψάξει περίεργα μέρη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom