Νέα

Χρήστος Κασταμονίτης (Διαβαίνοντας την Ανοπαία ατραπό)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.171
Πόντοι
456
Υπάρχουν ακόμα τα Hoax; Απλά ερώτηση κάνω, χάσανε τα μεροκάματα, από ότι διάβασα. Λευτεριά στην βόρεια Μύκονο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που βγήκαν και τα κατήγγειλαν;

Δημήτρης Αλικάκος

18 Ιανουαρίου στις 3:11 μ.μ. ·

Ενημέρωση.
Όπως κάθε χρόνο, χθες τα Ελληνικά Hoaxes υπέγραψαν το νέο Συμβόλαιο συνεργασίας με τη META που αφορά στον έλεγχο γεγονότων (Fact-checking) για το έτος 2025.

H επαλήθευση των διαδικτυακών ειδήσεων συνεχίζει να ισχύει για το Ευρωπαϊκό Τμήμα του Φέϊσμπουκ/ΜΕΤΑ
Έχει καταργηθεί ή θα καταργηθεί σύντομα για τις ΗΠΑ σύμφωνα με τον Μαρκ Ζάκεμπεργκ...

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.253
Πόντοι
441

Δημήτρης Αλικάκος

18 Ιανουαρίου στις 3:11 μ.μ. ·

Ενημέρωση.
Όπως κάθε χρόνο, χθες τα Ελληνικά Hoaxes υπέγραψαν το νέο Συμβόλαιο συνεργασίας με τη META που αφορά στον έλεγχο γεγονότων (Fact-checking) για το έτος 2025.

H επαλήθευση των διαδικτυακών ειδήσεων συνεχίζει να ισχύει για το Ευρωπαϊκό Τμήμα του Φέϊσμπουκ/ΜΕΤΑ
Έχει καταργηθεί ή θα καταργηθεί σύντομα για τις ΗΠΑ σύμφωνα με τον Μαρκ Ζάκεμπεργκ...
Μια χαρά, πιστεύω αν κάποιος γράψει, το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια, να μην το λογοκρίνουν, γιατί είναι αλήθεια, για τους εθνομηδενιστές.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.135
Πόντοι
2.356
Είναι ίσως ο μοναδικός, εδώ και χρόνια, που ασχολείται με θέματα, απαγορευμένα πλέον, στην χώρα μας.

Να πω κάτι άσχετο.

Σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ γνωρίζω 3 φίλους μου (λάθος, γνωστούς μου ήθελα να πω που "ορέγονται" να γίνουν φίλοι μου...) - πολύ καλά παιδιά ομολογώ - που ασχολούνται με αυτό το όνομα (Κασταμονίτης) και συνέχεια μου το αναφέρουν. Μου κάνει εντύπωση ότι έχουν όλο το πακέτο της ψέκας: Λατρεύουν ή συμπαθούν έστω τον Πούτιν, μιλάνε για "μπόλια", μιλάνε για "ξαφνικίτιδες", μιλάνε για επικείμενη καταστροφή σαν Αποκάλυψη ένα πράγμα, μιλάνε συνέχεια για στοές και "βαθμοφόρους μασόνους", είναι θεομπαίχτες και ψευτοπατριώτες, είναι ημι-εγγράμματοι, διαβάζουν και παρακολουθούν μόνο κανάλια στο You Tube που επαλήθεύουν την δική τους μοναδική αλήθεια και μέσα όπως Μακελειό, μισούν τους ομοφιλόφιλους, νιώθουν διαρκώς ότι κατέχουν την αλήθεια, πιστεύουν φουλ σε θεωρίες συνομωσίας, πιστεύουν ότι η γη είναι κοίλη, μισούν τους Εβραίους, έχουν "παιδαριώδη σχεδόν ματιά για το οτιδήποτε", αρέσκονται σε ψευτογνώσεις και μονομέρεια, υιοθετούν άκριτα ότι τους πλασάρουν οι "μέντορές" τους, έχουν ισοπεδωτικές απόψεις σε όλα - και φυσικά πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν και ότι οι νέες ταυτότητες είναι το ΠΡΟ χάραγμα. (Βέβαια όλοι αυτοί έχουν smartphones τελευταία μοντέλα).

Και οι 3 αυτοί φίλοι ή μάλλον καλύτερα γνωστοί μου έχουν ένα κοινό στοιχείο: Επί της ουσίας είναι λειτουργικά αναλφάβητοι και δεν μπορείς να κάνεις ανοιχτή κουβέντα μαζί τους.

Βέβαια μπορεί να είναι και τυχαίο - το τονίζω.

Υ.Γ. Καθόλου και ποτέ δεν συμπάθησα ούτε τα Χοάξις ούτε όλους αυτούς τους δήθεν fact chekers - αλλά το πόσο ανόητοι είναι οι ψεκασμένοι δεν περιγράφεται.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.633
Πόντοι
2.356
Κάποτε ο Κασταμονίτης είχε μια ραδιοφωνική εκπομπή, "Οι χρήστες" τη λέγανε, επειδή την έκανε μαζί με κάποιον άλλον Χρήστο. Εκεί μιλούσε αρκετά ήρεμα, στρωτά.
Τώρα, οποίος τον αντέχει να μιλάει πάνω από 10' είναι ήρωας. Μιλάει πολύ γρήγορα, σχεδόν ακατάληπτα, όταν παθιάζεται και τα ελληνικά του είναι επιεικώς τραγικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom