Είναι ίσως ο μοναδικός, εδώ και χρόνια, που ασχολείται με θέματα, απαγορευμένα πλέον, στην χώρα μας.Παρακολουθώ εκπομπές του, κοντά δέκα χρόνια, συμφωνείς ή διαφωνείς, με αυτά που λέει, είναι θεμιτό , όμως έχετε κάνει επιστήμη, τους χαρακτηρισμούς, που του αποδίδεται. Λευτεριά στην βόρεια Μύκονο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρήστος Κασταμονίτης (Διαβαίνοντας την ανοπαία ατραπό)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.913
- Πόντοι
- 606
το ειχε αγορασει ο αδερφος μου αυτο το βιβλιο
λεει καποια ενδιαφεροντα πραγματα αλλα τα πιο πολλα δεν αποδεικνυονται,εχει βαλει και σαλτσα μεσα
παντως το βιογραφικο του συγγραφεα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο αν γκουγκλαρεις λιγο
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Το έχω! Δεν έχω καταφέρει ακόμα να το διαβάσω!Μπαλανούς, Ντένικεν κτλπ δεν τους ξέρω. Πόσο μάλλον Κασταμονίτη.
Εμένα μού άρεσε μία εκπομπούλα που είχε ο ραδιοσταθμός Εν Λευκώ αργά την νύχτα τις Κυριακές νομίζω καμμιά εικοσαριά χρόνια πριν.
Δεν θυμάμαι ποιοί ήταν αλλά ήταν αξιόλογοι. Και ο Χαρδαβέλλας μετά βέβαια.
Από πραγματικούς ερευνητές που το πάνε και ένα βήμα παραπέρα χωρίς να γίνονται γελοίοι είναι ο Ιωάννης Γιαννόπουλος.
Μου είχε αρέσει πολύ το βιβλίο του "Μυστική Αθήνα".
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.276
- Πόντοι
- 2.586
Ναι είπα ότι το πάει και παραπέρα αλλά επίσης συμμετέχει και κάνει εξερευνήσεις ο ίδιος.το ειχε αγορασει ο αδερφος μου αυτο το βιβλιο
λεει καποια ενδιαφεροντα πραγματα αλλα τα πιο πολλα δεν αποδεικνυονται,εχει βαλει και σαλτσα μεσα
παντως το βιογραφικο του συγγραφεα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο αν γκουγκλαρεις λιγο
Οι άλλοι από google.
Δεν πιστεύω και πολλά αλλά μου αρέσει η θεματολογία και το βρίσκω και λίγο "ρομαντικό"..
Αρχαιολόγος ήθελα να γίνω μικρός αλλά τα έφερε έτσι η ζωή να γίνω νταής.
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Κατά καιρούς έχω ακούσει κάτι εκπομπές του.Ο τύπος είναι ναυάγιο και αρλουμπολόγος.Ο μόνος που παρακολουθώ τις εκπομπές του στο ράδιο είναι ο Καρποδίνης στις εκπομπές του οποίου καλεί αρκετά άτομα γνώστες σε μια ευρεία γκάμα επιστημών και θεματολογίας.Το μόνο του φάουλ είναι οτι έχει ψιλοκαβαλήσει το καλάμι λόγω του οτι είναι (όντως) ο ποιο παλιός ραδιοφωνικός παραγωγός από όλους στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν με την ουφολογία.Στις εκπομπές του καλεί συχνά και τον Νίκο τον Παππά τον φυσικό (τον οποίο μερικοί θα τον είχατε δει και στις εκπομπές του Χαρδαβέλα παλιότερα - Μίλαγε για τις ζώνες Βαν Αλεν και πως οι αμερικανοί δεν πήγαν ποτέ στο φεγγάρι γιατί είναι πολύ δύσκολο να περάσεις μέσα από αυτές τις ηλεκτρομαγνητικές ζώνες και να βγεις ζωντανός).Δυστυχώς έχει πάθει εγκεφαλικό εδώ και μερικά χρόνια και έχει μια κάποια δυσκολία στην ομιλία.Ο Καρποδίνης βάζει συχνά εκπομπές σε επαναλήψεις από κασσέτες που έχει στο αρχείο του.Έχει φτοιάξει και ένα site το albedo14 .Του είχα στείλει email να έχω πρόσβαση να μπορώ να κατεβάσω καμιά εκπομπή του να την ακούω και μου ζήταγε να τον πάρω τηλέφωνο και δεν ασχολήθηκα.Γενικότερα τραβάει ζόρι και λέει οτι στο αρχείο του έχουν πρόσβαση μόνο αυτοί που τους εγκρίνει.Σιγά μην καθήσω να περάσω από ιερά εξέταση για να κατεβάσω μερικά ηχητικά.Σε μια εκπομπή είχαν ασχοληθεί με τη Μυθωδία του Βαγγέλη Παπαθανασίου και προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν τα μηνύματα που προσπαθούσε να στείλει.Αρκετές φορές έχει καλέσει και τον άλλο τον καμμένο τον Αργυρόπουλο τον μαθηματικό που μεταφράζει τις λέξεις σε αριθμούς.Μου θυμίζει την παλιά διαφήμηση της cosmote με τον ταρίφα που έλεγε 11888 τυχαίο; δεν νομίζω! χαχα.
Πάντως σε όποιον αρέσουν τέτοια θέματα ουφολογίας, αρχαιολογίας , συστήνω τη σειρά Ancient Aliens.Πρέπει να είναι από τις ποιο μακροβιότερες και πιο πετυχημένες αμερικάνικες σειρές που υπάρχουν.Ήδη έχει οκοκληρωθεί η 19 σεζόν και πάει για 20η.Βασικός συντελεστής της σειράς είναι και ο δικός μας Georgio Tsoukalos με την αφάνα το μαλλί.Ειδικά τα θέματα αρχαιολογίας είναι πιστεύω οτι καλύτερο μπορεί να βρει κάποιος.Εντάξυ οι εξηγήσεις του πως φτοιάχτηκαν όλα αυτά τα μνημεία οδηγούνται στο οτι δεν φτοιάχτηκαν από ανθρώπινο χέρι αλλά από "παρέμβαση" άνωθεν.Κανείς δεν γνωρίζει φυσικά πως φτοιάχτηκαν αλλά σε βάζει στο τρυπάκι να αναρωτηθείς οτι όντως δεν μπορούσε να τα κατασκευάσει άνθρωπος.Πχ βλέπεις κάτι πέτρινα μπλοκ 10+ τόνων το καθένα σε σχήμα Τ το ένα πάνω στο άλλο που έχουν κοπεί με τόση ακρίβεια που ούτε τηλεκάρτα δεν χωράει ανάμεσά τους , πράγμα που ούτε με τα σημερινά κοπτικά δεν μπορεί να γίνει.
Πάντως σε όποιον αρέσουν τέτοια θέματα ουφολογίας, αρχαιολογίας , συστήνω τη σειρά Ancient Aliens.Πρέπει να είναι από τις ποιο μακροβιότερες και πιο πετυχημένες αμερικάνικες σειρές που υπάρχουν.Ήδη έχει οκοκληρωθεί η 19 σεζόν και πάει για 20η.Βασικός συντελεστής της σειράς είναι και ο δικός μας Georgio Tsoukalos με την αφάνα το μαλλί.Ειδικά τα θέματα αρχαιολογίας είναι πιστεύω οτι καλύτερο μπορεί να βρει κάποιος.Εντάξυ οι εξηγήσεις του πως φτοιάχτηκαν όλα αυτά τα μνημεία οδηγούνται στο οτι δεν φτοιάχτηκαν από ανθρώπινο χέρι αλλά από "παρέμβαση" άνωθεν.Κανείς δεν γνωρίζει φυσικά πως φτοιάχτηκαν αλλά σε βάζει στο τρυπάκι να αναρωτηθείς οτι όντως δεν μπορούσε να τα κατασκευάσει άνθρωπος.Πχ βλέπεις κάτι πέτρινα μπλοκ 10+ τόνων το καθένα σε σχήμα Τ το ένα πάνω στο άλλο που έχουν κοπεί με τόση ακρίβεια που ούτε τηλεκάρτα δεν χωράει ανάμεσά τους , πράγμα που ούτε με τα σημερινά κοπτικά δεν μπορεί να γίνει.
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.090
- Πόντοι
- 456
O Τσούκαλος είναι, αδώ και πάνω απο μια δεκαετία, meme. Μια αμερικανική εκδοχή του Κασταμονίτη, που χώνει στο μπλέντερ ότι βρεί, για να φτιάξει ένα πολτό απο βλακώδεις, αναπόδεικτες, ακόμα και αν τις τραβήξεις απο τα μαλλιά, θεωρίες. Το οτι έχει κοινό, δε σημαίνει οτι τον πιστεύουν, απλά διασκεδάζουν με τις μαλακίες.Κατά καιρούς έχω ακούσει κάτι εκπομπές του.Ο τύπος είναι ναυάγιο και αρλουμπολόγος.Ο μόνος που παρακολουθώ τις εκπομπές του στο ράδιο είναι ο Καρποδίνης στις εκπομπές του οποίου καλεί αρκετά άτομα γνώστες σε μια ευρεία γκάμα επιστημών και θεματολογίας.Το μόνο του φάουλ είναι οτι έχει ψιλοκαβαλήσει το καλάμι λόγω του οτι είναι (όντως) ο ποιο παλιός ραδιοφωνικός παραγωγός από όλους στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν με την ουφολογία.Στις εκπομπές του καλεί συχνά και τον Νίκο τον Παππά τον φυσικό (τον οποίο μερικοί θα τον είχατε δει και στις εκπομπές του Χαρδαβέλα παλιότερα - Μίλαγε για τις ζώνες Βαν Αλεν και πως οι αμερικανοί δεν πήγαν ποτέ στο φεγγάρι γιατί είναι πολύ δύσκολο να περάσεις μέσα από αυτές τις ηλεκτρομαγνητικές ζώνες και να βγεις ζωντανός).Δυστυχώς έχει πάθει εγκεφαλικό εδώ και μερικά χρόνια και έχει μια κάποια δυσκολία στην ομιλία.Ο Καρποδίνης βάζει συχνά εκπομπές σε επαναλήψεις από κασσέτες που έχει στο αρχείο του.Έχει φτοιάξει και ένα site το albedo14 .Του είχα στείλει email να έχω πρόσβαση να μπορώ να κατεβάσω καμιά εκπομπή του να την ακούω και μου ζήταγε να τον πάρω τηλέφωνο και δεν ασχολήθηκα.Γενικότερα τραβάει ζόρι και λέει οτι στο αρχείο του έχουν πρόσβαση μόνο αυτοί που τους εγκρίνει.Σιγά μην καθήσω να περάσω από ιερά εξέταση για να κατεβάσω μερικά ηχητικά.Σε μια εκπομπή είχαν ασχοληθεί με τη Μυθωδία του Βαγγέλη Παπαθανασίου και προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν τα μηνύματα που προσπαθούσε να στείλει.Αρκετές φορές έχει καλέσει και τον άλλο τον καμμένο τον Αργυρόπουλο τον μαθηματικό που μεταφράζει τις λέξεις σε αριθμούς.Μου θυμίζει την παλιά διαφήμηση της cosmote με τον ταρίφα που έλεγε 11888 τυχαίο; δεν νομίζω! χαχα.
Όσο για τον Μπαλάνο, να σταθούμε λίγο στο γεγονός οτι έχει πάρει έμπνευση για τις θεωρίες του το έργο του Λάβκραφτ, μιας και μετέφραζε για ΠΟΛΛΑ χρόνια τα διηγήματά του στα Ελληνικά, για τις εκδόσεις Ωρώρα
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.738
- Πόντοι
- 2.306
μιλα ρε φίλε δεν έχω τι να κάνω, θα μπω στο facebook να σπασω πλάκα, τι ειπες τώρα εγω με τέτοια τρέφομαι και μεγαλώνω, τι μπύρες και ουισκια, υπάρχει καλύτερο πράγμα από το τρολινγκ καμένων;Δε ξέρω τι είναι χειρότερο, ο ίδιος ή το fan club του με κάτι τελειωμένες Ελληνίδες που σε κάθε ανάρτησή τον προσφωνούν ως "Κύριο Κασταμονίτη"
Τώρα πλέον, πατάω τις φωτογραφίες που ανεβάζει για να γελάω με τα σχόλια, εμφανίζεται που και που στο feed μου, ο άτιμος!
Οσον αφορά το υλικό του, πάτησα μια φορά ένα βίντεο με τίτλο κάτι που με ενδιέφερε, και το 60% ήταν ΕΚΤΟΣ θέματος στην κυριολεξία, 30% μίλαγε για τον εαυτό του, και ενα 10% "πάνω" στο θέμα με ό,τι πιο αερολογία, γενικόλογα και σάλτσα μπορείς να φανταστείς.
Δεν τσέκαρα κάποιο άλλο βίντεο να δω αν είναι όλα έτσι.
stelda
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2022
- Like
- 11.527
- Πόντοι
- 2.256
Πες του να γίνει μέλος....Ανοίγω το παρόν νήμα για να γράψουμε τις απόψεις μας για τον Έλληνα αναζητητή του χώρου του φανταστικού - UFO spotter - πολιτικοκοινωνικοϊστορικό αναλυτή - συνομωσιολόγο - YouTuber ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ο οποίος διατηρεί και το site Ανοπαία Ατραπός.
Το κανάλι του στο YouTube ονομάζεται Christoskastamonitis
Παλιότερα το βρίσκαμε ως Ανοπαία Ατραπό ή Διαβαίνοντας την Ανοπαία Ατραπό. Στην τηλεόραση έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με τον Κώστα Χαρδαβέλλα (Πύλες του ανεξήγητου) και τη Νατάσα Κρητικού (5η διάσταση)
Όντως ο Καρποδίνης είναι από τους πιο παλιούς.Το είχα δει σε εκπομπές του Χαρδαβέλλα και φαινότανε να ξέρει πολλά,είχε ισχυρές βάσεις για τις εξηγήσεις που μπορούσε να δώσει αλλά ήταν υπερόπτης.Κατά καιρούς έχω ακούσει κάτι εκπομπές του.Ο τύπος είναι ναυάγιο και αρλουμπολόγος.Ο μόνος που παρακολουθώ τις εκπομπές του στο ράδιο είναι ο Καρποδίνης στις εκπομπές του οποίου καλεί αρκετά άτομα γνώστες σε μια ευρεία γκάμα επιστημών και θεματολογίας.Το μόνο του φάουλ είναι οτι έχει ψιλοκαβαλήσει το καλάμι λόγω του οτι είναι (όντως) ο ποιο παλιός ραδιοφωνικός παραγωγός από όλους στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν με την ουφολογία.Στις εκπομπές του καλεί συχνά και τον Νίκο τον Παππά τον φυσικό (τον οποίο μερικοί θα τον είχατε δει και στις εκπομπές του Χαρδαβέλα παλιότερα - Μίλαγε για τις ζώνες Βαν Αλεν και πως οι αμερικανοί δεν πήγαν ποτέ στο φεγγάρι γιατί είναι πολύ δύσκολο να περάσεις μέσα από αυτές τις ηλεκτρομαγνητικές ζώνες και να βγεις ζωντανός).Δυστυχώς έχει πάθει εγκεφαλικό εδώ και μερικά χρόνια και έχει μια κάποια δυσκολία στην ομιλία.Ο Καρποδίνης βάζει συχνά εκπομπές σε επαναλήψεις από κασσέτες που έχει στο αρχείο του.Έχει φτοιάξει και ένα site το albedo14 .Του είχα στείλει email να έχω πρόσβαση να μπορώ να κατεβάσω καμιά εκπομπή του να την ακούω και μου ζήταγε να τον πάρω τηλέφωνο και δεν ασχολήθηκα.Γενικότερα τραβάει ζόρι και λέει οτι στο αρχείο του έχουν πρόσβαση μόνο αυτοί που τους εγκρίνει.Σιγά μην καθήσω να περάσω από ιερά εξέταση για να κατεβάσω μερικά ηχητικά.Σε μια εκπομπή είχαν ασχοληθεί με τη Μυθωδία του Βαγγέλη Παπαθανασίου και προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν τα μηνύματα που προσπαθούσε να στείλει.Αρκετές φορές έχει καλέσει και τον άλλο τον καμμένο τον Αργυρόπουλο τον μαθηματικό που μεταφράζει τις λέξεις σε αριθμούς.Μου θυμίζει την παλιά διαφήμηση της cosmote με τον ταρίφα που έλεγε 11888 τυχαίο; δεν νομίζω! χαχα.
Τον γερο-Παπά τον θυμάμαι και αυτόν από τις εκπομπές του Χαρδαβέλλα αλλά και από την περίφημη φραπελιά!
Το ράδιο Αλμπέντο γνωστό στην "κοινότητα" έχει φιλοξενήσει πολύ κόσμο της Επανελληνήσεως και του Εναλλακτικού.
Ο Αργυρόπουλος κάνει προσπάθειες με τους λεξάριθμους αλλά υπάρχει πρόβλημα με τις λέξεις και την γραφή τους...το παλεύει όμως και όποιος τσιμπίσει!
Για τον Τσούκαλο δεν ξέρω,δεν τον έχω παρακολούθησει.
Για τα μεγαλιθικά μνημεία η τελευταία εξήγηση είναι λείανση και ανύψωση με υπερήχους...(ποντ-καστ Τζο Ρόγκαν)
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Μήπως είναι ΗΔΗ;;;Πες του να γίνει μέλος....
Kvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2007
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Όλοι στο νημα με τις φωτό από τις γκόμενες μας...οποίος ανεβαζει χοντρές είναι red flag,δεν θα την ξαναπατησουμε όπως με το ναυάγιο τον Παναγιωτόπουλο από ράδιο αρβύλα που τον είχαμε τόσα χρόνια στο σάιτ και τον ξετρυπωσαν κάτι σκατιανεςΜήπως είναι ΗΔΗ;;;
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Αλήθεια, τυπε, ποιο ήταν το όνομα χρήστη του Παναγιωτόπουλου;Όλοι στο νημα με τις φωτό από τις γκόμενες μας...οποίος ανεβαζει χοντρές είναι red flag,δεν θα την ξαναπατησουμε όπως με το ναυάγιο τον Παναγιωτόπουλο από ράδιο αρβύλα που τον είχαμε τόσα χρόνια στο σάιτ και τον ξετρυπωσαν κάτι σκατιανες
Κάνει πολλή δουλειά για να βγάλει βίντεο, ρίξτε του μια ματιά
Kvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2007
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Waylon75 τυπε αν θυμάμαι καλά...Αλήθεια, τυπε, ποιο ήταν το όνομα χρήστη του Παναγιωτόπουλου;
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.894
- Πόντοι
- 11.146
...αν ειναι ηδη θα εχει κανενα νικ του τυπου "Αυτοκρατορας", "Μεγας Κωνσταντινος", "Λουδοβικος" κτλ. Τις προαλλες ειχα πεσει πανω σε ενα βιντεο του που ελεγε οτι καταγεται απο μια πριγκιπισσα του Βυζαντου απο την Κασταμονη της Μαυρης Θαλασσας. Η οποια πριγκιπισσα (συμφωνα με τα λεγομενα του) ηταν η μητρα που γεννησε ολες της βασιλικες οικογενειες της Ευρωπης!!!! Για τετοιο αρρωστο ατομο μιλαμε!!!!Μήπως είναι ΗΔΗ;;;
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.395
- Πόντοι
- 14.936
Βιβλίο τρομερό όπως και όλα του Γιαννοπούλου...Μπαλανούς, Ντένικεν κτλπ δεν τους ξέρω. Πόσο μάλλον Κασταμονίτη.
Εμένα μού άρεσε μία εκπομπούλα που είχε ο ραδιοσταθμός Εν Λευκώ αργά την νύχτα τις Κυριακές νομίζω καμμιά εικοσαριά χρόνια πριν.
Δεν θυμάμαι ποιοί ήταν αλλά ήταν αξιόλογοι. Και ο Χαρδαβέλλας μετά βέβαια.
Από πραγματικούς ερευνητές που το πάνε και ένα βήμα παραπέρα χωρίς να γίνονται γελοίοι είναι ο Ιωάννης Γιαννόπουλος.
Μου είχε αρέσει πολύ το βιβλίο του "Μυστική Αθήνα".
Έχει παρα πολυ ωραίο τρόπο γραψιματος που και ψέματα να λέει
στα περνάει για αληθεια πάρα πολύ εύκολα...
Επίσης μην ξεχνάμε ότι πυροδότησε το ενδιαφέρον σε πάρα πολλούς
με αυτό το βιβλίο να ξεχυθούν έξω και να αναζητούν ότι το μυστικό και υπόγειο...
Και μόνο για αυτό σεβασμός...
Έμαθα δυστυχώς ότι η υγεία του δεν είναι καλά...
Έχει περάσει 3 εγκεφαλικά και δυστυχώς ειναι άσχημα...
Ότι το καλύτερο από καρδιάς και περαστικά...
Επίσης πολύ δυνατός ερευνητής ήταν και ο Δημήτρης Κουγκουλος
Ψάχτειτε λοιπον...
Τελευταία τροποποίηση:
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Όπως έχουν πει και οι παραπάνω τύπε, ανεξάρτητα από τα θέματα που επιλέγει να ασχοληθεί, το πρώτο τέταρτο της εκπομπής είναι θάψιμο των άλλων και ευλογία των γενιών του. Εξυβρίζει, πολλές φορές και χυδαία.
Αν βλέπεις θέμα σχετικό με την επικαιρότητα, μην τον δεις.
Αν έχει κάποιο ιστορικό ή γεωπολιτικό, δες τον.
Αν βλέπεις θέμα σχετικό με την επικαιρότητα, μην τον δεις.
Αν έχει κάποιο ιστορικό ή γεωπολιτικό, δες τον.