Νέα

Νατάσα Θεοδωρίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 506
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
σαν γενικη ερωτηση τις θεωρω πουτανες..κ τους αντρες να μην πω καλυτερα..
αλλα θελω αποδιξεις οταν κακοχαρακτηριζω καποιον/α...
;)
Ωραία συμφωνούμε τότε!
Αυτό για τις αποδείξεις άστο...δεν είναι επιχείρημα!Τι θες να ανεβάσουμε φωτογραφίες?Εγώ σε πολλά θέματα ξέρω πράγματα και δεν τα λέω μόνο και μόνο γι' αυτό τον λόγο!Γιατί θα βγει ο ξυπνητζής να μου πει αν έχω αποδείξεις...

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προς αποφυγήν είναι για όσους το βλέπουν από τη δική σου σκοπιά..

Για ρώτα όμως τα περισσότερα 20 κοριτσάκια, αν θέλουν να αποφύγουν μια τέτοια "τύχη" :idiot:
Μάστορα το θέμα αναφέρετε σε γυναίκα ηλικίας ανω των 40 που υποτίθεται πως είναι ηλικία κατασταλαγμένη για μια γυναίκα....δεν αναφέρεται σε κοριτσάκια 20 ετών

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τα αυτια μου...Οταν ολοι της οι γκομενι ειναι απο λαμποργκινι σε φερραρι,οταν παντρευτηκε τον φουστανο και ισχυριζεται ακομα και σημερα οτι δεν εχει κανει πλαστικη,τοτε μονο ακομπλεξαριστη και κυρια δεν μπορεις να την χαρακτηρισεις...
Υ.Γ.Οταν ο αντρας αλλαζει τις γυναικες ειναι μαγκας....Για το αν ειναι κυριος,χρειαζεται να ξερω τον τροπο που τις αποχαιρετα,πριν τοποθετηθω...

μπορει απλα να εχει κομπλεξ, δεν την ειπα ακομπλεξαριστη
στον κυκλο της βασικα ολοι φερραρικα εχουν, σιγα τα λαχανα, κι εκεινη λογικα ακριβο αμαξι θα χει

οσο για το "Για το αν ειναι κυριος,χρειαζεται να ξερω τον τροπο που τις αποχαιρετα,πριν τοποθετηθω..."
θα συμφωνησω

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ωραία συμφωνούμε τότε!
Αυτό για τις αποδείξεις άστο...δεν είναι επιχείρημα!Τι θες να ανεβάσουμε φωτογραφίες?Εγώ σε πολλά θέματα ξέρω πράγματα και δεν τα λέω μόνο και μόνο γι' αυτό τον λόγο!Γιατί θα βγει ο ξυπνητζής να μου πει αν έχω αποδείξεις...
εννοω απλως οτι θα ηταν γελοιο να σε χαρακτηρισω εσενα παχυσαρκο κ φαλακρο ενω δε σε εχω δει ποτε..
τοσο απλα..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλα ξερετε ποσο κανει ενα σαγονι???????
ξερετε το μεροκαματο της κυριας????????????

τουλαχιστον επιχειρηματολογηστε σωστα ρε πουστη μου γιατι καταντα αηδια....
Που αρχισε ενα κανει μεροκαματο οταν κατεβηκε απο πανω????Στο <<Φως>> για καμποσα χρονια,για οσους δεν ξερουν ανηκει στο φουστανο,μεχρι να κανει ονομα....Οποτε ολο και κατι του χρωσταει...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μπορει απλα να εχει κομπλεξ, δεν την ειπα ακομπλεξαριστη
στον κυκλο της βασικα ολοι φερραρικα εχουν, σιγα τα λαχανα, κι εκεινη λογικα ακριβο αμαξι θα χει

οσο για το "Για το αν ειναι κυριος,χρειαζεται να ξερω τον τροπο που τις αποχαιρετα,πριν τοποθετηθω..."
θα συμφωνησω
σε βολβο ανεβενι ,ινε πιο ακριβο απο φεραρι κε εχι κε κρεβατακι κε ψιγιακι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εννοω απλως οτι θα ηταν γελοιο να σε χαρακτηρισω εσενα παχυσαρκο κ φαλακρο ενω δε σε εχω δει ποτε..
τοσο απλα..
Μπορεί να με έχει δει όμως κάποιος φίλος σου και να το ξέρει...άρα για εσένα είναι επιβεβαιωμένο και ας μην έχεις αποδείξεις!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλα ξερετε ποσο κανει ενα σαγονι???????
ξερετε το μεροκαματο της κυριας????????????

με αυτό το σκεπτικό γιατί δεν πήγε στην αμερική να κάνει πλαστική στον καλύτερο χειρούργο που έχει χειρουργήσει τόσα σελέμπριτις;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τοσο απλα..
εγο ιμε κε καμπριοσ κε φουσκασ κε κοντοσ κε μονοποντοσ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
με αυτό το σκεπτικό γιατί δεν πήγε στην αμερική να κάνει πλαστική στον καλύτερο χειρούργο που έχει χειρουργήσει τόσα σελέμπριτις;
γτ δεν εμπιστευεσαι κανεναν περισσοτερο απο τον δικο σου ανθρωπο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αφου λιγο πολυ ολλες ετσι ξεκινησαν! τωρα τι καθομαστε και συζηταμε? το ποσο ηθικη ειναι η νατασα?
να μου λεγε καποιος για καμια Μαρινελα! να πω ναι! αν και δεν ξερω τι εχει κανει στο κρεβατι της!(τουλαχιστον τοτε ειχαν και απιστευτες φωνες που δεν θα ξαναυπαρξουν)
αφου ενα 80% ετσι κανει καριερα σημερα στην tv και στην πιστα!!! το οτι η νατασα π.χ δεν ειναι και σασα μπαστα εεεεεεε κλαιν μαιν!

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τοσο απλα..
Μαντάμ τωρα μου θυμίζεις την τελευταια υπόθεση με το μοντέλο και την coca!!!Δε μου λες???Εσυ δεν  γνώριζες τι συμβαίνει στο χώρο αυτον απο πριν???Δεν γνωρίζεις οτι ο χώρος είναι μες στην βρωμιά!περίμενες τα κανάλια να φέρουν το θέμα στη δημοσιότητα???η μήπως ζεις σε ουτοπεία???την πούτσα που θα έχει φάει μες στα καμαρίνια με ορεκτικό την coca δε λέγεται!Τι αποδείξεις και μαλακίες ζητάς? :jerking:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ναι συνεχυστε να κρινεται καποιον απο τις επιλογες του στο κρεβατι

και μετα λετε γιατι συμπεριφερονται σαν μυξοπαρθενες οι ελλεινιδες

ΖΩΑ!!!!!!
σας αξιζουν τετοια και χειροτερα!

Τί εννοείς όταν λες "σας αξιζουν τετοια και χειροτερα!";

Ότι μας αξίζει να αλλάζει η Θεοδωρίδου 25χρονους σαν τα στριγκάκια της; :2funny:

1. διαλεξε κυριε τι θες,
2. θες παρθενα? οκ δεκτον
3. μην κατηγορεις που δεν σου καθεται καμια αν δεν μπει η κουλουρα, ετσι τη θες και τη δικια σου...

αντιθετα

1. διαλεξε τι θες
2. θες πουτανα στο κρεβατι, να βγαζεις γουστα κλπ
3. μην κατηγορεις τη γειτονισσα που την ειδες να βγαινει απο sex shop

Μάλιστα...
Δηλαδή ή άσπρο ή μαύρο...
Υπάρχουν μόνο παρθένες και μόνο πουτάνες..
Ξεκόλλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom