osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Κοψε το αλκοολ δεν κανει καλο!!!
γιατι να φταιει το αλκοολ; αν εχεις πολυ καιρο να πηδηξεις μουναρα σου φαινεται
Κοψε το αλκοολ δεν κανει καλο!!!
Μία η αλλη δηλαδη ;)!!Ενταξει η τυπισσα εχει μια ωραια λαικη φωνη και μια εμφανιση που αν εβγαινε στην Διδυμου θα δουλευε με μια χψ σταθερη πελατεια αλλα μην τρελαθουμε οτι ειναι ναραμου κλπ!!Μια μετριοτατη σαρανταρα ειναι που σταθηκε τυχερη λογω γυαλιου επιβεβαιωνοντας το ρητο...οποια βγαινει στο γυαλι εχει την τυχη την καλη!!γιατι να φταιει το αλκοολ; αν εχεις πολυ καιρο να πηδηξεις μουναρα σου φαινεται
Θεϊκές οι φωτογραφίες. Πιστεύω ότι έχει το ωραιότερο πρόσωπο. Καλό και το σώνα αλλά στο πρόσωπο υπερτερεί. Πιστεύω πως είναι ο ορισμός της λέξεως μουνάρα!
Να και μια φορά που έχεις δίκιο που βγάζεις κακία!δεν ηθελα να σχολιασω κ εδω το γουστο σας αλλααααα......:o :o
bite ούτε εμενα μου αρέσει αλλά γούστα είναι αυτά.δεν ηθελα να σχολιασω κ εδω το γουστο σας αλλααααα......:o :o
μαγκες εγω την εχω δει 5-6 φορες στον υπνο μου και εχω ξυπνησει χυμενος αλλα και οι μαλακιες που εχω βαρεσει για παρτη της αμετρητες
bite ούτε εμενα μου αρέσει αλλά γούστα είναι αυτά.
Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν είναι του γούστου μου ότι οι άλλοι έχουν άδικο.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα
ναι για κάποιους όχι για όλουςεχεις δικιο..
αλλα οσο να πεις υπαρχουν κ καποια στανταρντς...
*P
ναι για κάποιους όχι για όλους
έλα ντεπραγματι... ριξε μια ματια στις συλλογες..
εδω μεσα μονο για τη λιανα κανελλη δεν εχει ανοιχθει θεμα... ακομη
Έχει ανοίξει για τη Νικολούλη!Τι άλλο θες?πραγματι... ριξε μια ματια στις συλλογες..
εδω μεσα μονο για τη λιανα κανελλη δεν εχει ανοιχθει θεμα... ακομη
άλλη μεγάλη τσόντα...Έχει ανοίξει για τη Νικολούλη!Τι άλλο θες?
Έχει ανοίξει για τη Νικολούλη!Τι άλλο θες?