μαν το βλέμμα της είναι μπλαζέ όχι της αγελάδας
για να καταλάβεις την διαφορά, το βλέμμα της αγελάδας πχ είναι το παρακάτω
;)
μαν το βλέμμα της είναι μπλαζέ όχι της αγελάδας
για να καταλάβεις την διαφορά, το βλέμμα της αγελάδας πχ είναι το παρακάτω
τυπε η κορη σου ειναι ξανθια?(μην παει στο πονηρο το μυαλο σου )
όχι νέοτατε γιατίτυπε η κορη σου ειναι ξανθια?(μην παει στο πονηρο το μυαλο σου )
κατι ξαδερφια μου ειναι μισα γερμανακια(απο την μανα τους) και τελικα βγηκαν ξανθια με μπλε ματια.Ηθελα να δω σε σενα αν υπερισχυσαν τα ελληνικα γονιδιαόχι νέοτατε γιατί
κατι ξαδερφια μου ειναι μισα γερμανακια(απο την μανα τους) και τελικα βγηκαν ξανθια με μπλε ματια.Ηθελα να δω σε σενα αν υπερισχυσαν τα ελληνικα γονιδια
κατι ξαδερφια μου ειναι μισα γερμανακια(απο την μανα τους) και τελικα βγηκαν ξανθια με μπλε ματια.Ηθελα να δω σε σενα αν υπερισχυσαν τα ελληνικα γονιδια
εχεις καμια συμβουλη για τις ολλανδες εσυ που ξες? φευγω την παρασκευη .για πεςο γιός μου μέχρι την ηλικία τον 5ετών ήταν ξανθομπάμπουρας αλλά μετά γυρισε στον καστανό ,η κόρημου ήταν μελαχρινάκι εξ αρχής ,μπορώ να πώ ότι υπερισχυσαν τα ελληνικά γονίδια σαφέστατα ;)
εχεις καμια συμβουλη για τις ολλανδες εσυ που ξες? φευγω την παρασκευη .για πες
na se kalaαφού δεν είσαι πρωτάρης εσύ ? ....με δουλεύεις!
νάχεις τα ανοιχτά για και καμμιά δουλειά γιατί εδώ ....
τίς ολλανδέζες ούτως ή αλλως τις πλησιάζεις πολύ εύκολα ....με ωραίο τρόπο ..,.δεν έχουn τα ελληνικά κολλήματα ;)
.bon voyages ...neos
νταξει αταλαντη δεν τη λες...εχει φωναρα η τυπισσα...εντελως αταλαντη η πλαστικια γυναικα...
στην κυριολεξια οποτε την βλεπω κανω εμετο...
Πες τα γιατί εδώ μέσα εκτός από τυφλοί υπάρχουν κ κουφοί...νταξει αταλαντη δεν τη λες...εχει φωναρα η τυπισσα...