Άλλη είναι η elena30 και άλλη η ναταλία32. Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή, εν συντομία, γιατί αδίκησα τα παιδιά του site και θέλω να αποκαταστήσω την αλήθεια.
Πριν μια εβδομάδα περίπου δημιούργησε προφίλ η elena30 με δικό της νήμα και έτυχε να το πιάσω από την αρχή. Κάποιος έδωσε ένα σύνδεσμο σε ένα γερμανικό site όπου έδειχνε κάποιες φωτογραφίες της με πρόσωπο. Μετά διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο νήμα είχε διαγραφεί. Θεώρησα, εσφαλμένα όπως τελικά διαπίστωσα, ότι η διαγραφή έγινε από τους administrators του site. Είχα απευθύνει ερωτήματα γιατί διαγράφηκε το νήμα και δεν λάμβανα καμία απάντηση, κάτι που ενίσχυσε την εσφαλμένη μου εντύπωση ότι το νήμα είχε διαγραφεί από τους admin. Σε ένα άλλο νήμα, ομολογώ ότι ήμουν αρκετά επικριτικός μαζί τους. Όμως έκανα λάθος και τους ζητώ συγνώμη για αυτό. Στο συγκεκριμένο ζήτημα τους αδίκησα.
Γιατί;
Διότι συνάντησα την κοπέλα και την ρώτησα. Την elena, όχι την Ναταλία. Καταρχήν να πω ότι οι φωτογραφίες είναι 100% αληθινές. Είναι βέβαια επαγγελματική φωτογράφιση και κρύβει κάποιες ατέλειες του σώματος, αλλά όσοι είχαν προλάβει να δουν πρόσωπο είναι ακριβώς το ίδιο, χωρίς photoshop. 50 ευρώ με, 70 χωρίς, για το στοματικό. Είναι αρκετά ανθρώπινη και ευγενική στην υποδοχή της. Είναι νταρντάνα, αλλά όχι τόσο ψηλή όσο φαίνεται στις φωτογραφίες. Είναι χυμώδης, έχει πολύ ωραία μάτια και συνίσταται σε μερακλήδες σαν τον zadren. Στοματικό αρκετά καλό. Γενικότερα προσπαθεί να σε ευχαριστήσει. Εγώ πάντως θα την ξανασυναντούσα. Αλλά αυτό είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Η φίλη της ναταλία32 είναι μελαχρινή, αλλά δεν την έχω δει. Χώρος δίπλα στο ξενοδοχείο Κάραβελ.
Η κοπέλα μου είπε ότι έσβησε η ίδια το νήμα της γιατί φοβήθηκε. Οπότε θα παρακαλέσω, όποιος κράτησε φωτογραφίες της με πρόσωπο, να μην τις ποστάρει δημόσια. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να το σεβαστούμε αυτό.
Συνεπώς χρωστάω δύο συγνώμες. Μια συγνώμη στην elena γιατί ποστάρισα φωτογραφία της δημόσια, ρωτώντας τι απέγινε το νήμα της και μια συγνώμη στους διαχειριστές της ιστοσελίδας γιατί ουδέποτε ζήτησαν από την κοπέλα οιουδήποτε είδους ανταλλάγματα για την δημοσιοποίηση του νήματός της.
Μπορώ να πω ότι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας με αιφνιδίασαν ευχάριστα….