Νέα

Ναταλία Γερμανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εγώ νομίζω πως κάνει τρελό σεξ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
την επαιρνα ανετοτατα

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Αν ημουν γιος της ακομα και στην ηλικια που ειμαι τωρα θα ηθελα να την βυζαξω... :) :)

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Παιδες την εχω δει απο κοντα η τηλ. την χαλαει πολυ ειναι καβλοραπανο η κυρια....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
το γαμαγε ενα φεγγαρι ο αχαχουχας το ναταλακι..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Είμαι ανωμαλάρα.

Θα το πηδούσα το Ναταλάκι. Πολύ κοντή είναι. Σαμιαμύθι.

Αλλά θα το πηδούσα.

Πρέπει να είναι πολύ καυλιάρα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Πόσα να θελε το Ναταλάκι να το πηδήσουμε;

Μπορεί να ζήταγε και 300 ευρώ την ώρα... Πολλά λεφτά...

:2funny:

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ρε παιδιά μην τρελαθούμε τελείως........  :idiot:  :headbang:

Η Γερμανού σαν τηλεπαρουσιάστρια, δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός, κλπ  :helpplea: έπιασε λόγω του μακαρίτη πατέρα της αλλιώς δεν θα την ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιά της.   :think:  :2funny:

Σαν γυναίκα η Γερμανού είναι κάτω του μέτριου υπάρχουν πολύ καλύτερες που κυκλοφορούν καθημερινά ανάμεσα μας  :dancing:

Τέλος μετά την επιτυχία της Ελλάδος στην Eurovisionτο 2005 καβάλησε το καλάμι επειδή είχε γράψει τους στίχους (σιγά τους στίχους) :jerking: η επιτυχία αυτή οφείλεται αποκλειστικά στην εμφανιση της Έλενας Παπαρίζου  :rockon:  :)  

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Ρε παιδιά μην τρελαθούμε τελείως........  :idiot:  :headbang:

Η Γερμανού σαν τηλεπαρουσιάστρια, δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός, κλπ  :helpplea: έπιασε λόγω του μακαρίτη πατέρα της αλλιώς δεν θα την ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιά της.   :think:  :2funny:

Σαν γυναίκα η Γερμανού είναι κάτω του μέτριου υπάρχουν πολύ καλύτερες που κυκλοφορούν καθημερινά ανάμεσα μας  :dancing:

Τέλος μετά την επιτυχία της Ελλάδος στην Eurovisionτο 2005 καβάλησε το καλάμι επειδή είχε γράψει τους στίχους (σιγά τους στίχους) :jerking: η επιτυχία αυτή οφείλεται αποκλειστικά στην εμφανιση της Έλενας Παπαρίζου  :rockon:  :)  

Αυτό είναι που λένε ... ισοπεδωτική κριτική. Από όλα τα παραπάνω ισχύουν τα ακριβώς τα αντίθετα. Ούτε λόγω του πατέρα της έγινε παρουσιάστρια, ούτε το καλάμι έχει καβαλήσει λόγω της γιουροβίζιον, ούτε είναι και χάλια από εμφάνιση όπως αναφέρει ο φίλος. Είναι από τις εξυπνότερες Ελληνίδες με τα μειονεκτήματα των Ελληνίδων που όμως ξέρει να τα διαχειρίζεται σωστά.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
:headbang2:
Αυτό είναι που λένε ... ισοπεδωτική κριτική. Από όλα τα παραπάνω ισχύουν τα ακριβώς τα αντίθετα. Ούτε λόγω του πατέρα της έγινε παρουσιάστρια, ούτε το καλάμι έχει καβαλήσει λόγω της γιουροβίζιον, ούτε είναι και χάλια από εμφάνιση όπως αναφέρει ο φίλος. Είναι από τις εξυπνότερες Ελληνίδες με τα μειονεκτήματα των Ελληνίδων που όμως ξέρει να τα διαχειρίζεται σωστά.

:headbang2:

Ερωτική με έντονο σεξουαλισμό και ακομπλεξάριστη...

Από τις μοναδικές γυναίκες της show biz που έχει πιάσει την ιδιοσυγκρασία του άντρα!

Πολύ μπροστά η γκόμενα. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν τα ίδια μυαλά με την Ναταλία!

Τωρά για αυτούς που την λένε άσχημη και μπάζο κλπ, πηγαίνετε γαμήστε την Angelina Jolie

στο Madame Tussaud και καυχηθείτε μετά τι μουνάρα πηδήξατε...

Με λίγα λόγια τι να την κάνω την υπερμουνάρα αν είναι κομοδινάρα...Για να λένε οι άλλοι

κοίτα τι μουνί κυκλοφορεί. Μερικοί τη βρίσκουν κι έτσι (μαγκιά τους). Το  :knockinb: πάντως

που πιστεύω ότι κάνει το Ναταλάκι δεν υπάρχει νομίζω

P.S. Ναταλάκι αν το διαβάσεις στείλε μου p.m. Θέλω να μιλήσουμε...

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ βασίλι να ρωτήσω κάτι? δηλαδή άμα δεν έχουμε γαμήσει ούτε την ωραία κόρη του κόμη δράκουλα δεν έχουμε δικαίωμα προς το ομιλείν??? Και εσύ στο φινάλε που έχεις και άποψη ότι είναι και πύρκαυλη η απόπειρα τρανσοτραβέστω πώς γίνεται ενώ ομολογείς ότι "πιστέυεις" ότι είναι πύρκαυλη????οεεο?????

Τίποτα παίδες, σαν αποτυχημένη απόπειρα τρανς είναι κακομοίρα...

Και που 'στε...Μην ακούτε τη μαλακία του καθενός εδώ μέσα...ΌΠΟΙΟΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ και ΒΙΟΠΟΡΙΖΕΤΑΙ (και μάλιστα χοντρα) από την έκθεσή του αυτή, δικαιούται να ακούει την κριτική του φιλοθεάμωνος κοινού ανόθευτη. ΧΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom