oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ωχ παει ξεφτιλιστηκαμε τελειως :Sμια χαρα κουκλα ειναι η γερμανου!!!!
και σιγουρα ετη φωτος καλυτερη απο κατι πατσαβουρες τυπου ναταλι θανου που βλεπω παρακατω...
ωχ παει ξεφτιλιστηκαμε τελειως :Sμια χαρα κουκλα ειναι η γερμανου!!!!
και σιγουρα ετη φωτος καλυτερη απο κατι πατσαβουρες τυπου ναταλι θανου που βλεπω παρακατω...
η μαλακια δεν ειναι πως ειναι μπαζο... η μαλακια ειναι πως νομιζει οτι ειναι θεα!!!! θυμαστε την δηλωση που ειχε κανει <<πως ευτυχως που δεν ειμαι υπερβολικο ομορφη η υπερβολικα πετυχημενη>>
με λιγια λογια σαν να σου ελεγε πως νταξει δεν ειμαι η ομορφοτερη γυνεκα της γης ειμαι ομως μεσα στο top 5
σε αυτο που λες παντος μια φορα που ειχαν ερθη κατι ορεξεις αλλα ευτυχως εφυγαν γρηγορα
ωχ παει ξεφτιλιστηκαμε τελειως :S
μια χαρα κουκλα ειναι η γερμανου!!!!
τί κουκλα ? ΚΟΥΚΛΑΡΑ ! μουνι τετράπατο με σοφιτα, αποθηκη, φροντ γιαρντ, μπακ και σάιντ γιαρντ ΚΑΙ γκαζον ολ αράουντ !!!!μια χαρα κουκλα ειναι η γερμανου!!!!
δεν ειπα οτι ειναι κ η τζολι βρε τζεισον...Ελα Λουκριτια ασε τις μαλακιες...
Ειμαι σιγουρος οτι αν τη δεις χωρις ιχνος μακιγιαζ και χωρις ρουχα που κρυβουν τα μποσικα εδω και κει, θα ξενερωσεις στο καπακι.
Aσ' την, το γούστο της είναι ναυάγιο στον ωκεανόΕλα Λουκριτια ασε τις μαλακιες...
Ειμαι σιγουρος οτι αν τη δεις χωρις ιχνος μακιγιαζ και χωρις ρουχα που κρυβουν τα μποσικα εδω και κει, θα ξενερωσεις στο καπακι.
δεν ειπα οτι ειναι κ η τζολι βρε τζεισον...
απλα γ 43 κρατιεται αψογα κατ'εμε κ οτι καποιες πατσαβουρες τις βαζει κατω...
προσωπικη αποψη...
λατρεια!Aσ' την, το γούστο της είναι ναυάγιο στον ωκεανό
δε διεκρινα κατι...Καλως...παιρνω πισω τον οξύ τονο του προηγουμενου ποστ μου...
δεν ειπα οτι ειναι κ η τζολι βρε τζεισον...
απλα γ 43 κρατιεται αψογα κατ'εμε κ οτι καποιες πατσαβουρες τις βαζει κατω...
προσωπικη αποψη...
τι να περιμενει κανεις απ τον 21χρονο με μυαλα συντηρητικου 47αρηAσ' την, το γούστο της είναι ναυάγιο στον ωκεανό
σωστος !ναι σιγα που θα στηνοταν σε καποιον απο δω μεσα και θα λεγε οχι.... αρε ολοι αφ υψηλου την εχετε δει....
ναι σιγα που θα στηνοταν σε καποιον απο δω μεσα και θα λεγε οχι.... αρε ολοι αφ υψηλου την εχετε δει....