You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νάταλι Θάνου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 310K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
συμφωνώτο μουνι αυτο ειναι τρελλα!!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς με χαλάει...νομίζω πως είναι μικρό το πρόσωπό της, κάτι πάντως στο πρόσωπό της με χαλάει...σαν να "λείπει" κάτι. Ενώ αν την προσέξεις, δεν της λείπει τίποτα, όμορφα ματια, χαμόγελο, γενικά είναι όμορφη κοπέλα, αλλά έχει "κάτι " που της λείπει ρε γμτ...
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, εκτός από το να πω πως έχω νιώσει ακριβώς το αντίθετο με πρόσωπα που σε τραβάνε με κάτι που δεν καταλαβαίνεις πού να το εστιάσεις. Για παράδειγμα η Λάσπα με τρελαίνει, ενώ αντικειμενικά τα δόντια της είναι τεράστια! Και την έχω δει από κοντά κιόλας.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, εκτός από το να πω πως έχω νιώσει ακριβώς το αντίθετο με πρόσωπα που σε τραβάνε με κάτι που δεν καταλαβαίνεις πού να το εστιάσεις. Για παράδειγμα η Λάσπα με τρελαίνει, ενώ αντικειμενικά τα δόντια της είναι τεράστια! Και την έχω δει από κοντά κιόλας.
Ολα καλα και άγια αυτά που λέτε παιδάκια......
Ας μου πει ενας οτι αν ειχε τη δυνατότητα να τα "φτιάξει" ή έστω και μόνο να "πάει" με την κοπέλλα θα έλεγε οχι.........
Και οπως λέει και ένας φίλος....."ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΆΣΕΙΝ ΗΘΕΛΕ"......
Ολα τα άλλα ειναι απλά φιλολογική κουβεντούλα....ετσι για να έχουμε να γράφουμε εεεε????
Ας μου πει ενας οτι αν ειχε τη δυνατότητα να τα "φτιάξει" ή έστω και μόνο να "πάει" με την κοπέλλα θα έλεγε οχι.........
Και οπως λέει και ένας φίλος....."ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΆΣΕΙΝ ΗΘΕΛΕ"......
Ολα τα άλλα ειναι απλά φιλολογική κουβεντούλα....ετσι για να έχουμε να γράφουμε εεεε????
φιλε αλεξ1963 αυτο που ενοχλει κατα την αποψη μου ειναι οτι σου πασαρουν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ κοπελλες (φωτοσοπημενες, φτιαγμενες, βαμενες, χειρουργημενες, σοβατισμενες με σποιλερ κ αεροτομες, με 4 φωτοσ απο επαγγελματια φωτογραφο, στην ταδε σταση, με ταδε φωτισμο κ ταδε σεξυ αξεσουαρ κλπ κλπ)) κ θελουν να τις θεωρουμε κ θεογκομενες (απο χερι) τοσο, ωστε να τρεχουμε κ να αγοραζουμε το καθε μαλακια περιοδικο που τη βαζει στο εξωφυλλο. αλλα το καθε ομως! κ δεν αναφερομαι ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ σε αυτο λιγο πιο πανω, για να μην παρεξηγουμαστε!
ενταξει νομιζω πολυ κριτικη καλο κανει στην προκειμενη περιπτωση (οπως κ σε ολες τις αλλες)
κανεις δεν ειπε οτι ΔΕΝ θα την γαμαγε.
αλλα ξυπνα(τε). ΑΥΤΟΙ δεν θελουν να την γαμησουμε (εξ αλλου δεν θελει κ η ιδια!)
θελουν να γινεται ντορος γυρω απο το ονομα καθε πλαστικο-πορνιδιου-βλεπε κεκαλυμενου μοντελου- ωστε να τρεχουν μακακες τριγυρω της κ να ξοδευουν τα λεφτουδακια τουσ - κ μαλιστα μαζικα!
δεν ειναι κακο λοιπον να τονιζουμε καποιοι καθε τοσο τα μειονεκτηματα της εμφανισης τους αλλα το κυριοτερο πως εφτασε να μοιαζει ετσι καποια που περναγε στη γειτονια κ δε γυριζε να την κοιταξει ουτε ο αρσενικος γαιδαρος που εβοσκε πιο περα στο βλαχοχωρι απο οπου θελει να ξεχασουν οτι καταγεται.
ενταξει νομιζω πολυ κριτικη καλο κανει στην προκειμενη περιπτωση (οπως κ σε ολες τις αλλες)
αλλα ξυπνα(τε). ΑΥΤΟΙ δεν θελουν να την γαμησουμε (εξ αλλου δεν θελει κ η ιδια!)
θελουν να γινεται ντορος γυρω απο το ονομα καθε πλαστικο-πορνιδιου-βλεπε κεκαλυμενου μοντελου- ωστε να τρεχουν μακακες τριγυρω της κ να ξοδευουν τα λεφτουδακια τουσ - κ μαλιστα μαζικα!
δεν ειναι κακο λοιπον να τονιζουμε καποιοι καθε τοσο τα μειονεκτηματα της εμφανισης τους αλλα το κυριοτερο πως εφτασε να μοιαζει ετσι καποια που περναγε στη γειτονια κ δε γυριζε να την κοιταξει ουτε ο αρσενικος γαιδαρος που εβοσκε πιο περα στο βλαχοχωρι απο οπου θελει να ξεχασουν οτι καταγεται.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
φιλε αλεξ1963 αυτο που ενοχλει κατα την αποψη μου ειναι οτι σου πασαρουν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ κοπελλες (φωτοσοπημενες, φτιαγμενες, βαμενες, χειρουργημενες, σοβατισμενες με σποιλερ κ αεροτομες, με 4 φωτοσ απο επαγγελματια φωτογραφο, στην ταδε σταση, με ταδε φωτισμο κ ταδε σεξυ αξεσουαρ κλπ κλπ)) κ θελουν να τις θεωρουμε κ θεογκομενες (απο χερι) τοσο, ωστε να τρεχουμε κ να αγοραζουμε το καθε μαλακια περιοδικο που τη βαζει στο εξωφυλλο. αλλα το καθε ομως! κ δεν αναφερομαι ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ σε αυτο λιγο πιο πανω, για να μην παρεξηγουμαστε!
σωστός!!!φιλε αλεξ1963 αυτο που ενοχλει κατα την αποψη μου ειναι οτι σου πασαρουν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ κοπελλες (φωτοσοπημενες, φτιαγμενες, βαμενες, χειρουργημενες, σοβατισμενες με σποιλερ κ αεροτομες, με 4 φωτοσ απο επαγγελματια φωτογραφο, στην ταδε σταση, με ταδε φωτισμο κ ταδε σεξυ αξεσουαρ κλπ κλπ)) κ θελουν να τις θεωρουμε κ θεογκομενες (απο χερι) τοσο, ωστε να τρεχουμε κ να αγοραζουμε το καθε μαλακια περιοδικο που τη βαζει στο εξωφυλλο. αλλα το καθε ομως! κ δεν αναφερομαι ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ σε αυτο λιγο πιο πανω, για να μην παρεξηγουμαστε!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Προσέχετε τι γράφετεεεεε. >
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
διεγραφησαν μερικα ποστ που εμπιπτουν στον παρακατω κανονα λειτουργιας του φορουμ.
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 212
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154