Black Diamond
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 847
- Πόντοι
- 361
Καλα να περασει το Νο
54
ας παρει και τους 2 εχεις δικιομα και αριθμος 09 το ιδιο ποσο κερδιζει ! Αρα ποιος λογιζεται σαν πρωτος αριθμος?
απ οτι βλεπω στην κληρωση δυο ειναι οι πρωτοι αριθμοιΚαλα να περασει το Νο54
Το 09 δεν το ειχε επιλεξει καποιος δηλαδη?Άμα είναι το 54 ο τυχερός αριθμός (να είσαι καλά νικος Τάκης ).Έψαξα στις σελίδες και είδα ότι κέρδισε ο χρήστης σπορ 48(σελίδα 50 του νήματος έδωσε τον αριθμό αυτό ).Του εύχομαι το καλύτερο και να περάσει καλά .
και εσυ φιλε Φαραω νασαι καλαΤο 9 φιλε Ιωάννη ντεμπου το έχει επιλέξει στην σελίδα 51 του νήματος ο χρηστης Γκρέκο 79 .Να είσαι καλά .
αλλος εχει πει το 54 στην σελιδα 48.....το μελος Maximiliano και εγω βεβαια σαν μαλακας ειπα το 54 τρια μηνυματα πιο κατω!!!! Προς στιγμη χαρηκα...... αλλα τελικα πηρα τα τετοια μου.Άμα είναι το 54 ο τυχερός αριθμός (να είσαι καλά νικος Τάκης ).Έψαξα στις σελίδες και είδα ότι κέρδισε ο χρήστης σπορ 48(σελίδα 50 του νήματος έδωσε τον αριθμό αυτό ).Του εύχομαι το καλύτερο και να περάσει καλά .
Τεραστιο ρησπεκτ στον συναγωνιστη ΦαραωΝίκος Τάκης είδα τώρα και το 9 διπλο μια από τον λαιφριντερ (μια σελίδα πίσω )και μια από το Γκρέκο79 και το 54 από τον χρήστη μαξιμιλιανο και τον χρήστη σπορ 48.Να είσαι καλά φιλε μου .(οποίος δει κάτι άλλο το λέει ).
εμενα βρε γιατι με ξεχνατε? και εγω 54 .... , το εγραψα δευτερος .......αν ο Μαξιμιλιανο δεν παει (που αποκλειεται δηλαδη) να παω εγω. Αρχιζω προετοιμασια αναπληρωματικουΝίκος Τάκης είδα τώρα και το 9 διπλο μια από τον λαιφριντερ (μια σελίδα πίσω )και μια από το Γκρέκο79 και το 54 από τον χρήστη μαξιμιλιανο και τον χρήστη σπορ 48.Να είσαι καλά φιλε μου .(οποίος δει κάτι άλλο το λέει ).
Σήκω για ζέσταμα, μπορεί να σε βάλει στο '94 ?????εμενα βρε γιατι με ξεχνατε? και εγω 54 .... , το εγραψα δευτερος .......αν ο Μαξιμιλιανο δεν παει (που αποκλειεται δηλαδη) να παω εγω. Αρχιζω προετοιμασια αναπληρωματικου
Ωραιος φιλαρακι! καλοφαγοτο! να περασεις ομορφα!Ρε παιδια , τι γινεται, δεν το πιστευω. Πρωτη φορα να κερδισω σε διαγωνισμο. Και τι δωρο!!
ακόμα και έτσι πάντως, το πριμ της πρόκρισης το παίρνω . Συγχαρητήρια στον τυχερό, μπράβο στην κοπέλα για το δώρο.Σήκω για ζέσταμα, μπορεί να σε βάλει στο '94 ?????