poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ρε μαγκες ειναι πολυ ασχημη ρε γαμωτο.... :-
Ρε μαγκες ειναι πολυ ασχημη ρε γαμωτο.... :-
ξερεις κανεις αν κανει ακομα δουλεια με τη στεβη ? 'η εχει καμια καινουρια φιλη?>
Ρε Θαναση αφου λεμε εχει δικο της χωρο. Γιατι να ξεσπιτώνεται χειμωνα καιρο ?Δύο ερωτησεις:
Η Νάντια έχει δικό της χώρο όπως γραφει η αγγελία της? πάει σε σπίτια ή μόνο ξενοδοχεία?
ΔΕΝ εχει δικο της χωρο.παρολο,που η αγγελια το αναφερει.σπιτια,και χοτελ μονο.Δύο ερωτησεις:
Η Νάντια έχει δικό της χώρο όπως γραφει η αγγελία της? πάει σε σπίτια ή μόνο ξενοδοχεία?
βρετανος,λαθος κανεις... ;)Ρε Θαναση αφου λεμε εχει δικο της χωρο. Γιατι να ξεσπιτώνεται χειμωνα καιρο ?
εγω ξερω ότι πάει σε χοτελ.Δύο ερωτησεις:
ΔΕΝ εχει δικο της χωρο.παρολο,που η αγγελια το αναφερει.σπιτια,και χοτελ μονο.
Βασικά καύλωσα με τις βυζομπαλάρες της!!!Σε καυλωσε ο Zarden με την κριτική ε
Βασικά καύλωσα με τις βυζομπαλάρες της!!!
Μου θυμίζουν κάτι Αμερικάνες μιλφάρες που είναι τέρμα Silicon Valley αλλά φοβάμαι τι θα αντικρίσω στο πρόσωπο αν και μου αρέσουν τα μιλφ πχ περνάω δέλα τώρα τελευταία με Αλεξάνδρα στο Ιάσωνος 2Α που δούλευε ή δουλεύει και σαν υπηρεσία στο ίδιο δέλο και με Μαργαρίτα που δούλευε παλιότερα Ιάσωνος 2Α και τώρα Ιάσωνος 2Β!!! Ειδικά η Μαργαρίτα με έχει αρρωστήσει πάρα πολύ άσχημααααααα!!!!!!!!
Υ.Γ. : Δίνω κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα γούστα μου μπας και μπορέσει κάποιος να με διαφωτίσει αν θα με αρρωστήσει κ Νάντια ή αν θα φύγει τζάμπα το ντάρικο και τα χρήματα του ξενοδοχείου!!! :S :S :S
ρε μαγκα δεν εχω προσωπικη εμπειρια αν και ολες οι κριτικες ειναι πολυ καλες. ειχα σκοπο να την παρω αλλα καποιοι συναγωνιστες εδω μεσα ειπανε οτι ειναι λιγο ασχημη..αποθηκευσα τον αριθμο παντως και αμα δεις φωτο στο βαιμπερ που εχει ε δν τους δινεις και αδικο για την φατσα τουλαχιστον..Λουκιανε καλησπερα! Ετσι οπως τα λες πιστευω οτι πρεπει να κανεις ενα κασκαντεριλικι με την κοπελα και λογικα θα σε αποζημιωσει, γτ φιλος μ που εχει παει μου εχει περιγραψει καλο μιλφ.. Βεβαια αν ξερει και καποιος αλλος συναγωνιστης κατι απο προσωπικη εμπειρια καλο ειναι να σου πει!!!
Συνάντηση με την Νάντια χθες το απόγευμα στο κέντρο. Η γυναίκα είναι δυναμίτης στο κρεβάτι χωρίς μα και μου. Σε απογειώνει και σου προσφέρει αχαλίνωτο σεξ. Για milf είναι ότι πρέπει. Από σώμα χάνει λίγο αλλά η ηλικία είναι ηλικία. Αν θέλετε να απολαύσετε μία ώρα ακατανόμαστου σεξ με ένα ωραίο μιλφάκι τότε να πάτε.
Έχω στείλει ήδη την κριτική μου.
Απεργει ο δορυφορος...Έχω στείλει κριτική για Νάντια το περασμένο Σάββατο και ακόμα δεν έχει αναρτηθεί. Έχει συμβεί κάτι?
Μύστη καλησπέρα!!!Συνάντηση με την Νάντια χθες το απόγευμα στο κέντρο. Η γυναίκα είναι δυναμίτης στο κρεβάτι χωρίς μα και μου. Σε απογειώνει και σου προσφέρει αχαλίνωτο σεξ. Για milf είναι ότι πρέπει. Από σώμα χάνει λίγο αλλά η ηλικία είναι ηλικία. Αν θέλετε να απολαύσετε μία ώρα ακατανόμαστου σεξ με ένα ωραίο μιλφάκι τότε να πάτε.
Έχω στείλει ήδη την κριτική μου.