xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.619
- Πόντοι
- 5.965
Μάλλον άλλη είναι αυτή που λες ... μήπως εννοείς την Άννα 33 ή πως αλλιώς λέγεται;
Μάλλον άλλη είναι αυτή που λες ... μήπως εννοείς την Άννα 33 ή πως αλλιώς λέγεται;
Εχω μπαζωσει καργα προ 4ετιας ,φουλ του πατσα με καλτσοδετες...πολυ υπομονη να ακους θεωριες συνομοσιολογιας ...κολλητοι παντου απο ΕΥΠ εως NASA και NSA και οσο σε κοιμιζει με την παρλα σε γαμαει στο κωλοδαχτυλο...θες κι αλλο?
Εχω μπαζωσει καργα προ 4ετιας ,φουλ του πατσα με καλτσοδετες...πολυ υπομονη να ακους θεωριες συνομοσιολογιας ...κολλητοι παντου απο ΕΥΠ εως NASA και NSA και οσο σε κοιμιζει με την παρλα σε γαμαει στο κωλοδαχτυλο...θες κι αλλο?
Ok. Πάσο.Αυτη στη φωτογραφια που ειδα στο link που εχει ανεβασει στην πρωτη σελιδα ειναι αυτη που λεω....εκτος κ αν εχουν χρησιμοποιησει την ιδια φωτο...και αποσο θυμαμαι κυκλοφορουσε με καμια δεκαρια ονοματα ενα απο τα οποια ηταν το Ναντια...
Αυτη στη φωτογραφια που ειδα στο link που εχει ανεβασει στην πρωτη σελιδα ειναι αυτη που λεω....εκτος κ αν εχουν χρησιμοποιησει την ιδια φωτο...και αποσο θυμαμαι κυκλοφορουσε με καμια δεκαρια ονοματα ενα απο τα οποια ηταν το Ναντια...
δεν πειράζει...οτι ζήτησες στο δώσανε...αν ακόμα είσαι μπερδεμένος, το πολύ πολύ να γαμησεις τη δασκαλισα μπερδεμένα...και έτσι καλά θα περασεις...Συγγνώμη συναγωνιστή Guru 13,αλλά δε βγάζω άκρη με τα link.Στείλε pm...
Δεν υπάρχει λόγος να σου στείλει κανένας το τηλέφωνο με π.μ. ...Βγάζω άλλα αντ'αλλων χυστη μου...Θέλει κανείς να στείλει pm το τηλέφωνο, καλώς...
Τσεκαρε πμ φιλε.. :SΟκ συναγωνιστές... Χαλαρώστε λίγο...Θα τη βρω την άκρη... Καλό βράδυ -καλά μουνιά στον Πούτσο μας...
Σε πληροφορω και εγω οτι η Ναντια κανει "καναπε". Και σταυρωνει ακριβως τον αριθμο των πελατων που θελει ΕΚΕΙΝΗ!... ;)
τα ωραιότερα πραγματα στη ζωή φίλε μου ειναι και τα πιο άχρηστα...δες παγωνια φίλε...Δεν το πιστεύω τύπε, πόσους σαβουρογάμηδες πια να σηκώσει αυτή η χώρα? :S
Τσέκαρε pm ;)Συναγωνισταί καλησπέρα!!!
Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει σε πμ το τηλέφωνο της Νάντιας??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Σε καυλωσε ο Zarden με την κριτική εΣυναγωνισταί καλησπέρα!!!
Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει σε πμ το τηλέφωνο της Νάντιας??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!