George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.545
- Πόντοι
- 5.646
Κατάλαβα εμπειρία θα εχειΤυπε έχει ισιώσει χιλιάδες πυρους..
Κατάλαβα εμπειρία θα εχειΤυπε έχει ισιώσει χιλιάδες πυρους..
Αν είσαι της κατηγορίας milf δεν θα χάσεις λόγω εμπειρία της , πίσω πόρτας και γενικά είναι mustΡε μάγκες πείτε λίγο έχει δοκιμάσει κανείς την Ναντια ;;;;
Λέω να την πάρω την Τρίτη
Είναι όμως αυτές τις μέρες;Ρε μάγκες πείτε λίγο έχει δοκιμάσει κανείς την Ναντια ;;;;
Ε για να σου λέω Γιαυτην δεν θα είμαι λάτρεις του μιλφ και της πίσω πόρτας;;; Μόνο μιλφ μάγκες μόνο αυτά αξίζουν βγάζεις ότι γούστα θες κάνουμε τα πάντα όλα μόνο και μόνο γιατί γουστάρουν την πουτσα και να αποδείξουν ότι δεν έχουν γεράσει πέρα ότι έχουν και εμπειρίαΑν είσαι της κατηγορίας milf δεν θα χάσεις λόγω εμπειρία της , πίσω πόρτας και γενικά είναι must
Ναι ναι δουλεύει έχω μιλήσει μαζί τηςΕίναι όμως αυτές τις μέρες;
Δουλεύει;
Τώρα τελευταία είναι μαζί με την Μαντόνα. Αν είσαι τυχερός να τις πετύχεις μαζί και το αντέχει η τσέπη σου...Δοκίμασε τις κι αν μπορείς να περπατάς μετά θα είσαι τυχερός.Ρε μάγκες πείτε λίγο έχει δοκιμάσει κανείς την Ναντια ;;;;
Δεν την έχω δει την Μαντόνα ποια είναι άμα δεν δω έστω μια φότο δεν μπορώΤώρα τελευταία είναι μαζί με την Μαντόνα. Αν είσαι τυχερός να τις πετύχεις μαζί και το αντέχει η τσέπη σου...Δοκίμασε τις κι αν μπορείς να περπατάς μετά θα είσαι τυχερός.
Έχει κάνεις αγγελία της Μαντονας;
Έχει κάνεις αγγελία της Μαντονας;
Ναντια πως μπορώ να σε δω
Στο στούντιο Κωνσταντινουπόλεως 132 και εδωΝΑΝΤΙΑ40Καλησπέρα στην παρέα. Το τηλέφωνο της Νάντιας που μπορώ να το βρω; Αν ξέρει κάποιος. Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.Στο στούντιο Κωνσταντινουπόλεως 132 και εδωΝΑΝΤΙΑ40