FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.751
- Πόντοι
- 12.056
μπορείς να τσεκάρεις μόνος σου από το viber της
το τηλεφωνό της που υπάρχει?
μπορείς να τσεκάρεις μόνος σου από το viber της
Για φαντάσου! Σε αυτό ακριβώς το νήμα!το τηλεφωνό της που υπάρχει?
Xaxa. Μου θυμίζει διαφήμιση στο FB. Ο άλλος βάζει ενα προϊόν το διαφημίζει, βάζει τιμή και βλέπει σχόλια από κάτω του τύπου «τιμούλα», «μια τιμή παρακαλώ» χαχαΓια φαντάσου! Σε αυτό ακριβώς το νήμα!
Μήπως έχουμε το τηλ. γιατί όσο έψαξα πίσω μόνο την αγγελία βρήκα....Xaxa. Μου θυμίζει διαφήμιση στο FB. Ο άλλος βάζει ενα προϊόν το διαφημίζει, βάζει τιμή και βλέπει σχόλια από κάτω του τύπου «τιμούλα», «μια τιμή παρακαλώ» χαχα
και στην αγγελία δηλαδή δεν βρήκες το τηλέφωνο?Μήπως έχουμε το τηλ. γιατί όσο έψαξα πίσω μόνο την αγγελία βρήκα....
τι να κάνω?φαντάζομαι τρολλάρει από πάνω σου
βλέπω πάντως, μετά τη Μαρίνα60, κ εδώ εσύ μόνο έχεις το κουράγιο να τους ξεστραβώνεις
Κοίτα, μουναρα δεν την λες. Η Νάντια είναι γκρανυ με πολλά κιλά παραπάνω, αλλά κανει τα πάντα όλα και φθηνά. Πριν από αρκετά χρόνια την είχα πάρει και πέρασα πολύ καλά.Εγω βλέπω στο viber μια ξανθια μουνάρα. Λέτε να έχω λαθος αριθμό; εχω αυτο που τελειώνει σε 773
Αυτή που είναι στο στούντιο;Κοίτα, μουναρα δεν την λες. Η Νάντια είναι γκρανυ με πολλά κιλά παραπάνω, αλλά κανει τα πάντα όλα και φθηνά. Πριν από αρκετά χρόνια την είχα πάρει και πέρασα πολύ καλά.
ΝαιΑυτή που είναι στο στούντιο;
Αυτή είναι;
Κοίτα, μουναρα δεν την λες. Η Νάντια είναι γκρανυ με πολλά κιλά παραπάνω, αλλά κανει τα πάντα όλα και φθηνά. Πριν από αρκετά χρόνια την είχα πάρει και πέρασα πολύ καλά.
Έτσι την είχα πατήσει και εγώ πριν 7 χρόνια που την είχα πάρει . Έκανα να συνέλθω από τον πόνο καμία εβδομάδα.Απορώ με τόσα θετικά σχόλια. Την πηρα λόγω τους διθυραμβους στην πίπα. Μου τον έγδαρε με τα δόντια της και μετά δεν μπορούσα να την πηδήξω τόσο γι αυτο αλλά και ότι είναι μπάζο φουσκωμένη χοντρη. Με μία λέξη αηδία τόσο σε ομορφια όσο και σε υπηρεσίες.
Για ομορφιά δν θα συμφωνήσω είναι ένα τίμιο μιλφακι. Γιαυτό π είπες για την πιπα όμως συμφωνώ κ εμένα μ τον εγδαρε κ τις 2 φορές π την συνάντησα, Πριν 2-3 χρόνια...Απορώ με τόσα θετικά σχόλια. Την πηρα λόγω τους διθυραμβους στην πίπα. Μου τον έγδαρε με τα δόντια της και μετά δεν μπορούσα να την πηδήξω τόσο γι αυτο αλλά και ότι είναι μπάζο φουσκωμένη χοντρη. Με μία λέξη αηδία τόσο σε ομορφια όσο και σε υπηρεσίες.
Για ομορφιά δν θα συμφωνήσω είναι ένα τίμιο μιλφακι. Γιαυτό π είπες για την πιπα όμως συμφωνώ κ εμένα μ τον εγδαρε κ τις 2 φορές π την συνάντησα, Πριν 2-3 χρόνια...