Νέα

nansy

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plivios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

daniella 30 trans

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
kalimera kavlakia  :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1:

Συνημμένα

• BA99F266-FA97-4BFC-A1D3-61A3DC769336.jpeg
    BA99F266-FA97-4BFC-A1D3-61A3DC769336.jpeg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 247

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Νανσί vs Σίλβι  ψηφίζω Νανσι. ..
Πλέον δεν κάνουν ντουέτο μαζί τσακωθηκαν άγρια για έναν γκομενο οπότε μη ρωτάτε Όπως ειδα παρακάτω αν κάνουν παρτουζες
.

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
Νανσί vs Σίλβι  ψηφίζω Νανσι. ..
Πλέον δεν κάνουν ντουέτο μαζί τσακωθηκαν άγρια για έναν γκομενο οπότε μη ρωτάτε Όπως ειδα παρακάτω αν κάνουν παρτουζες
.
τι μαλακιες γραφεις μωρη πουστρα παλι ανακατευεται το ονομα μου πιος τσακωθηκε για γκομενο ρε σουργελο θελετε μπινελικια παλι να ακουσετε αντε καριολες εδω μεσα πουτσα που θελετε αγαμητες στερημενες ολες η νανσυ βγαινει συγγρου και τη βολευει να μενει καλιθεα γιαυτο εχουμαι χαθει και δε θα σας δωσουμε και αναφορα στο τι κανουμε η καθε μια μεταξυ μας αντε παρταλια ολα δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε ολη την ωρα

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
τι μαλακιες γραφεις μωρη πουστρα παλι ανακατευεται το ονομα μου πιος τσακωθηκε για γκομενο ρε σουργελο θελετε μπινελικια παλι να ακουσετε αντε καριολες εδω μεσα πουτσα που θελετε αγαμητες στερημενες ολες η νανσυ βγαινει συγγρου και τη βολευει να μενει καλιθεα γιαυτο εχουμαι χαθει και δε θα σας δωσουμε και αναφορα στο τι κανουμε η καθε μια μεταξυ μας αντε παρταλια ολα δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε ολη την ωρα
ελα παραδεξου οτι τον βριζεις επειδη ψηφιζει νανσυ  :2funny: :2funny: :2funny:

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
ελα παραδεξου οτι τον βριζεις επειδη ψηφιζει νανσυ  :2funny: :2funny: :2funny:
στα παπαρια μου τι ψηφίζει ο καθένας έχει τα γούστα του δεν αρεσουμε σε ολους και δε βριζω μονο αυτον ολους σας βριζω  εδω μεσα γιατι ειστε σουργελα χαχαχαχαααα εγω και η καθε κοπελα τρανς την αξια της ξερει και εμενα εδω μεσα δε θα αναφερει καμια πουσταρα το ονομα μου χωρις να ξερει αντε παλιοκαριολια

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
στα παπαρια μου τι ψηφίζει ο καθένας έχει τα γούστα του δεν αρεσουμε σε ολους και δε βριζω μονο αυτον ολους σας βριζω  εδω μεσα γιατι ειστε σουργελα χαχαχαχαααα εγω και η καθε κοπελα τρανς την αξια της ξερει και εμενα εδω μεσα δε θα αναφερει καμια πουσταρα το ονομα μου χωρις να ξερει αντε παλιοκαριολια
υποθέτω ότι οι υπηρεσίες σου είναι σαν το στόμα σου..

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
υποθέτω ότι οι υπηρεσίες σου είναι σαν το στόμα σου..
το δικο σου το μυαλο ειναι σα τις δημοσιες τουαλετες και οι υπηρεσιες μου αυτοι που τις γνωριζουν μου φτανει εσυ ασχολησου με τα τερατα που πας και γαμιεσαι και ασε εμενα και τις υπηρεσιες μου κανε κανα παζαρι μπας και σου κατσει καμια με 20 ευρο χαχαχαχ μονο και μονο η εμφανιση μου μου εχει ανοιξει δρομους για πολλα καλα πραγματα στη ζωη μου ενω ο δικος σου ο δρομος ειναι να σαι μια κρυφη σκεπτομενη καταπιεσμενη  που ψαχνεται απεγνοσμενα πρωι βραδυ εδω μεσα

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Πολύ πετυχημένη είσαι και είσαι εκτός Ελλάδος τώρα τελευταία γιατί σε δοκίμασαν κάμποσοι από δω και πήραν τη γεύση τους το τι έστι γιωτομπαλο οπως αποκαλείς τον εαυτό σου...κι αυτο που βρίζεις έτσι τόσο σου κόβει τόσο βρίζεις ο κόσμος δεν είναι χαζός δοκιμασμενη αποτυχία είσαι γι αυτο και βάζεις τόσες αγγελίες σε τόσα site για να τσιμπας πελάτες. .αλλιώς θα δούλευες με πελάτες αυτό είναι επιτυχία ...να έχεις βάση. ..όπως η Νανσι εσύ όπου τα αρπαξεις ξεκάθαρα κι ένας έμπειρος γαμιας ξέρει να κρίνει. ..τι λέει η Κύπρος θα κάτσεις καιρό η θα αρχίσεις να γυρνάς στις επαρχίες όταν γυρίσεις. .? Και θα ήθελα να επέμβει ο admin για το βρωμοστομα σου..τι γνώμη μου είπα και το αποδεικνύουν οι απαντήσεις σου το πόσο βρώμικη είσαι. ..

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
Πολύ πετυχημένη είσαι και είσαι εκτός Ελλάδος τώρα τελευταία γιατί σε δοκίμασαν κάμποσοι από δω και πήραν τη γεύση τους το τι έστι γιωτομπαλο οπως αποκαλείς τον εαυτό σου...κι αυτο που βρίζεις έτσι τόσο σου κόβει τόσο βρίζεις ο κόσμος δεν είναι χαζός δοκιμασμενη αποτυχία είσαι γι αυτο και βάζεις τόσες αγγελίες σε τόσα site για να τσιμπας πελάτες. .αλλιώς θα δούλευες με πελάτες αυτό είναι επιτυχία ...να έχεις βάση. ..όπως η Νανσι εσύ όπου τα αρπαξεις ξεκάθαρα κι ένας έμπειρος γαμιας ξέρει να κρίνει. ..τι λέει η Κύπρος θα κάτσεις καιρό η θα αρχίσεις να γυρνάς στις επαρχίες όταν γυρίσεις. .? Και θα ήθελα να επέμβει ο admin για το βρωμοστομα σου..τι γνώμη μου είπα και το αποδεικνύουν οι απαντήσεις σου το πόσο βρώμικη είσαι. ..
σε γραφω σταρχιδια μου οτι και να λες καταπιεσμενη λουγκρα χαχα ξερω τι αξιζω και το περνω ναι ας επεμβει ο admin να με κανει νταντα χαχαχαχα αντε ρε σουργελο που το παιζεις και αντρας εξω στη κοινωνια παλιο λουλου και οσο για τα τουρ μου οπου γουσταρω παω βλεπω με παρακολουθεις χειροτερη και απο τραβεστι εισαι χαχα κατινα σπαω πολυ πλακα μαζι σας

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
σε γραφω σταρχιδια μου οτι και να λες καταπιεσμενη λουγκρα χαχα ξερω τι αξιζω και το περνω ναι ας επεμβει ο admin να με κανει νταντα χαχαχαχα αντε ρε σουργελο που το παιζεις και αντρας εξω στη κοινωνια παλιο λουλου και οσο για τα τουρ μου οπου γουσταρω παω βλεπω με παρακολουθεις χειροτερη και απο τραβεστι εισαι χαχα κατινα σπαω πολυ πλακα μαζι σας κατσε να μου κανω και λιγο διαφημιση επειδη απο τι βλεπεις το χω αναγκη και μενω αγαμητη χαχαχαχαχαααα

Συνημμένα

• IMG_20180615_021254249.jpg
    IMG_20180615_021254249.jpg
    315,5 KB · Εμφανίσεις: 522
  • IMG_20180615_015923459.jpg
    IMG_20180615_015923459.jpg
    235,3 KB · Εμφανίσεις: 493
  • IMG_20180615_015718589.jpg
    IMG_20180615_015718589.jpg
    195,1 KB · Εμφανίσεις: 482
  • IMG_20180615_015751962.jpg
    IMG_20180615_015751962.jpg
    237,4 KB · Εμφανίσεις: 940

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
σε γραφω σταρχιδια μου οτι και να λες καταπιεσμενη λουγκρα χαχα ξερω τι αξιζω και το περνω ναι ας επεμβει ο admin να με κανει νταντα χαχαχαχα αντε ρε σουργελο που το παιζεις και αντρας εξω στη κοινωνια παλιο λουλου και οσο για τα τουρ μου οπου γουσταρω παω βλεπω με παρακολουθεις χειροτερη και απο τραβεστι εισαι χαχα κατινα σπαω πολυ πλακα μαζι σας
ενω εσυ που καθεσαι και βλεπεις ολα τα σχολια εδω και μηνες και απαντησες τωρα που καποιος σε εκραξε........

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
ενω εσυ που καθεσαι και βλεπεις ολα τα σχολια εδω και μηνες και απαντησες τωρα που καποιος σε εκραξε........
τι πεταγεσαι εσυ μωρη τσουτσου??χαχα οποτε γουσταρω θα απανταω και οποτε γραφεται μαλακιες για μενα θα σας ξεφτιλιζω καθεται και ασχολειται ο φιλος σου ο parr οτι εγω σκοτονομαι με τη νανσυ για γκομενους τι ειναι αυτα ρε πουστρες εδω μεσα αγαμητες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom