Νέα

Νάνσυ – Η αδύνατη μελαχρινούλα που θα σε τρελάνει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexinasi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

EVERGREY78

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
93
Πόντοι
0
Οι απαντησεις μεσα στο πλαισιο για καλυτερη αναγνωση!

Νανση παρε τηλεφωνο τον Νορμαν Φοστερ (αυτον που θα δημιουργησει τον Αθηναικη Ριβιερα) να σου φτιαξει λιγο το χωρο, αλλα μετα χρεωνε και 200 την ωρα να μας κανεις μια αεροπιπα! Οκ?

Εγώ τύπε ότι είδα είπα, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο τώρα αν εσένα σε χαλάει πιες ξυδάκι λογικά κάποια στιγμή θα σου περάσει!

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Εσύ πήγαινε πρώτα να δεις και μετά πες μας και εμάς!
Δεν σου είπα ότι δεν είναι όπως τα λες.το θέμα είναι ο χώρος από καθαριότητα να είναι σε βαθμό που να αντέχεται.τωρα για μισή ώρα που θα καθησουμε ας κάνει η κοπέλα την δουλειά της όπως πρέπει και ούτε που θα με κοιτάξω γύρω

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εσύ πήγαινε πρώτα να δεις και μετά πες μας και εμάς!
μηπως θελεις να σου στειλω και εγγυητικη το αν πηγα?? Ακου μαναρι μου δεν υπαρχει περιπτωση εγω να γραψω κατι και να μην το εχω δει με τα ματακια μου...να διαβαζεις πρωτα το καθε μελος πριν απαντησεις...αντε cowboy....οταν με πιπωνε εμενα η νανση, εσυ βυζαινες λυκαινες ακομα....Καταλαβες?

Επισκέπτης
Δεν σου είπα ότι δεν είναι όπως τα λες.το θέμα είναι ο χώρος από καθαριότητα να είναι σε βαθμό που να αντέχεται.τωρα για μισή ώρα που θα καθησουμε ας κάνει η κοπέλα την δουλειά της όπως πρέπει και ούτε που θα με κοιτάξω γύρω

Ενταξει,  μερικες φορες  ο χωρος  μπορει να σε επηρεασει αρνητικα. Το θεμα ειναι ο χωρος ειναι προσωπικος  η επαγγελματικος?  (διοτι δεν γνωριζω)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ενταξει,  μερικες φορες  ο χωρος  μπορει να σε επηρεασει αρνητικα. Το θεμα ειναι ο χωρος ειναι προσωπικος  η επαγγελματικος?  (διοτι δεν γνωριζω)
σκορπιε, ο χωρος ειναι μια χαρα...ειναι ημιεπαγγελματικος....αν ηταν μαγκας ας το επαιζε σαν εμας...αν ειχε τα αρχιδια να ζηταγε απο την κοπελα τα "αλλα"  ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εγώ τύπε ότι είδα είπα, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο τώρα αν εσένα σε χαλάει πιες ξυδάκι λογικά κάποια στιγμή θα σου περάσει!
εισαι και τιμονι σκετο γιατι εχεις την εντυπωση οτι ειπες κατι και με πειραξε....εγω ειδα αλλα....4 φιλοι που πηγαν απο Παρασκευη μεχρι Σαββατο ειδαν οτι ειδα και εγω...και σταματηστε ολοι οι κομπλεξικοι να λετε οτι δεν σας αρεσει οτι μας "χαλαει"...τι να με χαλασει ρε μπετο? τι θα γινει δλδ? δεν θα μου σηκωνεται αν την ξαναδω? Α καλα εισαι για παραμυθια φιλε....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καποιοι πισωγλεντηδες κακογαμητοι θα αρχισετε να λετε παπαριες για προμο  κλπ....

η γκομενα ειναι τοσο ομορφη και επικοινωνιακη που δεν εχει αναγκη απο τετοιες μαλακιες εδω μεσα

αντε καλη συνεχεια χαιβανια.....

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Ρε τύποι εδώ καταθέτουμε στο σιχαμερό Μετάξι που περνάει ο κάθε μπιχλιάρης..... Και μας πειράζουν οι παντόφλες και το τζακούζι που δεν έχει η γκόμενα στον χώρο της??? Ελεος δλδ να γαμήσουμε πάμε... δεν πάμε για διαμονή!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ρε τύποι εδώ καταθέτουμε στο σιχαμερό Μετάξι που περνάει ο κάθε μπιχλιάρης..... Και μας πειράζουν οι παντόφλες και το τζακούζι που δεν έχει η γκόμενα στον χώρο της??? Ελεος δλδ να γαμήσουμε πάμε... δεν πάμε για διαμονή!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

EVERGREY78

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
93
Πόντοι
0
εισαι και τιμονι σκετο γιατι εχεις την εντυπωση οτι ειπες κατι και με πειραξε....εγω ειδα αλλα....4 φιλοι που πηγαν απο Παρασκευη μεχρι Σαββατο ειδαν οτι ειδα και εγω...και σταματηστε ολοι οι κομπλεξικοι να λετε οτι δεν σας αρεσει οτι μας "χαλαει"...τι να με χαλασει ρε μπετο? τι θα γινει δλδ? δεν θα μου σηκωνεται αν την ξαναδω? Α καλα εισαι για παραμυθια φιλε....
[/quote
Επειδή το πηγαίνεις στο προσωπικό στόκε αγαπούλη στα @@ μου τι κάνεις/έκανες στην ζωή σου και αν είσαι ο Σπαλιάρας των CG/ιερόδουλων/trans κ.ο.κ. Εγώ είπα την εμπειρία μου όπως πρέπει να κάνουν όλοι εδώ μέσα!Πολύ ασχολήθηκα με σένα πάμε για άλλα!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
τι εγινε??? ειπες στα @@@ ...τι σημαινει αυτο ρε φιλε?ντρεπεσαι να πεις "στα αρχιδια μου"? για αυτο δεν καταλαβαινετε που βρισκεστε ορισμενοι...ουτε την λεξη αρχιδια δεν μπορειτε να γραψετε... και ειμαστε και σε πουτανοφορουμ...

ε, καπως ετσι δλδ

στα αρχιδια μου και εσυ φιλε

καλο Πασχο να εχεις!

EVERGREY78

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
93
Πόντοι
0
τι εγινε??? ειπες στα @@@ ...τι σημαινει αυτο ρε φιλε?ντρεπεσαι να πεις "στα αρχιδια μου"? για αυτο δεν καταλαβαινετε που βρισκεστε ορισμενοι...ουτε την λεξη αρχιδια δεν μπορειτε να γραψετε... και ειμαστε και σε πουτανοφορουμ...

ε, καπως ετσι δλδ

στα αρχιδια μου και εσυ φιλε

καλο Πασχο να εχεις!
Στο στόμα σου "φίλε" σάλτα στολίσου τώρα!

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.893
Πόντοι
206
Πέρασμα δικό μου την παρασκευη … με ορειβατική  περιβολή να περάσω το Grand Canyon του καναπέος  αλλά έπεσα σε ρυάκι, παντοφλίτσες  πήρα μιας χρήσεως όπως και πετσετούλα  συσκευασμένη ,η κυρία  σουπερ χωρίς βιασύνες και με όρεξη να ικανοποιήση,
Απολαυστική 1 ώρα,στα του σεξ  δεν θα μπω σε περιγραφή, που θα επανελήφθη!!!

:boobies: :boobies: :rockon: :rockon: ;) :-*

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Πέρασμα δικό μου την παρασκευη … με ορειβατική  περιβολή να περάσω το Grand Canyon του καναπέος  αλλά έπεσα σε ρυάκι, [size=10pt][size=10pt]παντοφλίτσες  πήρα μιας χρήσεως όπως και πετσετούλα  συσκευασμένη ,η κυρία  σουπερ χωρίς βιασύνες[/size][/size] και με όρεξη να ικανοποιήση,
Απολαυστική 1 ώρα,στα του σεξ  δεν θα μπω σε περιγραφή, που θα επανελήφθη!!!

:thumbsup:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Πέρασμα δικό μου την παρασκευη … με ορειβατική  περιβολή να περάσω το Grand Canyon του καναπέος  αλλά έπεσα σε ρυάκι, παντοφλίτσες  πήρα μιας χρήσεως όπως και πετσετούλα  συσκευασμένη ,η κυρία  σουπερ χωρίς βιασύνες και με όρεξη να ικανοποιήση,
Απολαυστική 1 ώρα,στα του σεξ  δεν θα μπω σε περιγραφή, που θα επανελήφθη!!!

Πες και τις λεπτομέρειες από εμφάνιση την είδαμε και είναι πολύ καλή.ειναι στο πρόγραμμά η επίσκεψη. Φυσικά και δεν με νοιάζει ο χώρος.μετρο βολεύει???να αποφύγουμε αδιάκριτα βλέμματα με αυτοκίνητο.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Πες και τις λεπτομέρειες από εμφάνιση την είδαμε και είναι πολύ καλή.ειναι στο πρόγραμμά η επίσκεψη. Φυσικά και δεν με νοιάζει ο χώρος.μετρο βολεύει???να αποφύγουμε αδιάκριτα βλέμματα με αυτοκίνητο.
αφου την ειδατε στο παρτυ ρε φιλε! Δεν ειδες για τι γυναικα μιλαμε?  ;)

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.893
Πόντοι
206

Ελαααα  έξυπνο παιδί είσαι πρέπει να έχεις καταλάβει ….σταθμός φιξ για να φιξάρεις ραντεβού  !!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom