Επισκέπτης
σήμερα έχω παρέα μια φίλη από παλιά την χρις.Θα την φέρω στο παρτι να την γνωρίσετε από κοντα :-* :-* :-* :-*
Εκτος παρτυ δεν κυκλοφορει? :'(
σήμερα έχω παρέα μια φίλη από παλιά την χρις.Θα την φέρω στο παρτι να την γνωρίσετε από κοντα :-* :-* :-* :-*
θα σου πω εσενα...να ερθει η ωρα πρωτα! ;)Εκτος παρτυ δεν κυκλοφορει? :'(
Ο Ελληνας ασχολειται με μπαζα...εδω κανω παιχνιδι μονο εγω!Για τον δεύτερο βάζουμε βυζμα εσένα ή τον Ελληνα ????
θα σου πω εσενα...να ερθει η ωρα πρωτα! ;)
Καλημέρα σαςκαλημερα καλημερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημέρα σας
μολις κλεισαμε τα μαγαζια μας και τωρα ξεκουραζομαστε....πουλησαμε 10 κιλα μαριδες και ηταν μια πολυ καλη μερα!!!που είστε βρε αγόρια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ε τοτε καλημέρα πρέπει να πω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*μολις κλεισαμε τα μαγαζια μας και τωρα ξεκουραζομαστε....πουλησαμε 10 κιλα μαριδες και ηταν μια πολυ καλη μερα!!!
που είστε βρε αγόρια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ακόμα σπίτι??Σπιτι, χαλαρωση
ακόμα σπίτι??
μολις κλεισαμε τα μαγαζια μας και τωρα ξεκουραζομαστε....πουλησαμε 10 κιλα μαριδες και ηταν μια πολυ καλη μερα!!!
ψαροκλεδεματα φιλε... ;)Ψαρεύεις η κλαδεύεις??