sexinasi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2017
- Like
- 2
έχω και κρεβάτι για σένα μωρο :-* :-* :-* :-* :-* :-*Χμ..λιγο στενα και αβολα εκει πανω
έχω και κρεβάτι για σένα μωρο :-* :-* :-* :-* :-* :-*Χμ..λιγο στενα και αβολα εκει πανω
έχω και κρεβάτι για σένα μωρο :-* :-* :-* :-* :-* :-*
το κλείδωσα το δωμάτιο αυτό, μόνο για σένα baby ;). παΐδια μην μου το ζητήστε το δωμάτιο είναι κλεισμένοΓια μενα ε? κοιτα μην ανεβει κανας αλλος..
ετσι ειναι και καλυτερη ακομααχ αχ αχ... προσπάθησα χτες αλλά έπεσα σε κίνηση και πήγα αλλού πανάθεμα σε....Πάντως δείχνει πολύ ωραίο κορμί σύντροφοι...είναι όντως έτσι... ??? συγκριση πχ με ποιας κορασίδας μοιάζει?
αχ αχ αχ... προσπάθησα χτες αλλά έπεσα σε κίνηση και πήγα αλλού πανάθεμα σε....Πάντως δείχνει πολύ ωραίο κορμί σύντροφοι...είναι όντως έτσι... ??? συγκριση πχ με ποιας κορασίδας μοιάζει?
Βρε ανοιξε το να ερθει ο κοσμος..... αμα περιμενεις εμενα σωθηκεςτο κλείδωσα το δωμάτιο αυτό, μόνο για σένα baby ;). παΐδια μην μου το ζητήστε το δωμάτιο είναι κλεισμένο
ναι ΑΦΕΝΤΙ μου το άνοιξα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Βρε ανοιξε το να ερθει ο κοσμος..... αμα περιμενεις εμενα σωθηκες
Εάν ερχόσουν και στο SINNERS 1o πριβέ VIP πάρτυ που κάναμε... θα την έβλεπες και από κοντά και θα της μίλαγες.
Εάν ερχόσουν και στο SINNERS 1o πριβέ VIP πάρτυ που κάναμε... θα την έβλεπες και από κοντά και θα της μίλαγες.
εάν δεν ήμουν maitre 'd σε εστιατόρια και ξενοδοχεία και δεν βάραγα 15ωρα κάθε μέρα με 10 και 15 μέρες σερί (να βγάλω έξω σαιζον κλπ) θα ήμουν εκεί φίλε μου
είσαι και ηλεκτροκιθαριστής? (Stratocaster ... Fender)
ναι ΑΦΕΝΤΙ μου το άνοιξα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Eσυ θειε πηγες για τεστ κοπωσεως......την ειχε αγκαζε ολο το βραδυ ενας παπαρας καραφλας. στιγμη δε την αφησε!
αντε μη πω καμια κουβεντα τωρα
επίσης ο χώρος μου είναι ΣΥΓΓΡΟΥ 67 & ΖΑΝ ΜΩΡΕΑΣ Συγγρού φιξ για όλους που ρωτάνε με πμ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*για ολα τα προγράμματα κι τιμές,χρόνο,τηλ, τλπ.... γράφω στο προφίλ μου ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
για ολα τα προγράμματα κι τιμές,χρόνο,τηλ, τλπ.... γράφω στο προφίλ μου ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*