sexinasi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2017
- Like
- 2
δεν ξέρω πολα εδώ μέσα βοηθάτε παιδιά να μην τα κανό μάνταρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Λαθος link.... ζουζουνι
** Διορθώθηκε **
δεν ξέρω πολα εδώ μέσα βοηθάτε παιδιά να μην τα κανό μάνταρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Λαθος link.... ζουζουνι
** Διορθώθηκε **
δεν ξέρω πολα εδώ μέσα βοηθάτε παιδιά να μην τα κανό μάνταρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κλείνουμε ραντεβού πρώτα?καλημέρα...ναι ναι επίσης ο χώρος μου είναι ΣΥΓΓΡΟΥ 67 & ΖΑΝ ΜΩΡΕΑΣ Συγγρού φιξ για όλους που ρωτάνε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
να έχετε ένα κάλο βράδυ ζουζουνια
καλημέρα μπορείς να έρθεις από 11,00πμ-19,00μμ όποτε θέλεις άπλα είναι κάλο να με πάρεις ένα τηλ πρώτα γιατί μπορεί να έχω αλον πελάτη στο χορώ μου ;) ;) ;) ;)Κλείνουμε ραντεβού πρώτα?καλημέρα...
Ωραία ευχαριστώ πολύ.....καλημέρα μπορείς να έρθεις από 11,00πμ-19,00μμ όποτε θέλεις άπλα είναι κάλο να με πάρεις ένα τηλ πρώτα γιατί μπορεί να έχω αλον πελάτη στο χορώ μου ;) ;) ;) ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ωραία ευχαριστώ πολύ.....
τι έπαθαν τα γλέντια σου αγόρι μου !!??ε ρε γλέντια!
τι έπαθαν τα γλέντια σου αγόρι μου !!??
καλημέρα μωρο,μου στέλνουν πμ και με ρωτάνε τιμή και προγράμματα τους λέω να δούνε το προφίλ και με ξανά ρωτάνε ξανά-ξανά τα ειδια.και βρήκα αυτό το τρόπο να τους απαντήσω σε όλους, που μου στέλνουν αυτη την ερώτηση εάν δεν έπραξα σωστά συγνώμη ρε παΐδιαΒρε μη βαζεις link απο το προφιλ σου.ειναι περιττο.
Αφου το ανοίγει κανεις πατωντας πανω στο nickname σου
καλημέρα μωρο,μου στέλνουν πμ και με ρωτάνε τιμή και προγράμματα τους λέω να δούνε το προφίλ και με ξανά ρωτάνε ξανά-ξανά τα ειδια.και βρήκα αυτό το τρόπο να τους απαντήσω σε όλους, που μου στέλνουν αυτη την ερώτηση εάν δεν έπραξα σωστά συγνώμη ρε παΐδια
κατά καιρούς έχω φίλους από εδώ μέσα που μου ζητάνε καμιά φιλι μου να κάνουμε παρτούζα,τι να κανό να τους χαλάσω χατίρι...................εννοώ ότι θα γίνει πάρτυ αφού θα έχεις και μιά φίλη σου όπως έγραψες
κατά καιρούς έχω φίλους από εδώ μέσα που μου ζητάνε καμιά φιλι μου να κάνουμε παρτούζα,τι να κανό να τους χαλάσω χατίρι...................