Νέα

Νάνσυ – Η αδύνατη μελαχρινούλα που θα σε τρελάνει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexinasi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

EVERGREY78

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
93
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν κάτι μέρες από το "μαγαζί??" και έχουμε και λέμε.
Χώρος επιεικώς απαράδεκτος με κοινό μπάνιο και πετσέτες χύμα(αλλά μύριζε πλύμένη)  χωρίς παντόφλες (πρέπει να πετάξεις για να πας για ντούζ η φοράς τα παπούτσια σου!!!).
Δωμάτιο με κανονικό "κρεβάτι" (σαν παλέτες με αφρολέξ) με ανάκατα τα σεντόνια από τον προηγούμενο και καναπέ τελείως σουρεάλ με μαξιλάρια από άλλον καναπέ!!! τα οποία είχαν τεράστιο κενό ανάμεσα οπότε δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι εκεί και να ήθελες.Είχε άλλα 2 δωμάτια από ότι μου είπε με μασαζοκρέβατα αλλά είχαν κόσμο! Μαζί με την Νάνσυ ήταν και άλλη μια κοπέλα από Πολωνία αν θυμάμαι καλά αλλά μακρυά από τα γούστα μου! Κάπου εδώ τελειώνουν τα αρνητικά. Στα του αγώνα τώρα πίπα ακά με σάλιο και όλον μέσα και 2 μάτια να σε κοιτάνε με λαγνεία  :rockon: , βυζάκι 2άρι για γλύψιμο με ρόγα που ανταποκρίνεται, λίγο ιεραποστολικό μετά  στα 4 με ωραία θέα και σπρώξιμο με δύναμη και από εμένα και από το κορίτσι και κάπου εκεί ήρθε το τέλος.--(60 ευρώ για 30' ώρα)
Οπότε με λίγα λόγια καλή η παρουσία της κοπέλας αλλά ο χώρος χρίζει ανακαίνισης!
Καλά να περνάτε!

bourdelo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
26
Δεν θέλω να κακοχαρακτηρίσω την κοπέλα, ούτε και να την δυσφημήσω, αλλά η όλη κατάσταση με χώρο στη Συγγρού εμένα μου κάνει για τραβελοκατάσταση.. έχει κανείς πληροφορίες??

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Χώρος επιεικώς απαράδεκτος με κοινό μπάνιο και πετσέτες χύμα(αλλά μύριζε πλύμένη)  χωρίς παντόφλες (πρέπει να πετάξεις για να πας για ντούζ η φοράς τα παπούτσια σου!!!).
Δωμάτιο με κανονικό "κρεβάτι" (σαν παλέτες με αφρολέξ) με ανάκατα τα σεντόνια από τον προηγούμενο και καναπέ τελείως σουρεάλ με μαξιλάρια από άλλον καναπέ!!! τα οποία είχαν τεράστιο κενό ανάμεσα οπότε δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι εκεί και να ήθελες.Είχε άλλα 2 δωμάτια από ότι μου είπε με μασαζοκρέβατα αλλά είχαν κόσμο! Μαζί με την Νάνσυ ήταν και άλλη μια κοπέλα από Πολωνία αν θυμάμαι καλά αλλά μακρυά από τα γούστα μου! Κάπου εδώ τελειώνουν τα αρνητικά. Στα του αγώνα τώρα πίπα ακά με σάλιο και όλον μέσα και 2 μάτια να σε κοιτάνε με λαγνεία  :rockon: , βυζάκι 2άρι για γλύψιμο με ρόγα που ανταποκρίνεται, λίγο ιεραποστολικό μετά  στα 4 με ωραία θέα και σπρώξιμο με δύναμη και από εμένα και από το κορίτσι και κάπου εκεί ήρθε το τέλος.--(60 ευρώ για 30' ώρα)
Οπότε με λίγα λόγια καλή η παρουσία της κοπέλας αλλά ο χώρος χρίζει ανακαίνισης!

Καλά να περνάτε!
όχι ρε γαμώτο με προλαβε αλλος; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Δεν θέλω να κακοχαρακτηρίσω την κοπέλα, ούτε και να την δυσφημήσω, αλλά η όλη κατάσταση με χώρο στη Συγγρού εμένα μου κάνει για τραβελοκατάσταση.. έχει κανείς πληροφορίες??
εγω παντως στο παρτυ επιασα το μουνι της Νανσης και δεχτηκε το δακτυλιασμα μια χαρα....μετα της ζητησα μια ληξηαρχικη πραξη γεννησης και ειδα οτι εχει γεννηθει κοριτσακι το 1942 τοτε με τη Βεμπο που τραγουδουσε σε σενα το "πουκαμισο το θαλασσι" να σε κοιμησουν με το βυζι στο στομα....αρα ολα καλα αγαπητε φιλε που ακομα υστερα απο τοσα σκαμπιλια εδω μεσα δεν εχεις βαλει μυαλο....Ρε πας καλα ρε? Δεν διαβασες το νημα απο την αρχη να δεις ποσοι την ξερουν και απο που και για ποσα χρονια?

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Πώς κατέληξες σε αυτή την απόφαση ................ «Κούκλες» επαιξε ρόλο το γεγονός ότι μεγάλωσες στη Συγγρού :grin:

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.297
Πόντοι
216
Μια χαρα ειναι το κοριτσι γυναικαρα!!!!

bourdelo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
26
εγω παντως στο παρτυ επιασα το μουνι της Νανσης και δεχτηκε το δακτυλιασμα μια χαρα....μετα της ζητησα μια ληξηαρχικη πραξη γεννησης και ειδα οτι εχει γεννηθει κοριτσακι το 1942 τοτε με τη Βεμπο που τραγουδουσε σε σενα το "πουκαμισο το θαλασσι" να σε κοιμησουν με το βυζι στο στομα....αρα ολα καλα αγαπητε φιλε που ακομα υστερα απο τοσα σκαμπιλια εδω μεσα δεν εχεις βαλει μυαλο....Ρε πας καλα ρε? Δεν διαβασες το νημα απο την αρχη να δεις ποσοι την ξερουν και απο που και για ποσα χρονια?

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οχι ρε μαγκα δεν διαβσα τπτ... εχω δουλεια να κάνω... όπωσ κι εσύ κάνεις την δουλειά σου κάθε μέρα στα διάφορα φορουμ... σε κάθε περιπτωση μια ερώτηση έκανα.. αν η κοπέλα είναι οκ τότε ολα οκ.. σχετικά δε με τα σκαμπίλια, έχουμε δει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και όλοι ξέρουν τι ρόλο βαράς εδώ μέσα..

OP
OP
sexinasi

sexinasi

Call-Girl
Εγγρ.
3 Μαρ 2017
Like
2
καλημέρα αγόρια,είμαι εδώ και σας περιμένω να περάσουμε σούπερ  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
sexinasi

sexinasi

Call-Girl
Εγγρ.
3 Μαρ 2017
Like
2
καλημέρα αγόρια,είμαι εδώ και σας περιμένω να περάσουμε σούπερ 11:00-18:00  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
sexinasi

sexinasi

Call-Girl
Εγγρ.
3 Μαρ 2017
Like
2
έχω δικό μου χώρο ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ  από 11:00πμ-19:00μμ κάθε μέρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
sexinasi

sexinasi

Call-Girl
Εγγρ.
3 Μαρ 2017
Like
2

Συνημμένα

• ΝΑΝΣΥ (3).jpg
    ΝΑΝΣΥ (3).jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • ΝΑΝΣΥ (10).jpg
    ΝΑΝΣΥ (10).jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
sexinasi

sexinasi

Call-Girl
Εγγρ.
3 Μαρ 2017
Like
2
καλημέρα αγόρια  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• 0 (64).jpg
    0 (64).jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 23

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Χώρος επιεικώς απαράδεκτος με κοινό μπάνιο και πετσέτες χύμα(αλλά μύριζε πλύμένη)  χωρίς παντόφλες (πρέπει να πετάξεις για να πας για ντούζ η φοράς τα παπούτσια σου!!!).

[size=10pt]Παντοφλιτσες σε ζελατινι με αρωμα φραουλα αλλα και μπανανα...Πετσετα αν θελεις στη χαρτουρα τυλιγμενη ας πηγαινες στη χλιδη...Τι περιμενεις φιλε? Για το κοινο μπανιο εχεις δικιο...Ετσι ειναι...Ομως εμαθα οτι ετοιμαζεται η δυτικη πτερυγα, με ταμπελιτσες με τα ονοματα μας απ εξω....με λιγα λογια τουαλετες προσωποποιημενες αναλογα με τις αναγκες μας....Παντως εγω κατουραω, πριν μπω σε ραντεβου αρα δεν με ενδιαφερει αυτο....
[/size]
Δωμάτιο με κανονικό "κρεβάτι" (σαν παλέτες με αφρολέξ) με ανάκατα τα σεντόνια από τον προηγούμενο και καναπέ τελείως σουρεάλ με μαξιλάρια από άλλον καναπέ!!! τα οποία είχαν τεράστιο κενό ανάμεσα οπότε δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι εκεί και να ήθελες.

[size=10pt]Το κρεββατι ειναι κανονικο, εκτος αν εισαι ο Γρηγοριος ο Πορφυρος ο 76ος και εχεις συνηθισει να γαμας σε κοτοπουλοκρεβατο...
Τωρα τα χρωματα του καναπε μπορει να μην ταιριαζουν, αλλα ο Παπαδογαμβρος ειπε θα τα διορθωσει μιας και εκει δεν παμε μονο να γαμησουμε αλλα και να απολαυσουμε τα χρωματα στα επιπλα μαζι με την αριστη αρχιτεκτονικη της διασημης Ζαχα Χαντιντ...
Οσο αφορα τα κενα αναμεσα στα μαξιλαρια ειναι για την τοποθετηση των τηλεκοντρολς μιας και η Νανση ολο τα χανει και χανει χρονο απο τις πιπες για να τα βρει...
[/size]

Είχε άλλα 2 δωμάτια από ότι μου είπε με μασαζοκρέβατα αλλά είχαν κόσμο! Μαζί με την Νάνσυ ήταν και άλλη μια κοπέλα από Πολωνία αν θυμάμαι καλά αλλά μακρυά από τα γούστα μου! Κάπου εδώ τελειώνουν τα αρνητικά.

Στα του αγώνα τώρα πίπα ακά με σάλιο και όλον μέσα και 2 μάτια να σε κοιτάνε με λαγνεία  :rockon: , βυζάκι 2άρι για γλύψιμο με ρόγα που ανταποκρίνεται, λίγο ιεραποστολικό μετά  στα 4 με ωραία θέα και σπρώξιμο με δύναμη και από εμένα και από το κορίτσι και κάπου εκεί ήρθε το τέλος.--(60 ευρώ για 30' ώρα)

[size=10pt]Αυτα ειναι που μετρανε σε μια συναντηση γαμου....Δεν μας ειπες...το τελος πως ηρθε? Που εχυσες φιλε? [/size]

Καλά να περνάτε!
Οι απαντησεις μεσα στο πλαισιο για καλυτερη αναγνωση!

Νανση παρε τηλεφωνο τον Νορμαν Φοστερ (αυτον που θα δημιουργησει τον Αθηναικη Ριβιερα) να σου φτιαξει λιγο το χωρο, αλλα μετα χρεωνε και 200 την ωρα να μας κανεις μια αεροπιπα! Οκ?

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Οι απαντησεις μεσα στο πλαισιο για καλυτερη αναγνωση!

Νανση παρε τηλεφωνο τον Νορμαν Φοστερ (αυτον που θα δημιουργησει τον Αθηναικη Ριβιερα) να σου φτιαξει λιγο το χωρο, αλλα μετα χρεωνε και 200 την ωρα να μας κανεις μια αεροπιπα! Οκ?
Αυτή την απορία είχα και εγώ μ αυτή την κριτική .να πηδηξεις πας ή να νοικιάσεις επιπλωμένο διαμέρισμα......  :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom