makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 206
Πάντως, ανεξάρτητα από τα "κακα παιδιά" που την περιτριγυριζαν η Νάνσυ μας έριχνε και ένα όμορφο χαμόγελο, πραγματικά Από τις όμορφες παρουσίες του event.
> >
Πάντως, ανεξάρτητα από τα "κακα παιδιά" που την περιτριγυριζαν η Νάνσυ μας έριχνε και ένα όμορφο χαμόγελο, πραγματικά Από τις όμορφες παρουσίες του event.
Έχεις δίκιο ένα μασαζακι(και όχι μόνο.....) το χρειάζομαι......!!!ακομα εδω εισαι? τι περιμενεις φιλε?
ε τότε σε περιμένω μωρο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Έχεις δίκιο ένα μασαζακι(και όχι μόνο.....) το χρειάζομαι......!!!
Τώρα που είδα καλύτερα την φώτο με το κόκκινο κορμακι θυμήθηκα!(έπρεπε να δω από υπολογιστή) Όντως από τις δυνατές παρουσίες στο πάρτυ. Θα τα πούμε.......ε τότε σε περιμένω μωρο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
για τα μάτια σου και μόνο :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μαλιστα!για τα μάτια σου και μόνο :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μαλιστα!
απο τις μοναδικες παρουσιες στο παρτυ που ολοι ηρθαν να με ρωτησουν ποια εισαι...πραγματικα εντυπωσιακη γυναικαρα!
να ευχαριστήσω τους οργανωτές του πάρτι και ειδικά εσένα που μου έφτιαξες την βράδια με την παρέα σου. είσαι ΚΥΡΙΟΣμαλιστα!
απο τις μοναδικες παρουσιες στο παρτυ που ολοι ηρθαν να με ρωτησουν ποια εισαι...πραγματικα εντυπωσιακη γυναικα!
σε ευχαριστω, πραγματικα!να ευχαριστήσω τους οργανωτές του πάρτι και ειδικά εσένα που μου έφτιαξες την βράδια με την παρέα σου. είσαι ΚΥΡΙΟΣ
για τα μάτια σου και μόνο :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σχωρα με, αλλα στο φτιαξα λιγο
Οχι ρε κοπελιά τι μας κάνεις τώρα και έχουμε και δρομο....... :oγια τα μάτια σου και μόνο :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Οχι ρε κοπελιά τι μας κάνεις τώρα και έχουμε και δρομο....... :o
Τα βλέπω όλα μπλε ούτε αεροπλάνο να οδηγουσα
Είμαι του μελαχρινου εγώ..... Τα έχουμε πει αυτάΣοβαρεψου....την ξανθια την φιλη της...την ειδες???