sexinasi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2017
- Like
- 2
καλημέρα, αφορα στην Νάνσυ – Η αδύνατη μελαχρινούλα που θα σε τρελάνει(προσωπικα)Το παρών θρεντ αφορά καινούριο ελαιοτριβείο ή το class?
καλημέρα, αφορα στην Νάνσυ – Η αδύνατη μελαχρινούλα που θα σε τρελάνει(προσωπικα)Το παρών θρεντ αφορά καινούριο ελαιοτριβείο ή το class?
με τα προγράμματα που γράφω στο προφίλ μου είναι στο χωρο μου,σε ξενοδοχείο είναι άλλες τιμ :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εγω ως αδαης...δε αντεληφθειν αν η προταση "nansi" ειναι με χωρο η σε hotel. η και τα 2
καλημέρα, αφορα στην Νάνσυ – Η αδύνατη μελαχρινούλα που θα σε τρελάνει(προσωπικα)
με τα προγράμματα που γράφω στο προφίλ μου είναι στο χωρο μου,σε ξενοδοχείο είναι άλλες τιμ :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Δλδ η ολη παρουσιαση στο προφιλ είαι ελλειπης., οκ ευχαριστω για την απαντηση.
Δλδ???? Αν θες στείλε μου σε p.mμε τα προγράμματα που γράφω στο προφίλ μου είναι στο χωρο μου,σε ξενοδοχείο είναι άλλες τιμ :-* :-* :-* :-* :-* :-*
με τα προγράμματα που γράφω στο προφίλ μου είναι στο χωρο μου,σε ξενοδοχείο είναι άλλες τιμ :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εκτός έδρας ανεβαίνει η τιμή;με τα προγράμματα που γράφω στο προφίλ μου είναι στο χωρο μου,σε ξενοδοχείο είναι άλλες τιμ :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δλδ???? Αν θες στείλε μου σε p.m
και ποιές είναι αυτές οι τιμές????
αγαπητε Sc0rpi0s όλα στην ώρα τους.θα ενημερώσω και για αυτα.......το λαο :-* :-* :-* :-*Βλέπεις αγαπητη nansi? η ελλειπης παρουσίαση προκαλει αποριες στον λαο
Οκ, ο λαος θα περιμενειαγαπητε Sc0rpi0s όλα στην ώρα τους.θα ενημερώσω και για αυτα.......το λαο :-* :-* :-* :-*
ενημερώστε κι εμας αν θέλετε που δεν πηγαμε στο πάρτυΕπειδή το πάρτυ μας έκανε καλό είδαμε και μετά αποφασιζουμε με τι θα πάμε και εμένα με ενδιαφέρει αφού την κοπέλα είχαμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε πρώτα από κοντά.περιμενουμε...
Ειναι πολυ ωραια γυναικα και πιστευω πως το προγραμμα μια ωρας θα ηταν καλυτερο.βεβαια σε χοτελι θα ηταν ακομα καλυτερα αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας.θα ενημερωθω για τον χωρο της θα επισκεφτω και θα ενημερωσω.βεβαια θα θελαμε Νανσυ και καποιες λεπτομερειες για το προγραμμα π.χ ελευθερο στοματικο,cim κλπ.μην τα ρωταμε απο το τηλ αυτα ....μας ακουσει και κανενας
Λιγα λιγα μας τα λεει.....την θυμασαι στο παρτυ?Παντως εχει καλο τιμολογιο πρωκτικο κανει?
ρε φιλε δεν την θυμαμαι ειχε τοσα ωραια κορμια που μου ξεφυγε αλλα θα την τιμησω αν κανει και αναλ σιγουραΛιγα λιγα μας τα λεει.....την θυμασαι στο παρτυ?
θα μιλησουμε μηπως την κανουμε μαζι την τσαρκα....ας μας δωσει πρωτα πληροφοριες το κοριτσι για τις αποριες μας και μιλαμε.ρε φιλε δεν την θυμαμαι ειχε τοσα ωραια κορμια που μου ξεφυγε αλλα θα την τιμησω αν κανει και αναλ σιγουρα