Νέα

Νάνσυ – Η αδύνατη μελαχρινούλα που θα σε τρελάνει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexinasi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Εγω  ως  αδαης...δε αντεληφθειν αν η προταση "nansi" ειναι  με χωρο  η σε hotel.  η και τα 2

OP
OP
sexinasi

sexinasi

Call-Girl
Εγγρ.
3 Μαρ 2017
Like
2
Εγω  ως  αδαης...δε αντεληφθειν αν η προταση "nansi" ειναι  με χωρο  η σε hotel.  η και τα 2
με τα προγράμματα που γράφω στο προφίλ μου είναι στο χωρο μου,σε ξενοδοχείο είναι άλλες τιμ    :-* :-* :-* :-* :-* :-*

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Επειδή το πάρτυ μας έκανε καλό είδαμε και μετά αποφασιζουμε με τι θα πάμε και εμένα με ενδιαφέρει αφού την κοπέλα είχαμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε πρώτα από κοντά.περιμενουμε...

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Επειδή το πάρτυ μας έκανε καλό είδαμε και μετά αποφασιζουμε με τι θα πάμε και εμένα με ενδιαφέρει αφού την κοπέλα είχαμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε πρώτα από κοντά.περιμενουμε...
ενημερώστε κι εμας αν θέλετε που δεν πηγαμε στο πάρτυ :grin:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Ειναι πολυ ωραια γυναικα και πιστευω πως το προγραμμα μια ωρας  θα ηταν καλυτερο.βεβαια σε χοτελι θα ηταν ακομα καλυτερα αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας.θα ενημερωθω για τον χωρο της θα επισκεφτω και θα ενημερωσω.βεβαια θα θελαμε Νανσυ και καποιες λεπτομερειες για το προγραμμα π.χ ελευθερο στοματικο,cim κλπ.μην τα ρωταμε απο το τηλ αυτα ....μας ακουσει και κανενας  :P

Επισκέπτης
Ειναι πολυ ωραια γυναικα και πιστευω πως το προγραμμα μια ωρας  θα ηταν καλυτερο.βεβαια σε χοτελι θα ηταν ακομα καλυτερα αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας.θα ενημερωθω για τον χωρο της θα επισκεφτω και θα ενημερωσω.βεβαια θα θελαμε Νανσυ και καποιες λεπτομερειες για το προγραμμα π.χ ελευθερο στοματικο,cim κλπ.μην τα ρωταμε απο το τηλ αυτα ....μας ακουσει και κανενας  :P

Γιατι να μη τα θελουμε ολα δικα μας?    Ο πελατης δεν εχει πάντα δικιο?  :2funny:

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Παντως εχει καλο τιμολογιο πρωκτικο κανει?

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Λιγα λιγα μας τα λεει.....την θυμασαι στο παρτυ?
ρε φιλε δεν την θυμαμαι ειχε τοσα ωραια κορμια που μου ξεφυγε αλλα θα την τιμησω αν κανει και αναλ σιγουρα

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
ρε φιλε δεν την θυμαμαι ειχε τοσα ωραια κορμια που μου ξεφυγε αλλα θα την τιμησω αν κανει και αναλ σιγουρα
θα μιλησουμε μηπως την κανουμε μαζι την τσαρκα....ας μας δωσει πρωτα πληροφοριες το κοριτσι για τις αποριες μας και μιλαμε.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom