sexinasi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2017
- Like
- 2
:-* :-* :-* :-*Kαλημερα μπεμπα... ;)
:-* :-* :-* :-*Kαλημερα μπεμπα... ;)
Ήταν στο πάρτυ ??????πως και δεν την πρόσεξα......????αδικαιολογητος αύριο με τον κηδεμονα μου λοιπόν από τις φώτο μπαίνει 1η στην λίστα για επόμενο στόχο.
Άστα φίλε δίπλα ήταν και ένας μποντιμπιλντεράς και όλο την χάιδευε, είχε και ένα βλέμμαεκει ηταν!
κουτσομπολια και κακες γλωσσες λενε οτι την ειχε αγκαζε ενας μακρυμαλλης και δεν την αφησε στιγμη.
Εσενα καλα σου κανουν και δεν σου ανοιγουν οταν χτυπας τα κουδουνια....
Άστα φίλε δίπλα ήταν και ένας μποντιμπιλντεράς και όλο την χάιδευε, είχε και ένα βλέμμα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχτον ειδα τον καριολη! τον ειδα!!!
σε αυτό το τραπέζι
είναι μυστικό...................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σε αυτό το τραπέζι
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
δωσε ρε, δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μη γελας εσυ....
Μη γελας εσυ....
Οταν πας για τεστ κοπωσεως, θελω ενημερωση.... ;)
ναι γιατι εσυ πας πισω, ε? Μολις την ειδες αντι για ποτο δαγκωνες το τραπεζι!Μη γελας εσυ....
Οταν πας για τεστ κοπωσεως, θελω ενημερωση.... ;)
Το ιδιο ισχυει κ για σενα, οταν φτιαξει ο ηλεκτρολογος τα κουδουνια..
Δεν μπορουσα γιατι μου πεσαν τα σαγονια....ναι γιατι εσυ πας πισω, ε? Μολις την ειδες αντι για ποτο δαγκωνες το τραπεζι!
Δεν μπορουσα γιατι μου πεσαν τα σαγονια....
Πάτερ τι έχασα?????? Δώσε την ευλογία σου και μπαίνει πρώτη στην λιστα.αν είναι τόσο καλή σίγουρα την πρόσεξα αλλά δεν την θυμάμαι τώρα.θα τιμηθεί.....ηταν και μπορω να σου πω οτι ηταν απο τις ομορφοτερες κοπελες εκει μεσα!!!!!
και το κεφι της αλλο πραγμα!
ακομα εδω εισαι? τι περιμενεις φιλε?Πάτερ τι έχασα?????? Δώσε την ευλογία σου και μπαίνει πρώτη στην λιστα.αν είναι τόσο καλή σίγουρα την πρόσεξα αλλά δεν την θυμάμαι τώρα.θα τιμηθεί.....
φαντασου φιλε μου.....εσυ ο κακος κριτης να λες καλη κουβεντα για παρουσια!!!Πάντως, ανεξάρτητα από τα "κακα παιδιά" που την περιτριγυριζαν η Νάνσυ μας έριχνε και ένα όμορφο χαμόγελο, πραγματικά Από τις όμορφες παρουσίες του event.