Κατάλαβα φίλε μου.........
.... δεν θελω νά πηγαινω άλλες ώρες στο west διότι οί διάφορες συναντήσεις μέ κάποιυς θά μού
προκαλέσουν, [size=16pt]άποβολή γαστρικού περιεχομένου !![/size]

Κατάλαβα φίλε μου.........
.... δεν θελω νά πηγαινω άλλες ώρες στο west διότι οί διάφορες συναντήσεις μέ κάποιυς θά μού
προκαλέσουν, [size=16pt]άποβολή γαστρικού περιεχομένου !![/size]
και νομίζω ότι ξέρεις τας εθνικάς μου πεποιθήσειςΜὲ τὴν νοοτροπἰαν αὐτὴ, ἀκόμη ὑπόδουλοι εἰς τοὺς Τούρκους θὰ ἤμεθα.
Και νουνεχής,να προσθέσω....Ο κ. bakalhs είναι ένα άτομο με ευρύνοια, ευρυμάθεια και σπουδαία αίσθηση του χιούμορ.
;) πες το ψέματα!εγω παντως εφαγα mute γιατι ρωτησα τον dude ποιανου κλωνος ειναι
η συνεχεια των γραπτων,σβηστηκε βεβαια και ας εβριζε μανουλες αυτος και εγω δεν τον ειπα ουτε μαλακα....οσο για την ενημερωση και τους ξερολες εδω μεσα,παπαρια μαντολες..εχω π.μ απο ξερολες εδω μεσα για θεματα και γκομενες που δεν ειχαν ακουσει ποτε και με ρωταγαν και τωρα δινουν και οδηγιες για το τι γινοταν και πριν κανουν εγγραφη εδω...![]()
που θα ελεγε και ο Ασημος... ;)Όποιος ανακατεύεται με τα πίτυρα τον τρώνε αι κόται .
Υποθέτω ότι έχεις και προσωπικές σχέσεις με κάποιον από τους Διαχειριστές, νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο να συζητούσες μαζί τους σε πρώτη φάση το θέμα και μετά ας το δημιουργούσες.