Νέα

Ἀναλυτικὴ παρουσίασις τῶν ἀσχημονιῶν, ἀπρεπειῶν καὶ έγκλημάτων τοῦ κ. Dude007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
αρχοντα μπακαλη τζαμπα ασχολησε με τον μαλακα. γραφτων στα αρχιδια σου.

Επισκέπτης
Ὑβρίζει τὸν κ. Errikos77

Συνημμένα

• dude14.gif
    dude14.gif
    289,3 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
αρχοντα μπακαλη τζαμπα ασχολησε με τον μαλακα. γραφτων στα αρχιδια σου.

Ναί, ἀλλὰ μὲ τὴν νοοτροπία αὐτὴν αὐτὸς ἔμεινε καὶ ἕν τῶν καλυτέρων μελῶν, ὁ κ. PIATSAS, τὸν ὁποῖον ὑβρίζει παρακάτω, ἀπεχώρησεν.

Συνημμένα

• dude15.gif
    dude15.gif
    246 KB · Εμφανίσεις: 30

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Το παραλήρημα ενός τελειωμένου ναζιστή που σε άλλα τόπικ κάνει επίδειξη αλητείας, προσβολών και bullying και τώρα το παίζει θύμα. Pathetic.

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Ναί, ἀλλὰ μὲ τὴν νοοτροπία αὐτὴν αὐτὸς ἔμεινε καὶ ἕν τῶν καλυτέρων μελῶν, ὁ κ. PIATSAS, τὸν ὁποῖον ὑβρίζει παρακάτω, ἀπεχώρησεν.

Μου κάνει εντύπωση η εκλεκτική κατηγοριοποίηση καλών και κακών μελών, εκλεκτών (εκ Θεού?) και αφορισμένων. Απο πότε σας έπιασε αυτή η ευαισθησία κ.bakalhs? Εγω θυμάμαι πολλάκις με έμμεσες ή ευθείες ειρωνείες να καταγίνεστε επιμόνως (εως εμπαθείας καμιά φοράς) διαφόρων μελών που δεν εξύβριζαν κάποιον αλλά απείχαν απο τη δική σας αισθητική.
Το συγκεκριμένο σαιτ - απο ότι έχω καταλάβει και θέλω να πιστεύω - είναι δημοκρατικο και ανοιχτό σε οποιαδήποτε αισθητική εφόσον ταιριάζει και με τον "άνομο" και "κόκκινο" χαρακτήρα του. Εδω χωράνε αγαθοί και πονηροί, αγαπουληδες και πουτανιαρηδες, εκκεντρικοί, ποιητές, υβριστές, ανώμαλοι (εαν έχει όρια η ανωμαλια σε ένα σαιτ που ασχολείται με το σεξ), άγγελοι του ουρανού και δαίμονες τις κολάσεως!
Προς τι αυτο το ξαφνικό ενδιαφέρον - εκστρατεία για ένα μελος (που απέχει και απο τη δική μου αισθητική ο υβριστικος του χαρακτήρας) αλλα δε θα φτάσω και σε σημείο να ανοίγω thread και να αναγγέλλω εκστρατεία εκδίωξης του!
Αν σας ενοχλουν ορισμένα post του, αναφέρετε τα στον διαχειριστή (υπάρχει επιλογή).
Αρα η όλη κίνηση δείχνει κρυμμένη εμπάθεια. Και εγω μπορώ να σας καταλογίσω διάφορα που με ενοχλούν σε εσας και στα ποσταρίσματα σας. Αναφέρω
- ρατσιστική διάθεση και ειρωνεία συχνά πυκνά σε ορισμένα μελη με περίεργο προσανατολισμό (ερμηνεύστε το όπως θέλετε)
- ψιλοκουτουριάρικη διάθεση που είναι ανούσια και ψάχνει λόγω ύπαρξης σε ένα σαιτ ενημέρωσης για το πληρωμένο έρωτα (αστειότατον!)
- στομφώδης και κουραστικος λόγος που κατάντησε γραφικότατος τόσα χρόνια (παρόλο που ή καθαρεύουσα βρίθει στοιχείων που πραγματικά αναδεικνύουν την πλουσιοτητα της ελληνικής γλώσσας) αλλα....εδω πια καταντάει περίγελος και εμπαιγμός η χρησιμοποίηση της σε ενα τετοιο σαιτ (εκτος αν χρησιμοποιείτε την ίδια γλώσσα όταν πηγαίνετε στο φούρνο για ψωμι το πρωι...ή οταν πληρώνετε γυναίκες του μεταξουργείου..που θα ήταν πολυ ενδιαφέρον να καθόμουν απο μια μερια και να θαυμάζω το εμβρόντητο ύφος τους οταν ζητάτε τα ρέστα σας στην καθαρεύουσα...)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αν δεν ξέρεις μην μιλάς...
...δεν έχει καμία σχέση με το θέμα "PIATSAS".... ;)

Επισκέπτης
Επαναλαμβανω, οτι κανεις λαθος που γενικευειες καποια πραγματα, αλλο η χωρα, αλλο το Εθνος κι αλλο ενα forum. Που εκ δημιουργιας μοιραιο ειναι να γραφονται πικαντικες λεξεις. Δε μπορει εδω μεσα να ειναι myphone ειτε Insomnia, αλλα σιγουρα δε μου αρεσει να διαβαζω σχολια οπου σωρηδον πεφτουν βλαστημιες προς τα Θεια ειτε οικογενειες.
Ενα δευτερο λαθος που κανεις ειναι οτι παιρνεις καποια πραγματα σοβαρα: η ζωη ειναι μικρη, ας μην την ξοδευουμε ασκοπα ;) χρονου φειδου δεν ελεγαν οι Αρχαιοι ημων προγονοι?
Δεστο λιγο διαφορετικα το πραγμα, στο Internet ειμαι απο οταν εμφανιστηκε δειλα - δειλα στα Πανεπιστημια (γραφε 1995) επομενως εχω δει και διαβασει της καθε καρυδιας καρυδι, οχι μονο σε forums (ελληνικα & ξενα) αλλα και καναλια, MSN, Skype, Facebook....
Aν θες με ακους, δε θες μεγαλο παιδι εισαι, ευχομαι να μη μετανοιωσεις καποτε!
Οσο αναφορα για το συγκεκριμενο μελος, εφοσον δεν εχω ουδεποτε αντιπαρατεθει σε συζητηση (κι ουτε εχει σπαμμαρει σε καποιο θεμα μου) δε μου πεφτει λογος να τον κρινω.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
O  κ.Διάβολος μη  έχών ετέραν τινά  εργασίαν συνουσιάζετο  μετά των τέκνων αυτού.

Επισκέπτης
Βρε μπακαλη εξαφανισαν απο το προσκηνιο τα χρυσαβγουλα και δεν ξερεις με τι να ασχοληθεις  :grin: νομιζω υπαρχουν κανονες στο σαιτ, ας κανουν αναφορα και απο εκει και περα ειναι θεμα της διοικησης του σαιτ.

Επισκέπτης
αλλα σιγουρα δε μου αρεσει να διαβαζω σχολια οπου σωρηδον πεφτουν βλαστημιες προς τα Θεια ειτε οικογενειες.

Τότε πρὸς τὶ ἡ διαφοροποίησὶς σας;

Οσο αναφορα για το συγκεκριμενο μελος, εφοσον δεν εχω ουδεποτε αντιπαρατεθει σε συζητηση (κι ουτε εχει σπαμμαρει σε καποιο θεμα μου) δε μου πεφτει λογος να τον κρινω.

Ἐπειδὴ δὲν ἔχετε ἀντιπαρατεθεῖ προσωπικῶς, αἱ ἐγκληματικαὶ ένέργειαι τοῦ κ. Dude007 δὲν σᾶς ἀφοροῦσιν. Μάλιστα.

Επισκέπτης
Μου κάνει εντύπωση η εκλεκτική κατηγοριοποίηση καλών και κακών μελών, εκλεκτών (εκ Θεού?) και αφορισμένων. Απο πότε σας έπιασε αυτή η ευαισθησία κ.bakalhs? Εγω θυμάμαι πολλάκις με έμμεσες ή ευθείες ειρωνείες να καταγίνεστε επιμόνως (εως εμπαθείας καμιά φοράς) διαφόρων μελών που δεν εξύβριζαν κάποιον αλλά απείχαν απο τη δική σας αισθητική.
Το συγκεκριμένο σαιτ - απο ότι έχω καταλάβει και θέλω να πιστεύω - είναι δημοκρατικο και ανοιχτό σε οποιαδήποτε αισθητική εφόσον ταιριάζει και με τον "άνομο" και "κόκκινο" χαρακτήρα του. Εδω χωράνε αγαθοί και πονηροί, αγαπουληδες και πουτανιαρηδες, εκκεντρικοί, ποιητές, υβριστές, ανώμαλοι (εαν έχει όρια η ανωμαλια σε ένα σαιτ που ασχολείται με το σεξ), άγγελοι του ουρανού και δαίμονες τις κολάσεως!
Προς τι αυτο το ξαφνικό ενδιαφέρον - εκστρατεία για ένα μελος (που απέχει και απο τη δική μου αισθητική ο υβριστικος του χαρακτήρας) αλλα δε θα φτάσω και σε σημείο να ανοίγω thread και να αναγγέλλω εκστρατεία εκδίωξης του!
Αν σας ενοχλουν ορισμένα post του, αναφέρετε τα στον διαχειριστή (υπάρχει επιλογή).
Αρα η όλη κίνηση δείχνει κρυμμένη εμπάθεια. Και εγω μπορώ να σας καταλογίσω διάφορα που με ενοχλούν σε εσας και στα ποσταρίσματα σας. Αναφέρω
- ρατσιστική διάθεση και ειρωνεία συχνά πυκνά σε ορισμένα μελη με περίεργο προσανατολισμό (ερμηνεύστε το όπως θέλετε)
- ψιλοκουτουριάρικη διάθεση που είναι ανούσια και ψάχνει λόγω ύπαρξης σε ένα σαιτ ενημέρωσης για το πληρωμένο έρωτα (αστειότατον!)
- στομφώδης και κουραστικος λόγος που κατάντησε γραφικότατος τόσα χρόνια (παρόλο που ή καθαρεύουσα βρίθει στοιχείων που πραγματικά αναδεικνύουν την πλουσιοτητα της ελληνικής γλώσσας) αλλα....εδω πια καταντάει περίγελος και εμπαιγμός η χρησιμοποίηση της σε ενα τετοιο σαιτ (εκτος αν χρησιμοποιείτε την ίδια γλώσσα όταν πηγαίνετε στο φούρνο για ψωμι το πρωι...ή οταν πληρώνετε γυναίκες του μεταξουργείου..που θα ήταν πολυ ενδιαφέρον να καθόμουν απο μια μερια και να θαυμάζω το εμβρόντητο ύφος τους οταν ζητάτε τα ρέστα σας στην καθαρεύουσα...)

Ὅλα σωστὰ καὶ ὅλα ἐκτὸς θέματος.

Δὲν κρίνομεν ἐδῶ ἐὰν ἡ προσωπικότης μου εἶναι εὐχάριστος ὑμῖν ἥ ἀντιστρόφως, ἀλλὰ διώκομεν ἕν ἐγκληματικὸν στοιχεῖον μὲ τρόπν καθ' ὅλα σύννομον.

Επισκέπτης
Εἰρωνεύεται τὸν κ. Errikos77 ὑποδηλῶν γνώσιν προσωπικῶν πληροφοριῶν

Συνημμένα

• dude16.gif
    dude16.gif
    254,6 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
Ὑβρίζει τὸν κ. px75

Συνημμένα

• dude17.gif
    dude17.gif
    357,3 KB · Εμφανίσεις: 33

Επισκέπτης
Ὑποδύεται τὸν γνώστην προσωπικῶν πληροφοριῶν διὰ τὰς ἐργαζομένας ἀφήνων νὰ ἐννοηθῇ ὅτι ἐμπλέκεται εἰς ἐπικινδύνους ὑποθέσεις - ἄρα καὶ ὅτι καὶ αὐτὸς εἶναι ἐπικίνδυνος

Συνημμένα

• dude18.gif
    dude18.gif
    274,1 KB · Εμφανίσεις: 34

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Αυτό που γίνεται προσφάτως μου θυμίζει τα λόγια του Fyodor Mikhailovich Dostoyevsky : Το πάθος αξίζει περισσότερο από την απάθεια. Αδιαφορούμε για κάτι διότι παθιαζόμαστε με αυτό.

Επισκέπτης
Ὑβρίζει τὸν κ. Slavyanka Delikatessen

Συνημμένα

• dude19.gif
    dude19.gif
    367 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Ὑβρίζει τὸν κ. Boldemort

Συνημμένα

• dude20.gif
    dude20.gif
    389,9 KB · Εμφανίσεις: 33
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom