nikki_sixx
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Το πμ ειναι κλειδωμενο..δε στελνει..ειναι λογω του οτι ειμαι.καινουργιο.μελος και δε εχω συμπληρωσει τα post?που πρεπει
παιχτη εισαι μελος απο το '10 και δεν ξερεις βασικα πραγματα...?Το πμ ειναι κλειδωμενο..δε στελνει..ειναι λογω του οτι ειμαι.καινουργιο.μελος και δε εχω συμπληρωσει τα post?που πρεπει
Καλησπέρα σε όλους,
Επανέρχομαι γιατί δεν έχω ακόμα καταφέρει να βγάλω άκρη.. Η ίδια η Νάγια μπήκε και έγραψε την Πέμπτη 5/1 ότι από Δευτέρα 9/1 θα επέστρεφε και ότι ισχύει ο αριθμός της κανονικά.. Πλην όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.. Μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής να μας πει τί τρέχει με το κορίτσι μας;
Μηπως ετοιμαζει το 250αρι?
Ποσο ειναι τωρα?
αν καταφερω να μαζεψω μπαγιοκο λεω να τη δοκιμσω τη ναγια!ειδομεν!
αν καταφερω να μαζεψω μπαγιοκο λεω να τη δοκιμσω τη ναγια!ειδομεν!
τυπε εγω λεω να της κάνουμε κορτε να την ψήσουμε τσάμπα
την ρωτας αν σε περνει?αχαχα
Αμα ξαναπεις την κοντή ,κοντή αλλοιμονο σουεσυ κοντοπ@#$νο στο νημα σου!το που θα χαλαω τον μαιντανο μου οταν και εφοσον το μαζεψω δε σε αφορα!!!οταν θα ψομολυσαξεις θα τους κυνηγας δε θα σε κυνηγανε αηντε σαλτα και μαθε να μην τρυπωνεις εκει που δε πρεπει!
την ρωτας αν σε περνει?αχαχα
Αμα ξαναπεις την κοντή ,κοντή αλλοιμονο σου
Μα κι εσύ, πας γυρεύοντας..... Ασ τη να λεει.... μην απαντάς, εκτός κι αν γουστάρεις.....διπλα πες που την υποστηριζουν ρε φιλε το καημενο το κοριτσι και τωρα μπαινει σε αλλα θρεντ και με κυνηγαει!!αχτι μου χει!!