Δεν ειναι ευκολο οποιαδηποτε να αλλαξει την τιμη της. Η Ναγια τα καταφερε γιατι εχει ενα φοβερο ατου απεναντι σε πολλες αλλες εχει την σταθερη της δουλεια και εχει πει οτι θελει να κανει 10 ραντεβου μεσα σε 30 μερες του μηνα..
οποιαδηποτε αλλη cg ειτε ειναι σε γραφειο ειτε οχι προσπαθει για πανω απο 5 ραντεβου την μερα. δεν λεω οτι τα βρισκει αυτα τα ραντεβου καποια ανεξαρτητη, ομως τα επιζητα. οποτε 5 την μερα επι 20 μερες εξω περιοδο και κυριακες μας κανουν 100 ραντεβου επι οσο περνει η καθε μια, ειναι ενα σεβαστο ποσον (επαναλλαμβανω οτι σε ανεξαρτητη ειναι πολυ δυσκολο τοσα πολλα ραντεβου)
εφοσων η Ναγια λεει εγω στα αρχιδια μου θελω 3 ραντεβου την βδομαδα για να μην μου λειπει τιποτα και θα τα βρω οτι και να γινει
μπορει και να ανεβασει την τιμη αλλο τοσο αμα το επιθυμει γιατι δεν εχει επιθυμια να βγαλει παρα παρα πολυ λεφτα σε λιγο χρονικο διαστημα.
οποτε για να παρει τους 100 που περνει καποια αλλη σε ενα μηνα η Ναγια θα χρειαστει 10 μηνες σε αυτους τους 10 μηνες θα μαζευουν και αλλοι τοσοι.. για αυτο και δεν μας απανταει στα μηνυματα και για αυτο ειναι τοσο δυσευρευτη και μας γειώνει κανονικοτατα.
και μια κοπελα απο Γλυφαδα ειπε να δοκιμασει την τυχη της και ειπε και εκεινη οτι κανω μονο 1,5ωρα και πανω ραντεβου και στην μια βδομαδα δεν αντεξε και το αναίρεσε..
το γιατι το εξηγησα πιο πανω..
εφοσων δεν εχει "αναγκη" τα λεφτα η Ναγια μπορει να κανει οτι θελει με την τιμη της..
φυσικα τιποτα απο αυτα που εκανε δεν θ πετυχαινε αν δεν ηταν μουναρα με κωλαρα και βυζαρες και να ξελιγώνεται στην πουτσα οταν μπαινει στο δωματιο.
πολυαγαπημενη μου Ναγια στειλε μου και εμενα οποτε μπορεσεις τον αριθμο σου..