Βεελζεβούλ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 362
- Πόντοι
- 301
στο γραψανε οι συναγωνιστες
μωρο μου εγω σου τα εχω μπλοκαρει όλα γιατι δε μου στελνεις το τηλ. σου!!!Έκανα εκκαθάριση μπήκα και απο το κινητό μου που έμπαινα πάντα με 3G και παλι το ίδιο μου λέει κάποιο πρόβλημα με το προφιλ μου υπάρχει.
ειναι καλο app το ccleaner απλα το προβλημα που εχει δεν μου κανει οτι θα λυθει ετσι... γιατι απο οτι ειπε δοκιμασε και απο το κιν και εχει το ιδιο θεμα ... 2 διαφορετικες συσκευες να εχουν το ιδιο θεμα χλομο
CCLEANER για MAC μια και εχεις apple.
απλά κατέβασε την δωρεάν εκδόση..
με αυτο ασχολουμαι τωρα 4 ωρες.
εχω μπει απο 2 διαφορετικα wifi και απο το 3G του κινητου μου κατεβασα και το προγραμμα εκανε καθαρισμο το προβλημα παραμενει εχω βγει και εχω ξαναμπει σιγουρα 10 φορες και εχω μπει και απο SAFARI CHROME KAI FAREFOX τπτ :'( :'( :'( :'( :'( :'(
εχω μπει απο 2 διαφορετικα wifi και απο το 3G του κινητου μου κατεβασα και το προγραμμα εκανε καθαρισμο το προβλημα παραμενει εχω βγει και εχω ξαναμπει σιγουρα 10 φορες και εχω μπει και απο SAFARI CHROME KAI FAREFOX τπτ :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Γειαβγηκα και ξαναμπηκα 2 φορες προσπαθησα και απο safari & chrome
εξακολουθω να μην μπορω να δω τα προφιλ
Γεια
Τυχαία είδα ότι έχεις πρόβλημα με το mac σου.
Υπάρχει τρόπος να κάνεις καθαρισμό την εσωτερική μνήμη του mac σου απλά χρειάζομαι το μοντέλο που έχεις.
Διαφέρει απο μοντέλο σε μοντελο.
Μπορείς να μου πείς ποιούς browser έχεις;
4 ωρες = 800€με αυτο ασχολουμαι τωρα 4 ωρες.
Ο συγκεκριμένος καθαρισμός αφορά σχεδόν με όλα όσο αναφορά macOS.φιλε μου το προβλημα δεν ηταν στο mac ... το προβλημα ηταν στο account της
Ειπε μπηκε και απο κινητο και ειχε το ιδιο θεμα.Ο συγκεκριμένος καθαρισμός αφορά σχεδόν με όλα όσο αναφορά macOS.
Αλλωστε το θέμα με τα προφιλ δεν υπάρχει σε όλους αλλά μόνο στο mac της.
Εαν δοκιμάση από άλλο μηχάνημα 99,99% θα δουλεψη κανονικά.
Φυσικά μπορεί να το δοκιμάση και να είμαστε πιο σίγουρη για τα επόμανα βήματα.
Υπάρχει και λίγη πληροφορία.Ειπε μπηκε και απο κινητο και ειχε το ιδιο θεμα.
χθες εμενα μου εβγαζε Spiros_73 εχετε αποκλεισθει απο καθε δημοσια συζητηση,ουτε μπορουσα να μπω στο forum,pm και σε κανενα profil!Υπάρχει και λίγη πληροφορία.
Τι εννοεί δεν μπορεί να δει τα προφιλ ( το δικό της ή των άλλοων ).
Μπορεί να να χρειαζεται μόνο να καθαρίσει το ιστορικό, cookies από τους browsers.
Να προσπαθήση να κάνει αποσύνδεση και σύνδεση να δει μήπως έχει θέμα εκεί ( δεν γίνεται σωστά η διαδικασία login σωστά )
Και μια δοκιμή απο άλλο λειτουργικό θα βοηθήσε να καταλάβουμε το πρόβλημα όχι τηλέφωνο ( δεν ξέρουμε με τη λειτιυργικό είναι iOS, Android ).
Αυτά τα λίγα για αρχή.
Ωραία τώρα γίνεται σωστή διαδηκασία προσδιόρησης του προβλήματος ( όπως λένε στο χωριό μου troubleshooting ).χθες εμενα μου εβγαζε Spiros_73 εχετε αποκλεισθει απο καθε δημοσια συζητηση,ουτε μπορουσα να μπω στο forum,pm και σε κανενα profil!
εκανα καθαρισμο σε ιστορικο και cookies αλλα και παλι το διο προβλημα ειχα!και σημερα με δυσκολια εκανα login!Ωραία τώρα γίνεται σωστή διαδηκασία προσδιόρησης του προβλήματος ( όπως λένε στο χωριό μου troubleshooting ).
Εφόσον το πρόβλημα εμφανήζεται και σε άλλους ( αλλά καλό είναι να καθαρίσουμε το ιστορικό, cookies από τους browser )
βασικό είναι αυτό για να είμαστε 100% σίγουροι ότι το θέμα είναι στην σελίδα.
Ισως ο διαχειρηστής έκανε κάποια αναβάθμισει στο λογισμικό του forum ή στον server.