Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
Πιο ευκολα ανακεφαλαιοποιουνται οι τραπεζες απο το να βρεις το τηλ της Ναγιας!!! Θα φυγουν τα capital controls κι εγω ακομα θα ψαχνω χαχχαχαχαχχαχαχχα
Και μετα ακολουθει face controlΠιο ευκολα ανακεφαλαιοποιουνται οι τραπεζες απο το να βρεις το τηλ της Ναγιας!!! Θα φυγουν τα capital controls κι εγω ακομα θα ψαχνω χαχχαχαχαχχαχαχχα
Ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα ρε Ζ4!!! :SΠρωτη φορα βλεπω Στρατηγο Α.Μ.Ε.Α.....!!!!!
του αγιου πουτσου δλδΚαι μετα ακολουθει face control
Πότε γιορτάζει αυτός;;;;
Δεν θα τολεγα Μενέλαε. Μαλλον του αγιου μαλακοπεριμενετου αγιου πουτσου δλδ
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=229153.0;attach=634201;image[/img[/URL]]
[MEDIA=youtube]z9OWKT_TFPw[/MEDIA]
This is where I long to be......
[/quote]
Που χαθηκε αυτο το κορμι....ματαια περιμενω να απαντησει σε πμ που εχω στειλει...αλλα τουλαχιστων εβλεπα οτι ηταν on line εδω και ετρεφα ελπιδες ,τωρα εχει μερες να μπει.Ας ελπισω οτι εχει τοσα ραντεβου και δεν προλαβενει...και οχι οτι τα παρατησε.!!!
Αν κανενας ξερει τι απο τα δυο συμβαινει ασ απαντησει....
Ευχαριστω!!
Μακαρι φιλε ...μπας και παρουμε κεμεις λιγη χαρα.Υπομονή ευγένεια και θα εμφανιστεί ;)
Που χαθηκε αυτο το κορμι....ματαια περιμενω να απαντησει σε πμ που εχω στειλει...αλλα τουλαχιστων εβλεπα οτι ηταν on line εδω και ετρεφα ελπιδες ,τωρα εχει μερες να μπει.Ας ελπισω οτι εχει τοσα ραντεβου και δεν προλαβενει...και οχι οτι τα παρατησε.!!!
Ευχαριστω!!
στην παραπάνω φωτο πάντως είναι κόλαση
Η Συγκεκριμενη φωτογραφια με εχει αρρωστησει.
Αυτό λέω και εγώΜακαρι φιλε ...μπας και παρουμε κεμεις λιγη χαρα.
Ευχαριστω!!