erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Λουλούδια αφιερωμένα δε μια ΓΥΝΑΙΚΑκαι αυτη η φωτο μου αρεσει παρα πολυ
Λουλούδια αφιερωμένα δε μια ΓΥΝΑΙΚΑκαι αυτη η φωτο μου αρεσει παρα πολυ
Φίλε υποκλίνομαι - Δεν υπάρχει τέτοιος κώλοςΜιας και έχω τη χαρά να ήμουν εγώ αυτός που τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτό, και κάτω από την πίεση των λοιπών συναγωνιστών όπως βλέπω, παραθέτω τη φωτό ολόκληρη, για να δείτε το "μέγεθος" όλου του "πακέτου" .... Φιλάκια πολλά μωρό και ευχαριστώ πολύ για το απίθανο απόγευμα που μου χάρισες !!!!! Α, και για να μην ξεχαστώ : δεν ξέρετε τι τράβηξα μέχρι να βγούν οι ζαρτιέρες και το κορμάκι .... Πολύς ιδρώτας !!!!!
Φίλε υποκλίνομαι - Δεν υπάρχει τέτοιος κώλος
Δεν έχει άδικο με τέτοιο κορμίστην πισω σελιδα αποτιμηθηκε 500€ τυπε
Άρχισε ο πλειστηριασμός Με τέτοια επιτυχία σύντομα και στο χρηματιστήριο ο κώλος της Ναγίαςκαυλα!και 500 σου δινω για 2 ωρες
καλησπερα ναγια. και εγω αφησα πμ αν θελεις απαντησε μου σιγα που εισαι μαγαλη στα 29και αυτη η φωτο μου αρεσει παρα πολυ
Προσοχη. Εκανε ρελανς η "ξαδελφη" με νεες φωτογραφιες εξ ισου καλλιτεχνικεςΚωλαση ο κωλος της ναγιας. Και να τον βλέπεις και να της τον "χαιρεσαι"!!!
Προσοχη. Εκανε ρελανς η "ξαδελφη" με νεες φωτογραφιες εξ ισου καλλιτεχνικες
δυσκολο.έλα Πάνο μην το κάνεις θέμα, λάθος έκανε ο Guru, συμβαίνει σε πολλούς, το νικ τους να είναι άλλο από το user name τους και οι κριτικές εμφανίζονται με το U.N. και όχι με το νικ.
Φίλε καλημέρα επειδή βλέπω οτι το συνεχίζεις, σε αντίθεση με μένα που σεβάστηκα την άποψη του φίλου,θέλεις να μας εξηγήσεις τι σημαίνει το δύσκολα,ή θα συνεχίσουμε τις αερολογίες;δυσκολο.
δεν το συνεχιζω.απαντησα στον nike trive.δεν εχω να εξηγησω τιποτα.και αερολογιες δεν ειναι.Φίλε καλημέρα επειδή βλέπω οτι το συνεχίζεις, σε αντίθεση με μένα που σεβάστηκα την άποψη του φίλου,θέλεις να μας εξηγήσεις τι σημαίνει το δύσκολα,ή θα συνεχίσουμε τις αερολογίες;
Εγώ υπέθεσα αυτό που είπα. Και εγώ είχα κάνει το ίδιο στην αρχή και οι κριτικές μου έβγαιναν με άλλο όνομα ώσπου το είπα στον Άντι και άλλαξε το user name μου.δυσκολο.
σε αυτο που λες,με τις κριτικες, συμφωνω νικ.Εγώ υπέθεσα αυτό που είπα. Και εγώ είχα κάνει το ίδιο στην αρχή και οι κριτικές μου έβγαιναν με άλλο όνομα ώσπου το είπα στον Άντι και άλλαξε το user name μου.
Τώρα αν κάτι άλλο συμβαίνει εδώ ........ Πάσο
..προσεχως!!!Σου εξήγησαν εμμέσως πλην σαφώς, ρε Παναγιωτίδη.
Πόντιος είσαι και δεν καταλαβαίνεις;
ΥΓ:Κανά emoticon με Πόντιο δεν παίζει;
Γαμάτο θα ήταν, κύριε moderator!