Κύριοι καλησπέρα θα βγω λίγο off-topic αλλά πιστεύω να με συγχωρέσει η Nagia μιας και εδώ έγινε η αναφορά.Εχω ζητήσει και απαιτήσει απ´τους διαχειριστές του μπου να ψαχτούν τα στοιχεία μου και η IP μου,να δουν αν ειμαι κλώνος και να απαντήσουν.Ειμαστε στο 2015 και αυτή η δυνατότητα υπαρχει απο εκείνους.Το εχω ζητήσει με pm αλλά το γράφω και εδώ γιατι κάποιοι μάγκες έσπευσαν να σχολιάσουν άμεσα και θα ηθελα να τους πω να προσέχουν να μην δαγκώσουν τη γλώσσα τους και πάθουν δηλητηρίαση αφού το προδίδει και το nickname τους.Το προβλημα δημιουργήθηκε γιατι εχω γράψει μια κριτική για την κοπέλα και το σύστημα το εμφανίζει με ενα άλλο nickname και εγω ειμαι τόσο ηλίθιος που θα έλεγα σε κάποιον mod οτι η κριτική ειναι δίκη μου
.Προσωπικα πιστεύω οτι θα το πάρει πίσω δημόσια το πολυ μέχρι αύριο γιατι πέραν αυτού οτιδήποτε άλλο θα το θεωρήσω ύποπτο και οτι εξυπηρετεί αλλα συμφέροντα.Να πω σε όλους οτι εχω ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ προφίλ αυτο που γράφω.Ευχαριστω για την κατανόηση και περιμενω απάντηση απ´τους ειδικούς.Να περνάτε καλα όλοι.