heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
grüezi προεδρε !!!
ναι, november 2015
ich freue mich sehr
Einen guten Rutsch....
grüezi προεδρε !!!
ναι, november 2015
ich freue mich sehr
Προτεινω την μετονομασια του θρεντ σε "Ναγια και οι πυρφοροι αγαμητου κ απαρτου γωνια υπερασπιστες της".
Σιγα το καλτσονακι παλληκαρια.
Ολοι θα την γαμησετε σιγα-σιγα.
Με το να αυτοξεφτιλιζοσαστε εδω μεσα αυτοχρηζομενοι υπερασπιστες της,δεν κερδιζετε τιποτε παραπανω απο την χλευη των οσων πραγματικα γαμανε μουνακια σαν την ναγια κ ισως καλυτερες απ αυτην.
Αραξτε,κοψτε χαρτακι για την ουρα κ παψτε να ανακυκλωνετε την ιντριγκα.
Το μπου το διαβαζουν πολλοι περισσοτεροι απο οσους γραφουν.
Οι κατα καιρους αντιφρονουντες σε αυτους απευθυνονται κ οχι στα σκυβαλα υποψηφιους αγαπουληδες,ουτε βεβαια στους φτωχομπινεδες φρηφακερς.
Φίλε μου καλησπέρα δεν σου κρύβω οτι το μελιστάλαχτο στοματάκι σου το εχω ερωτευθεί.Αυτο το ΘΑ ρε κούκλε γιατι το χρησιμοποιείς;Μας βάζεις όλους στο ιδιο σακί και ειναι άδικο.Για ενα μέλος σαν και σένα διαβασμένο και γνώστη των πάντων θα περίμενα να εισαι λίγο πιο προσεκτικός.Ενυγουει υπάρχουν πολλές κοπέλες και για σένα μην το παίρνεις προσωπικά.
δεν τον ξέρω τον whois, αλλά μου φαίνεται πορνοντετσιτσιονιστής.
μεγάλε εσένα είτε γερμανικά μιλάς είτε ελληνικά πάλι άγνωστες λέξεις έχω.
φίλε Χαίμ την καλησπέρα μου.
Η κυρία Νάγια δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στη γοητεία σας και στον πλούτο των γνώσεών σας.
Dezisionismus. πολιτική και νομική θεωρία. Διερευνά τη σχέση απόφασης και αποφασίζοντος. Κατ' αυτήν, σημαντική είναι η ίδια η απόφαση και όχι το περιεχόμενο ή η θεμελίωσή της. Έτσι δεν υπάρχουν γενικά δεσμευτικές αιτιολογίες για ηθικές ή πολτικές θέσεις.
Συνεπώς, οι αποφάσεις των ανθρώπων για κάθε πράξη είναι αυθαίρετες και δεν νομιμοποιούνται με κριτήριο τη λογική ανάλυση ή την ηθική.
Αν αυτό το προβάλλεις στην πιθανότητα συνάντησης με ένα κορίτσι του χώρου ... έχεις λύσει το πρόβλημά σου.
αν το εγραφες στα γερμανικα ισως καταλαβαινα περισσοτερα αχααχχα
καλην εσπέραν Νικόλαε. χάιμ, φίλτατε.
μου έφυγε ένας τόνος, συγνώμη.
αν ενδιαφέρεστε για την κυρία, πείτε μου
μου έφυγε ένας τόνος, συγνώμη.
αν ενδιαφέρεστε για την κυρία, πείτε μου
αγαπητέ μου, αφυπηρέτησα.
Φίλε συγνώμη δεν την γνωρίζω τη λέξη.Επειδη όμως το έχουμε σκίσει το νήμα και ειναι της nagias θα πω κατι τελευταίο στον φίλο WHOIS.Αν είχε ενδιαφερθεί λίγο παραπάνω θα είχε μάθει οτι η κοπέλα λόγο οικονομικής κρίσης και γιατι ειναι φοβερό παιδί (και δεν μιλάω μονο για εμφάνιση ) έχει βγάλει ενα προγραμμα ειδικά για τον συνάδελφο με 20 ευρώ full.Περιλαμβανει χειραψία δεξιού χεριού στο πεζοδρόμιο - φιλί στο μέτωπο (χωρίς γλώσσα) - selfie πλάτη για τον τοίχο και προτρεπτικά CIL.δεν τον ξέρω τον whois, αλλά μου φαίνεται πορνοντετσιτσιονιστής.
Φίλε συγνώμη δεν την γνωρίζω τη λέξη.Επειδη όμως το έχουμε σκίσει το νήμα και ειναι της nagias θα πω κατι τελευταίο στον φίλο WHOIS.Αν είχε ενδιαφερθεί λίγο παραπάνω θα είχε μάθει οτι η κοπέλα λόγο οικονομικής κρίσης και γιατι ειναι φοβερό παιδί (και δεν μιλάω μονο για εμφάνιση ) έχει βγάλει ενα προγραμμα ειδικά για τον συνάδελφο με 20 ευρώ full.Περιλαμβανει χειραψία δεξιού χεριού στο πεζοδρόμιο - φιλί στο μέτωπο (χωρίς γλώσσα) - selfie πλάτη για τον τοίχο και προτρεπτικά CIL.
Υ.Γ Επειδη θα τον φάει η περιέργεια ή θα νομίζει οτι έκανα λάθος CIL=cum-in-lekani οταν γυρίσει σπίτι.
Φίλε συγνώμη δεν την γνωρίζω τη λέξη.Επειδη όμως το έχουμε σκίσει το νήμα και ειναι της nagias θα πω κατι τελευταίο στον φίλο WHOIS.Αν είχε ενδιαφερθεί λίγο παραπάνω θα είχε μάθει οτι η κοπέλα λόγο οικονομικής κρίσης και γιατι ειναι φοβερό παιδί (και δεν μιλάω μονο για εμφάνιση ) έχει βγάλει ενα προγραμμα ειδικά για τον συνάδελφο με 20 ευρώ full.Περιλαμβανει χειραψία δεξιού χεριού στο πεζοδρόμιο - φιλί στο μέτωπο (χωρίς γλώσσα) - selfie πλάτη για τον τοίχο και προτρεπτικά CIL.
Υ.Γ Επειδη θα τον φάει η περιέργεια ή θα νομίζει οτι έκανα λάθος CIL=cum-in-lekani οταν γυρίσει σπίτι.
Γράψε και αλλά τυπεΦίλε συγνώμη δεν την γνωρίζω τη λέξη.Επειδη όμως το έχουμε σκίσει το νήμα και ειναι της nagias θα πω κατι τελευταίο στον φίλο WHOIS.Αν είχε ενδιαφερθεί λίγο παραπάνω θα είχε μάθει οτι η κοπέλα λόγο οικονομικής κρίσης και γιατι ειναι φοβερό παιδί (και δεν μιλάω μονο για εμφάνιση ) έχει βγάλει ενα προγραμμα ειδικά για τον συνάδελφο με 20 ευρώ full.Περιλαμβανει χειραψία δεξιού χεριού στο πεζοδρόμιο - φιλί στο μέτωπο (χωρίς γλώσσα) - selfie πλάτη για τον τοίχο και προτρεπτικά CIL.