jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Την Θώδη μήπως;
Το ξαναειπα . Ότι σιγουρα υπαρχουν καλυτεροτερες. Για μενα αυτές που ανεφερα είναι ή ηταν αστερια.Μαρια25? δε μου θυμίζει κάτι..
Οι υπόλοιπες εκτός από τη Jolie και τη Βίκυ (που και αυτές δεν τις λες και αστέρια τώρα πια) δεν είναι και τόσο αστέρια αρχηγέ μου.
Πρέπει να περάσει και από το δικό μου castingΠαντως ολες οι αναφορες εως τωρα ειναι ολες θετικες. Αυτο ειναι προς τιμην της.
καιαπο τ δικο μου για 2ωρο ξεκωλιασμα αλλα εχουμε παρει σειρα αναμονης....ουτε φωνη ουτε ακροαση....Πρέπει να περάσει και από το δικό μου casting
θα είναι σε castingκαιαπο τ δικο μου για 2ωρο ξεκωλιασμα αλλα εχουμε παρει σειρα αναμονης....ουτε φωνη ουτε ακροαση....
Όσο για τη Βανεσσα ΒΠ τι να πω? Αν μιλήσω θα γίνω κακός και δε θέλω
κ οταν περασει απο το casting σου θα σε εμπιστευτω ξαναΠρέπει να περάσει και από το δικό μου casting
Ας πουμε πως εχει γινει σαν γερικο τραβελι?
κ οταν περασει απο το casting σου θα σε εμπιστευτω ξανα
αφου εχεις στις επιλογες σου 99.9% επιτυχια,δοκιμασμενα λεμε
Μη λέτε μαλακίες, με το συμπάθειο. Η κοπέλα (η Βανέσσα ΒΠ) μπορεί να μην ήταν για μένα ποτέ Φερράρι (δηλ. κορυφή) όταν ξεκίνησε, ούτε σε εμφάνιση ούτε σε υπηρεσίες, αλλά σίγουρα ήταν και παραμένει μια πολύ αξιόλογη περίπτωση cg, κλασσάτη και ερωτική, που τιμάει τα λεφτά που ζητάει και ιδρώνει την φανέλα πολύ περισσότερο από πολλές άλλες. Κι εδώ το σταματώ γιατί είμαι αλλά επειδή είδα ότι δίνεται συνέχεια από κάποιους στο πράγμα, γιαυτό.
Τα χρονια σ αυτες τις ηλικιες μετα τα 40 γραφουν διπλα!
Για να παει 45 κι η Ναγια να δουμε πως θα ειναι
Ισχύει αυτό που λες κατ' αρχήν, αλλά πίστεψέ με, σε μερικές (λίγες) γυναίκες (όπως η ΒΠ πχ) τα χρόνια σ' αυτή την δουλειά προσθέτουν εμπειρία και ερωτισμό χωρίς να φθείρουν το περιτύλιγμα (μέχρις ενός ορίου βέβαια). Όσο για την Νάγια, και την κάθε Νάγια, της εύχομαι να τη κάνει αυτή τη δουλειά τόσο, όσο... (το έχει ορίσει η ίδια), ούτε στιγμή παραπάνω.
Σοβαρεψου!
Ειναι μαλακια να πληρωνει κανεις 45αρες εκτος αν ειναι 25χρονος και το εχει φαντασιωση η 70χρονος και τις βρισκει μικρες.
Πριν λίγο τελειωσε η συνάντηση με την Nagia. Κριτική μόλις βρω χρόνο.
Γενικά ομως, Α Ξ Ι Ζ Ε Ι!!!!!
Μου θυμισε και μια γνωστή αοιδό στα νιάτα τα της.