Giorgos 1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 108
- Πόντοι
- 1
Αν ισχυει να το μαθουμε..βλεπω εσοδα για τον βαζελο
εγω την εχω ετοιμη του τζιοβανι παντως
αχαχαχαχαχα
φανελα του παναθηναϊκού θελω να φοραω και να με περνουν στα 4 αναλ
Εγώ απ' ό,τι κατάλαβα ο z4 κληρώθηκε να περάσει, και η Νάγια εμπνεύστηκε απ' το αβαταρ του...Θρίαμβος του μάρκετινγκ και δεν το λέω με τρόπο αρνητικό, να τα βλέπουν άλλες και να μαθαίνουν.
Εγώ απ' ό,τι κατάλαβα ο z4 κληρώθηκε να περάσει, και η Νάγια εμπνεύστηκε απ' το αβαταρ του...
Φαίνεται εξυπνοκώλα
Ελπιζω μεσα στο ΣΚ να ανεβάσω και την Αναλογη φωτο!!!
Ελπιζω μεσα στο ΣΚ να ανεβάσω και την Αναλογη φωτο!!!
Σιγουρα!!!!!!!!!!Ελπιζω μεσα στο ΣΚ να ανεβάσω και την Αναλογη φωτο!!!
Απο τις λεξεις και τον τροπο που γραφει πρεπει να ειναι πανεξυπνη!!!! Και αν ειναι και το κορμακι της οπως της φωτογραφιες που ανεβαζει..... τοτε ειναι αυτο που λεμε συνδυασμος που σκοτωνει!!! Το μωρο φαινεται απιστευτο..... το ΣΚ ειναι κοντα....τα υπολοιπα σε κριτικη το βραδυ της ιδίας μερας!!!Εγώ απ' ό,τι κατάλαβα ο z4 κληρώθηκε να περάσει, και η Νάγια εμπνεύστηκε απ' το αβαταρ του...
Φαίνεται εξυπνοκώλα
[size=12pt]Νάγια, σε έχει ανθρωποβατήσει ποτέ σκύλος?[/size]
Οπως...?αυτη η ναγια δεν εχει καμμια σχεση με αυτη..... marialenakostas αν μπορει καποιος ας δωσει τα φωτα του παντως εχουν κοινα πραγματα
Οπως...?
Nick trive ,κλείσε θέση και έρχομαι Αθήναφανελα του παναθηναϊκού θελω να φοραω και να με περνουν στα 4 αναλ
ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ συναντησης ιδιο hotel καποια μυνηματα που ελαβα ιδια γραμενα ;) ;)Οπως...?
καποιο αγορι εδωσε σε αλλα αγορια τον αριθμου μου και με παίρνουν συνεχεια αγορια και μου στελνουν sms τα αγορια αλλα εγω που ειμαι κοριτσι δεν απανταω σε αγνωστους αριθμους. το κακο ειναι οτι αναμεσα στα αγορια με περνουν και καποιοι αντρες που εχω τον αριθμο τους και χανονται οι κλησεις και τα μνματα τους αναμεσα στα αγορια..
Συνοπτικα δεν απανταω σε αγνωστους αριθμους και 40 φορες να παρει ο καθε ενας σας..