JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Και εγώ αυτό σκεφτόμουν..ρε μπας και είναι κανένα κροςς?? οι φωτός δεν είναι και πολύ διαφωτιστικές.
Μπορει να ζησουμε μεγαλες στιγμες ...............
Και εγώ αυτό σκεφτόμουν..ρε μπας και είναι κανένα κροςς?? οι φωτός δεν είναι και πολύ διαφωτιστικές.
Hello there.. Αν θες βοήθεια πες μας μια λογική τιμή να σε βοηθήσουμε
Έτσι όπως το περιγράφει το πακέτο της, στα €80 όλα μέσα θα είναι μια "δίκαιη" τιμή κατ' εμέ και για τις 2 πλευρές, αρκεί να είναι πράγματι τόσο καλή στα επιμέρους (εμφάνιση/υπηρεσίες) όσο και άλλες ανεξάρτητες ανταγωνίστριές της, που έχουν καλό όνομα στην αγορά.
Αυτό είναι το βασικό που πρέπει να ξεκαθαριστεί... και μετά βλέπουμεΚαι εγώ αυτό σκεφτόμουν..ρε μπας και είναι κανένα κροςς?? οι φωτός δεν είναι και πολύ διαφωτιστικές.
Συμφωνώ και αφού τής αρέσουν τα ραντεβού πάνω από μιά ώρα 150€ 2 ώρες fullΔεν λέει, είδες, ξύπνια είναι (ή έχει ξύπνιο "συνεργάτη") ώστε να δημιουργηθεί πρώτα ένα ρεύμα γι' αυτήν και μετά να την ξεφουρνίσει.
Έτσι όπως το περιγράφει το πακέτο της, στα €80 όλα μέσα θα είναι μια "δίκαιη" τιμή κατ' εμέ και για τις 2 πλευρές, αρκεί να είναι πράγματι τόσο καλή στα επιμέρους (εμφάνιση/υπηρεσίες) όσο και άλλες ανεξάρτητες ανταγωνίστριές της, που έχουν καλό όνομα στην αγορά.
Μόνο κώλο δίνεις και γεμίσαμε 4 σελίδες!
Στη μάπα σου αρέσει να τα παίρνεις?
Γράψε τιμούλες και βάλε και καμιά φωτό, δεν παράγουμε τέχνη εδώ μέσα, παίξε το κωλί σου στα 4 να κοζάρουμε όλοι αλλά και μια μπροστινή
Γράψε τιμούλες και βάλε και καμιά φωτό, δεν παράγουμε τέχνη εδώ μέσα, παίξε το κωλί σου στα 4 να κοζάρουμε όλοι αλλά και μια μπροστινή
και να τελειώνουν στο στόμα μου, στο πρόσωπο μου, στον κωλο μου!
Μπορείς να το διορθώσεις αυτό βάζοντας το τηλ σου στο προφίλ θα εξυπηρετήσει και εσένα και εμάς.Δεν προλαβαίνω παιδιά να απαντήσω εχω 160 μηνύματα σιγά σιγά. :-*
Δεν προλαβαίνω παιδιά να απαντήσω εχω 160 μηνύματα σιγά σιγά. :-*