Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Παιζει να μου στείλεις ένα βιντεάκι να χαιδεύεις το νινί σου;;;
Παπου στο τριο ποιος θα τραβαει την φωτο???
επειδη σε καποιους δεν αρεσε η φωτο μας! να μας πειτε γνωμες πως θα θελατε να ειναι η επομενη φωτογραφια μας..
τα συστατικα απο τα οποια μπορειτε να επιλεξετε ειναι:
ιδιωτικη πισινα μεσα στο δωματιο ξυλινο πατωμα και πατωμα απο γρανιτη περιλαμβανεται κρεββατι, καναπες, πολυθρονα και καρεκλες
απειρουσ συνδιασμους απο... στριγκακια, κορμακια, μαγιο, καλτσες, ζαρτιερες, κορσεδες, τακουνια κτλ...
δονητες - ταπες - στραπ ον - αλυσιδες - χειροπεδες - μαστιγια - δερματινα παντελονια και μποτες :-* :-*
και βασικο συστατικο φυσικα εμας τις 2! να μας πειτε πως θελετε και να στηθουμε στον φακο!
η καλυτερη ιδεα θα υλοποιηθει στο σημερινο ολονυκτιο που εχουμε...
μεινετε συντονισμενοι
Λοιπον εφοσον υπαρχουν οι χειροπεδες πρεπει να χρησιμοποιηθουν!!!τωρα συζητάμε για το Νο2 που μας αρεσε...
ομως θα χρειαστουμε περισσοτερη εφευρετικότητα και φαντασια
αμα δωσεις 500 κρεμιουνται κ απ το πολυφωτοΛοιπον εφοσον υπαρχουν οι χειροπεδες πρεπει να χρησιμοποιηθουν!!!
Δενεις την βερονικα με τις χειροπεδες στην καρεκλα με τα χερια πισω...η βερονικα φοραει ζαρτιερες και απο πανω τιποτα για να φαινονται οι βυζαρες της ...
εσυ φορας μποτες και στραπον και κρατας μαστιγιο...οπως ειναι δεμενη στην καρεκλα και δεν μπορει να κανει τιποτα σε πιπωνει και εσυ την χτυπας με το μαστιγιο (ελαφρια μην μας την μαρανεις κιολας!!!)
Την ακριβη σταση της φωτογραφιας θα την βρειτε εσεις!!!ευχαριστω και ελπιζω να σας αρεσε η ιδεα μου και να την υλοποιησετε!!!
αμα δωσεις 500 κρεμιουνται κ απ το πολυφωτο
τι επαθες ρε μεγαλε?
τι επαθες ρε μεγαλε?
ντουο θα παρεις και με καλες προδιαγραφες.
τι θες να δωσεις δηλαδη μελομακαρονα?
Στις επιλογες που μας εδωσε η ναγια δεν ειχε μεσα το πολυφωτο αλλιως φιλε θα το εβαζα και αυτο!!!αμα δωσεις 500 κρεμιουνται κ απ το πολυφωτο
καλα μαν ακου.εγω τα χω πει στη μανα μου.ασε καλυτερα δεν θα παρω αν ειναι ετσι παω μια ουκρανια και να γαμαω μουνακια με προδιαγραφες σε πιο low cost τιμες
καλα μαν ακου.εγω τα χω πει στη μανα μου.
αν με ειχε κανει γκομενα και μετραγα,για να μου πιασεις το βυζι για 3 δευτερολεπτα θα δινες 20ρικο
αυτο καταλαβες ρε μποι?τι θες να πεις μ' αυτο τυπε, αμφιβαλεις οτι παω ουκρανια για σεξοτουρισμο;
αυτο καταλαβες ρε μποι?
καλα μαν ακου.εγω τα χω πει στη μανα μου.
αν με ειχε κανει γκομενα και μετραγα,για να μου πιασεις το βυζι για 3 δευτερολεπτα θα δινες 20ρικο
o haigετσι ειναι το μουνι σερνει καραβι αλλα αν ειναι να σκορπισω 500 για ενα duo ειναι καλυτερα να τα ξοδεψω στη μητερα του σεξοτουρισμου την ουκρανια