erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Την 2α Παρουσια φιλε !δηλαδ'η να μην περιμένω ? δεν κατάλαβα?
Την 2α Παρουσια φιλε !δηλαδ'η να μην περιμένω ? δεν κατάλαβα?
το τηλεφωνο της η καμια πληροφορια πουθενα..τι πρεπει να κανει καποιος για να την συναντηση πια, εχω κουραστει :-
...... ε κάτσε λίγο να ξαποστασεις...το τηλεφωνο της η καμια πληροφορια πουθενα..τι πρεπει να κανει καποιος για να την συναντηση πια, εχω κουραστει :-
Ορεξατος ξυπνησες . Ποτε φτανεις ?...... ε κάτσε λίγο να ξαποστασεις...
O καθενας με τα θελω του ο μεγιστος βρετανος αυτο εχει βαλει στοχο στην ζωη του να γαμαει την ναγια ενα μηνα και ας πεθανει ;) μετα ντουμπαι αλλο ενα μηνα την ιριδα εκει βεβαια εχει ενα θεμα πως θα καθαριση με τους αραβεςΟποιος κερδισει εννια μυρια το τελευταιο που θα χει στο μυαλο του ειναι να γαμησει τη ναγια.
Παραδεισος ειναι σε ενα μηνα να γαμησεις 100 διαφορετικες
Κολαση ειναι σε ενα μηνα να γαμας μια.
αν κουράστικες περίμενε να σε πάρει τηλέφωνο όπως εγω , ασε που θα της το κλείσω την πρώτη φορά ετσι για να δει πως είναιτο τηλεφωνο της η καμια πληροφορια πουθενα..τι πρεπει να κανει καποιος για να την συναντηση πια, εχω κουραστει :-
ή αν θες μπορώ να της πω να σε πάρει μετά από εμένα , μην αγχώνεσαι μην κουράζεσαι μην μην μην μηντο τηλεφωνο της η καμια πληροφορια πουθενα..τι πρεπει να κανει καποιος για να την συναντηση πια, εχω κουραστει :-
O καθενας με τα θελω του ο μεγιστος βρετανος αυτο εχει βαλει στοχο στην ζωη του να γαμαει την ναγια ενα μηνα και ας πεθανει ;) μετα ντουμπαι αλλο ενα μηνα την ιριδα εκει βεβαια εχει ενα θεμα πως θα καθαριση με τους αραβες
Υπαρχουν και χειροτερα. Να εισαι φτωχος , αρωωστος και πουστης. Ρε μανια με την Ιριδα. χαχαχαΟποιος κερδισει εννια μυρια το τελευταιο που θα χει στο μυαλο του ειναι να γαμησει τη ναγια.
Παραδεισος ειναι σε ενα μηνα να γαμησεις 100 διαφορετικες
Ένας ακόμα λιγότερος! Άτομα να μην πανε για ένα μήνα έχουμε. Το οικονομικό πως το λύνουμε για ένα μήνα; :S Δεν έχουν και οι τράπεζες λεφτά να κάνουμε καμια καλή!Ενα μηνα την ιδια? Με τιποτα. Δε παει να ειναι και η Ζιζελ
σορρυ αλλά να γαμας την Ναγια ενα μήνα δεν είναι κόλαση...
είναι κωωωώωωωλαση....
Αναμένετε.
Φωτογραφία το δικο μου κωλαρακι και της μικρής ομορφούλας μας δίπλα δίπλα.
Ανοιχτά και τουρλωμενα!!!'
:-* :-* :-* :-*
Αναμένετε.
Αναμένετε.