zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ρε μάστορες.. τελικά ποια είναι αυτή η "σοκολάτα" θα μου πει κανείς ???????????????????
Το ανταλλάσσω με το τηλεφωνο αυτου του πουστη που σκεφτηκε το ΕΜΦΙΑ. Που να του μπει ολο στο κολο !τηλεφωνο ?
ΕΝΦΙΑ
Ευάγγελος Βενιζέλος
Εγω στη θέση του, θα έδινα τα αρχικα του ονόματός μου.ΕΝΦΙΑ
Ευάγγελος Βενιζέλος
Το ανταλλάσσω με το τηλεφωνο αυτου του πουστη που σκεφτηκε το ΕΜΦΙΑ. Που να του μπει ολο στο κολο !
μιλα μας μια φορα ακομα για το ποσο σου αρεσει το anal. (μιας και ημαστε ολοι διακοπες) σε παρακαλω.τερμα οι διακοπες...
τα χριστουγενννα παλι
...κάτι άλλο ξέρουμε ?C.G χωρις τηλ και αγγελια
Συνάντηση απόψε μέ τήν Nagia. Επίπεδο εταίρας. Ο νοών νοείτω.
Δεν είναι βέβαια καί η Λαΐς! Πρέπει νά εργασθεί γι αυτό και νά μεγαλώσει 4-5 χρόνια!
Τί νά γράψω φίλε; Αν μαύρισε ή άν κάνει καλή πίπα; Έχουν χιλιοειπωθεί σέ τριακόσιες σελίδες.
Αποτύπωσα την αίσθηση που δίνει.
Επειδή για μένα πάει αυτό να σου απαντήσω γιατί το έγραψα.Νταξει, ολα καλα κι ωραια αλλά το κασε της ειναι απαγορευτικο...
Κι εγραφε ο αλλος στην κριτικη οτι πρεπει να το αυξησει
Η κοπελα ξερει τι κανει/ Δεν θα το 'κανε αν δεν την συνεφερε...
Απλα, καποιοι εξ ημων δεν θα τη συναντησουμε ποτε.
Τελεια η φωτο !!!pierced 0 0 0 0 0
...μπορεί κάποιοι να έχουν εξαθλιωθεί...αλλά το μαύρο χρήμα εκεί έξω είναι πολύ ακόμα...Το Εμβαδο (Πελατες x Ταριφα), συνηθως ΔΕΝ μεγιστοιειται σε πολυ ψηλες ή πολυ χαμηλες τιμες...
Ωστοσο, το διαρκες γλειψιμο, μεσω του σαιτ, επιτρεπει στη Ναγια να φτανει κοντα στο οικονομικο max. δουλευοντας λιγο.
Μαγκια της!
Ο κοσμος, απ' ο,τι φαινεται, εχει ακομα λεφτα.