sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Εχει πει η κοπελα ποτε θα γυρισει??Να την γνωρισουμε και εμεις οι ατυχοι??
τελος αυγουστου ειχε πει αν θυμαμε καλα ψαξε κανα 2 σελιδες πισω...
Εχεις ενα point αλλα θελω απο κοντα τωρα τα υπολοιπα τα ξερουμεΜα την εχεις γνωρίσει και εσυ όπως και εγω μέσω του νήματος και των κριτικών άλλων συναγωνιστών Αυτο εχει και το θετικο του καθώς σε αφήνει με +280
Ε βέβαια για εκδιδόμενη μιλάμε, Ειπε κανεις κατι αλλο ? Προσωπικα για μενα οποιοδήποτε άτομο εκτελεί άψογα αυτο που κανει είτε ειναι πιλότος, δικαστής, η εκδιδόμενη αξίζει το μέγιστο σεβασμό. Εχουν υπάρξει κουλτούρες ( βλέπε γκέισες, εταίρες κλπ ) σε άλλες εποχες που είχαν πολυ υψηλό κοινωνικό status.
Ναγια καλήμερα, θα ήθελα το τηλ σου για να κανονίσουμε συνάντηση. Είμαι πολύ γενναιοδωρος
παιχτη,σορρυ,αλλα που καταλαβες...πρωτον,οτι ειναι 10 χρονων,και δευτερον,που ξερεις ποσο ειναι το χαρτζιλικι του καθενος,στην τσεπη του.?10 χρονων εισαι γεναιοδωρος με το χαρτζιλικι σου!!! χαχαχχααχ... εφτιαξε προφιλ για να πει αυτη την βλακεια,,, οτι θα ψαρωσει η Ναγια και θα τον βαλει πρωτο στην σειρα.... χαχαχχαχαχ
παιχτη,σορρυ,αλλα που καταλαβες...πρωτον,οτι ειναι 10 χρονων,και δευτερον,που ξερεις ποσο ειναι το χαρτζιλικι του καθενος,στην τσεπη του.?
Ρε παιδιά απλό είναι....πρέπει με κάποιον τρόπο να στείλεις πάνω απο 5 σχόλια στο φόρουμ για να μπορείς να στείλεις pm...Αρα;;;; όλο και κάποια π@π@ριά θα πρέπει να πούμε όλοι μας....αστειο ηταν για τον τροπο που πηγε να μπει πρωτος στην ουρα... σαν 10 χρονο... αν ηθελε ας της το εστελνε πμ αυτο και το Ε9 μαζι σε φωτο...
δεν μπορει να στειλει πμ ακομα. ;)αστειο ηταν για τον τροπο που πηγε να μπει πρωτος στην ουρα... σαν 10 χρονο... αν ηθελε ας της το εστελνε πμ αυτο και το Ε9 μαζι σε φωτο...
...δεν ειναι στο μονο νημα το παρακαλι.αυτο γινοταν,γινεται ,και θα γινεται παντα.εγω ειχα το τηλ της Ναγιας (το παλιο), και ηθελα να την συναντησω. Το κοστος ηταν αρκετο αλλα δεν με πειραζε. Αυτο που με ενοχλουσε ειναι οτι ηθελε να κανονιζει αυτη τον χρονο συναντησης. Δηλαδη δεν μπορει πχ το σαββατο να μου λεει για την Πεμπτη 20.00 ξερω γω ή σου ελεγε να βρεθουμε τοτε, και μετα εκεινη την μερα δεν σηκωνε το τηλ ή ειχε αδιαθετησει
Καταλαβαινω οτι δεν το κανει σαν αποκλειστικη δουλεια, και κανει λιγα ραντεβου, αλλα αν ηταν ετσι δεν υπηρχε λογος να βγει στο bourdela να διαφημιστει.
Οταν εχω καυλες θελω να μπορει η κοπελα να ερχεται, οκ δεν θα μπορεσει 1-2 φορες, αλλα με κοινη συννενοηση θα την βρουμε την ακρη. Οχι να μου βαζει και το μαχαιρι στο λαιμο του στυλ "τοτε και αμα θες"
Μπορει να ειναι μουναρα ή δεν ξερω τι αλλο (δεν την εχω συναντησει) αλλα δεν θα εβαζα τον εαυτο μου σε αυτη την διαδικασια, ουτε θα περιμενα 1 μηνα μπας και παρω το τηλ, ποσω μαλλον οταν ζηταει αυτα τα χρηματα.
Παρεπιπτωντος πολλα city-tours πιθανως να εχουν ιδιες τιμες και υπηρεσιες, και πληρωνουν και ξενοδοχειο, και αεροπορικα κτλ και το γραφειο. Δεν λεω φυσικα να μειωσει την τιμη, τιμη θα βαλει στο μουνι της η ιδια.
Απλα δεν καταλαβαινω ολο αυτο το παρακαλι στο thread
αφου ως γνωστον το μουνι σέρνει καραβι......δεν ειναι στο μονο νημα το παρακαλι.αυτο γινοταν,γινεται ,και θα γινεται παντα.
εγω ειχα το τηλ της Ναγιας (το παλιο), και ηθελα να την συναντησω....
Απλα δεν καταλαβαινω ολο αυτο το παρακαλι στο thread
δεν μπορει να στειλει πμ ακομα. ;)
που εισαι εσυ ρε?!!
Φιλε μ το παρακάλι σε αυτό το thread όπως και σε αλλά , πχ βλέπε veronika20 thread ... γίνεται διότι το τηλ. το έχουν κάποιοι , και οι υπόλοιποι λυσσάνε να το πάρουν τις περισσότερες φορές από περιέργεια είτε από μαλακία στο μυαλό τους που τους λέει ... Γιατί να το έχει αυτός και όχι εγώ ??? ... Άλλωστε μην νομίζεις ότι γαμουν όλοι όσοι έχουν το τηλ ...
Τέλος πάντων είναι από τα φαινόμενα των forum αυτά ....