τι καυλα μωρο εισαι , χαθηκαμε απο τοτε που ανεβασες τιμη (και μονο γιαυτο δεν σε εχω παρει παλι, οποιος τα εχει κ τα δινει δεν τα κλαιει σιγουρα) αλλα μου εισαι αξεχαστη και η κωλαρα σου και η καλυτερη πιπα στην πιατσα
Ευχαριστώ ;)
τι καυλα μωρο εισαι , χαθηκαμε απο τοτε που ανεβασες τιμη (και μονο γιαυτο δεν σε εχω παρει παλι, οποιος τα εχει κ τα δινει δεν τα κλαιει σιγουρα) αλλα μου εισαι αξεχαστη και η κωλαρα σου και η καλυτερη πιπα στην πιατσα
ειναι για πολυ πουτσο η γκομενα εκανα και γω συναντηση επιτελους
pierced 0 0 0 0 0
pierced 0 0 0 0 0
Πιπέρι στο στόμα. Χαχαχαχ όσο θυμάμαι τι σου ΕΙχα πει γελΑω. Το παίζω και ντίβα πανάθεμά μου.
Πως το θελεις ? Με πατατουλες ή με μακαρονια ?Τηλεφωνο επειγωντος παιδιαααα!!!
Βρετανέ, μην κοροιδεύεις τον άνθρωπο. Δώσε του τηλέφωνο.Πως το θελεις ? Με πατατουλες ή με μακαρονια ?
Αμα μπαινει αλλα δεν σχολιαζει, εγκρινεται?όποιος λέει-γράφει πως δεν ενδιαφέρεται για την Nagia αλλά μπαίνει μέσα στο σχετικό forum και σχολιάζει, κάποιον κοροϊδεύει... (τον εαυτό του? τους άλλους? δεν ξέρω). Εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία και ανυπομονώ... ! ! !
Δικαιως φιλε,δικαιοταταόποιος λέει-γράφει πως δεν ενδιαφέρεται για την Nagia αλλά μπαίνει μέσα στο σχετικό forum και σχολιάζει, κάποιον κοροϊδεύει... (τον εαυτό του? τους άλλους? δεν ξέρω). Εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία και ανυπομονώ... ! ! !
πως βρισκουμαι το τηλ σου κουκλα?
ουαου!!!
το σαιτ εχει μελη που παντα χωριζονται σε 2 κατηγοριες.
σε αυτους που εχουν παει με τη Ναγια και σε αυτους που θελουν να πανε με τη Ναγια
σε αυτους που τρελενονται για τη Ναγια και αυτους που την βριζουν γιατι δε τους δινει τηλεφωνο
σε αυτους που την εχουν συναντησει και εχουν παθει πλακα και σε αυτους που δεν την εχουν συναντησει αλλα ξερουν οτι θα παθουν πλακα...
Απο αυτους που δεν την εχουν συναντησει τα μελη του σαιτ χωριζονται¨
Σε αυτους που θα δινανε το αριστερο τους @@ για να πανε μαζι της και στους υπολοιπους που θα δινανε το δεξι τους @@ για να πανε μαζι της...
Σαν Ακαδημιακος εχω μονο να πω οτι το φαινομενο ναγια μπορουσε ευκολα να γινει θεμα Ph.D.
Ας σε απολαυσουμε εστω και μονο σε φωτογραφιες και εμεις οι ατυχοι που δεν εχουμε τηλεφωνο...
ουαου!!!
το σαιτ εχει μελη που παντα χωριζονται σε 2 κατηγοριες.
σε αυτους που εχουν παει με τη Ναγια και σε αυτους που θελουν να πανε με τη Ναγια
σε αυτους που τρελενονται για τη Ναγια και αυτους που την βριζουν γιατι δε τους δινει τηλεφωνο
σε αυτους που την εχουν συναντησει και εχουν παθει πλακα και σε αυτους που δεν την εχουν συναντησει αλλα ξερουν οτι θα παθουν πλακα...
Απο αυτους που δεν την εχουν συναντησει τα μελη του σαιτ χωριζονται¨
Σε αυτους που θα δινανε το αριστερο τους @@ για να πανε μαζι της και στους υπολοιπους που θα δινανε το δεξι τους @@ για να πανε μαζι της...
Σαν Ακαδημιακος εχω μονο να πω οτι το φαινομενο ναγια μπορουσε ευκολα να γινει θεμα Ph.D.
Ας σε απολαυσουμε εστω και μονο σε φωτογραφιες και εμεις οι ατυχοι που δεν εχουμε τηλεφωνο...