Να επιτελους και καποιος που με πιανει με την μια
!!!!! Μα κι εγω για το extreme make up sex την τσιτωνω με τα καυστικα μου σχολια
!!!!
Λατρεψα το σχολιο του turbothor διοτι λατρευω τα γατονια που με κατανοουν χωρις να γραφω πολλα πολλα , και λατρευω τους ανθρωπους που εχουν το ιδιο χιουμορ με μενα , δειχνει ποιοτητα ανθρωπου το τι χιουμορ εχεις , popov αν και με κουραζει μερικες φορες με αναλυσεις και υπεραναλυσεις και σε κοντρα ρολους συνηγορου , οταν ειναι πιο μινιμαλ του βγαζω το καπελο μου
, στις ατακες δε κοβει και ραβει
Επειδη ειμαι εκτος Αθηνων και ψηνουμε καλαμαροχταποδους ελπιζω οταν επιστρεψω στας Αθηνας η Ναγια να μην εχει οψη καρναβαλου και να να δω μια γλυκια Αρλεκινα διοτι εχει κουρασει πολυ η τυπισσα , καποια στιγμη θα γραψω δυο πραγματακια για την κορασιδα διοτι εχει αρχισει και γραφει και ασυναρτησιες οτι και καλα εγραψα οτι εκανα και ραντεβου μαζι της και αλλα σαχλα για παρακαλια κι αλλες ασυναρτησιες , αλλα anyway οτι θελει γραφει κι οπως τα βλεπει γραφει , πραγμα που οσοι με διαβαζουν ξερουν οτι ουτε καν την εχω συναντηση , αλλο αν εχω δει φωτο , οποτε καλο 2ημερο να εχουμε και καλα Κουλουμα απο μενα αλανια μου