Δεν είσαι στη θέση μου όμως! Αλλά για να μην στενοχωριόμαστε σου παραθέτω μια "κανονική¨ κριτική προς έγκριση για να μην ανεβάζω μπούρδες. Φιλικά πάντα και με διάθεση χιούμορ
Ναγια η μουναρα
Αποφασησα να παω να τη γαμήσω τελικα τη γκομενα γιατι μου ταχε πρηξη στα ρμ. Βλεπω μια μουναρα που τραλαθηκα. Ενταξει στην μουρη δε χαζεψα κιολας οπος λενε τα αλανια παρακατω. Ειχε κάτι βιζάρε όμως σα τα καρπούζια αμαλιάδα που περνω απτον γίφτο. Κατι ρωγες σα το μπουζί από το Cayen haibriδ πουχα παρκαρισμένο μόστρα στο μοτελι. Από τη γκάβλα παραληγο να μου σκηστει το πανταλώνι. Ψιλο μουνί μακρί μαύρο μαλι ατελιοτες ποδαρες και μπακα επιπεδη. Την αρχηζω στα γλωσοφιλα της τα πεταω χυμα και τις τον δινο βαθια στο στόμα. Μεχρι τις φονιτικες χορδί έφτασε και δε μπορουσε να μιλίσει. Και να φανταστεις ότι δεν τον εβαλα ολο μέσα να μη το ζορισω. Την πιανω στις μπατσες στον κολο και καρφονω την μουναρα της. Μετα σκιζω το
κολί της που ηταν και σφιχτο. Το τελειοσα στο στομα της. Όλα κατο! Και 2 σπερματοζαρια στα δοντια τα πηρε με τη γλοσα. Μετα τη σεντρα με το Μητσο σα το μπουρι του Τετανικου την αρχιζω στι γριγορες. Τις τακανα όλα PSE, CIM, CIF, GFE, GTI, BMΧ το ξεσκησα μιλαμε. Καινουργιο κωλο της ανοιξα! Τις ερηξα και καναδυο για επιδορπιο και τα μαζεψα να γυγω. Αχ και βαχ η γκομενα δεν μπορουσε να συνερθει. Ισα μωρη΄! Τις [εταω τα μπικικινια και ένα
I lov yu baby καιντε γεια. Επειδη δε μαφηνει το παλιοσυστημα να βαλλω πανω από 10 εχουμε και λεμε, εμφανιση προσοπο 17, εμφανιση σομα 20, εμφανισι βιζι 25, Σιμπεριφορα αριστα, επικοινονια ελληνικα, σχεση αποδοσι μαζι με τιμη 15 ηταν φτινιαρικη! Μεσο ορος 12 Γεια σας γκαβλιαριδες