1. όταν την πηρα από ότι ξερω δεν το εκανε επαγγελματικα. Την πηρα μεσω φίλου , δεν εχει νοημα να πω ποσα πληρωσα από την στιγμη που η κοπελα εχει καθορισει την τιμη της εδω.Αυτο που μπορω να πω είναι ότι περασα πολύ καλα.
2. εσυ λες ότι υπαρχουν καλυτερες . Πες μια τουλάχιστον.
Σε ένα site που μιλάμε για πληρωμένες ΠΑΝΤΑ έχει σχέση η τιμή. Και ΠΑΝΤΑ κρίνεις την συνολική εικόνα με την ΤΙΜΗ.
Μια κοπέλα είναι ή δεν είναι καλή στο sex ανεξάρτητα αν είναι σε studio, γραφείο, ανεξάρτητη, call girl ή city tour. Διαφορετικά όμως κρίνεις το city tour που σου κόστισε 300e από το Call girl των 80e
Και για την ίδια κοπέλα , το ίδιο πήδημα, το ίδιο πρόγραμμα στα 80e σαν call girl Θα της κάνεις άγαλμα και Θα την συστήνεις ως ότι καλύτερο υπάρχει στο κρεβάτι αλλά στα 300e το βλέπεις αλλιώς και είναι αλλιώς γιατί την συγκρίνεις και την κρίνεις με άλλα κριτήρια.
Το έργο λοιπόν που θα σου πω είναι γνωστό σε όλους μας. Κάποιος ανακαλύπτει ένα αματούρι όπως λες. Το λέει λοιπόν και σε 3-4 κολλητούς με την επισήμανση «μεταξύ μας παιδιά, μην την κάψουμε» γιατί ξέρει ότι αν γίνει γνωστή σε πολλούς : και δεν θα είναι διαθέσιμη και η τιμή θα ανέβει. Επειδή όμως τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό κάποιος καλοθελητής της «ανοίγει τα ματιά». Η κοπέλα κάνει θέμα στο site και η τιμή για το ίδιο πακέτο απλά διπλασιάζεται. Ο Νίτρο θα θυμάται ίσως την περίπτωση της Στεφανίας παλιά, με πόσα ήταν εκτός και πόσα ζήταγε μετά, εγώ θυμάμαι πρόσφατα την Βερόνικα, αλλά υπάρχουν και άλλες. Την μόνη που θυμάμαι ότι δεν άλλαξε τιμή ήταν η κλέλια αλλά η κλέλια το έκανε πραγματικά σαν ερασιτέχνης, για την πλάκα της.
Η απάντηση που έδωσες στο πόσα έδωσες ήταν καρμπόν η απάντηση του κύκλωπα στο θέμα της μαριαλένας. «Δεν έχει σημασία τι έδωσα εγώ, σημασία έχει τι ζητάει τώρα». Με άλλα λόγια αφού ευθαρσώς δεν είπες «στην τιμή που είναι τώρα την πήρα», θα υποθέσω ότι ο καθένας πήρε τις αντίστοιχες κοπέλες σε σημαντικά μικρότερη τιμή…
Δες λοιπόν το post μου : Βρίσκεις
τις ίδιες ή και καλύτερες στην μισή τιμή.
Ουσιαστικά έχετε πάρει
τις ίδιες στα μισά ή κοντά στα μισά χρήματα που θέλουν τώρα.
Και είναι λογικό, γιατί πριν ήταν αματούρια και τώρα είναι επαγγελματίες. Ίδιες υπηρεσίες άλλoς τιμοκατάλογος.
Όσο για το αν υπάρχουν καλύτερες… αν εγώ αρχές Αυγούστου έλεγα στο forum για μία Nagia2 σε ηλικία και υπηρεσίες στα 200 και της έπλεκα το εγκώμιο και εσύ ήξερες την Nagia1 στην τιμή που την πήρες… Δεν θα μου έλεγες «ίσα ρε james, σιγά, υπάρχουν και καλύτερες» ? Δεν θα μου έλεγες ποια όμως, ούτε θα την έβγαζες φόρα παρτίδα στο forum. Γιατί ο φίλος σου, που την βρήκε και στην έδωσε, για να την βρει χάλασε χρόνο και χρήμα και στην έδωσε εμπιστευτικά για να μην την κάψετε. Για αυτό εξάλλου ένα μήνα και δεν είπε κανείς κουβέντα στο forum για το νέα αματουρια που υπάρχουν. Καλά έκανες, έτσι, καλώς η κακώς είναι η πρακτική. Εγώ θα σου πω ότι υπάρχουν και άλλες «nagies» εκεί έξω στην τιμή που την πήρες εσύ. Όπως βρήκες εσύ την nagia και ο Κυκλωπας την μαριαλένα θα βρεις και άλλες.
Τώρα σε αυτές τις τιμές οι συγκεκριμένες είναι για αυτούς που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ψάξουν και παίρνουν ότι τους σερβιριστεί στο forum στην τιμή που θα τους σερβιριστεί.