erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Και μ αυτά και μ αυτά γεμισαμε παλι 5 σελιδουλες. Αυτό είναι διαφημιση . Με μεταπτυχικη φινετσα. Καληνύχτα σαςεισηγήθηκες
Και μ αυτά και μ αυτά γεμισαμε παλι 5 σελιδουλες. Αυτό είναι διαφημιση . Με μεταπτυχικη φινετσα. Καληνύχτα σαςεισηγήθηκες
Καλα για το 8-10 ραντεβου το μηνα..οποιος θελει το πιστευει..
Κι ουτε θα σου στειλει
Τι να πω για την Lola Taylor? Τα είπες μόνος σου ;)
θελει ο θλιβερος προμοσιος να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει. διαβασε και παρακατω καημενε
Αχ, καλή μουΝάγια, δίνω χίλιες λίρες Αγγλίας την ώρα για την αποχετευτική σου δίοδο (σικ).
Μία μία θα της αποθέσω στο απευθυσμένο σου.
Πλιϊζ, δωσ' μου το τελεφούνκεν σου. :'(
Μεσα στα capital controls και με ισοτιμια σε € που τα βρισκεις;;;;;;;;;;;; Του κομματος εισαι;;;
Μεσα στα capital controls και με ισοτιμια σε € που τα βρισκεις;;;;;;;;;;;; Του κομματος εισαι;;;
Ήμουν κάποτε Δούκας του Κόλτσεστερσάϊρ.
Οου γιες ιντίντ.
δεν υπαρχουνε capital controls αν εχεις τα λεφτα σου στο εξωτερικο και κατεβαζεις απο ελληνικο ΑΤΜ.
οποτε οσοι τα εχουνε εξω δεν αντιμετωπιζουνε τετοιο θεμα. μπορουνε να κατεβασουνε και ολο το ΑΤΜ
Εγω ενας ταπεινος λορδος... Δεν με κανανε ποτε δουκα και σε λιγο θα ειμαι με ντραχμα αλλα θα ειμαι μπιγιονερ. Αι μπεγκ γιορ παρντον μι ντουκ....
Γκετ λοστ, φίλθυ πέζαντ.
Κάρυ μι μπαγκζ.
τυπε παραπανω θα κανει, μπορει και 12 διωρα ραντεβου την ημερα, βγαινουν και τα μαθηματικαλες να ειναι 8-10 την μερα ?
Πεζαντ ιν γκρις ντον τ πει ταξες
τυπε παραπανω θα κανει, μπορει και 12 διωρα ραντεβου την ημερα, βγαινουν και τα μαθηματικα
Θα μας κάνετε να ξεχάσουμε και την Αστροφυσικη που ξέρουμε...
Όνλι μαλάκες πέη τάξεζ ιν δισ σιτχόουλ, κώλντ Γκρέτσια.
Γιου κνόου μισθοτί εντ συνταξιούχοι.
Χάου παθέτικ!!!
Τους φανταστικούς αριθμούς τους ξέρεις;
i x i = -1
Σκέψου ότι πληρώνουν ώρα και κάθεται μισάωρο.
Ξέχνα την Αστροφυσική που ήξερες.
Το μπου είναι ΜΑ-ΓΙ-ΚΟ.
Αι εμ μισθωτος χου σι χιμσελφ φακτ απ γουιδ εισφορα αλληλλεγυης (γουοντερ του χουμ αλληλεγγυος)