spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
εισαι ετοιμος και με τα πμ.μπορεις να στειλεις τωρα.Ευχαριστω
εισαι ετοιμος και με τα πμ.μπορεις να στειλεις τωρα.Ευχαριστω
Παίξε κανά Lotto, πιο πολλές πιθανότητες έχεις.Ευχαριστω
Όντως έχεις περισσότερες πιθανότητες. Τηλ πολύ δύσκολο.Παίξε κανά Lotto, πιο πολλές πιθανότητες έχεις.
η τύχη του πρωτάρη...Όντως έχεις περισσότερες πιθανότητες. Τηλ πολύ δύσκολο.
..Ο χρονος ειναι μια σχετικη εννοια φιλε....τι ειναι ενας μηνας σε σχεση με την αιωνιοτητα....Καλως σας βρηκα! Δλδ μεσω προσωπικου μυνηματος ε? Απανταει γρηγορα?
Καλα. Αυτος είναι χαμενος από χερι !!καλη τυχη μαν
..Ο χρονος ειναι μια σχετικη εννοια φιλε....τι ειναι ενας μηνας σε σχεση με την αιωνιοτητα....
Όλα τα εχω δει αλλα να κοβεται αποαντηση της κοπελας που της ανηκει το θρεντ. Εεεε ο Παππας κανει κουμαντο ?χαρτακι να παρουμε οπως στις τραπεζες και να περιμενουμε...
Όλα τα εχω δει αλλα να κοβεται αποαντηση της κοπελας που της ανηκει το θρεντ. Εεεε ο Παππας κανει κουμαντο ?
Πατησα πανω στο προφιλ της αλλα δεν βρηκα τετοια επιλογη. Ειδα απο αλλους οτι εχουν στειλει καποια σχολια απο κατω. Αυτο ειναι το προσωπικο μυνημα?
Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω λιγη βοηθεια στην αρχη
Καθάρισμα από το διαρκές σπαμάρισμα λέγεται.Όλα τα εχω δει αλλα να κοβεται αποαντηση της κοπελας που της ανηκει το θρεντ. Εεεε ο Παππας κανει κουμαντο ?
Τελικα δεν εχω καταλαβει. Εισαι κρυφογκει ή απλα κομπλεξικος σαν τον θειο ?Ποιο θρεντ της ανηκει ρε βλακα? Ποτε το πληρωσε?
Αυτα πας και λες στις πουτανες και τις γλυφεις για να σε προσεχουν πως ειναι εδω τσιφλικι τους? Ξεφτιλισμενε!
Ναι αλλα η κοπελια εχι δικαιωμα να επεμβαινει οταν την αφορα. Εκτος αν το θρεντ είναι μονο για τα γιουσουφακιαΚαθάρισμα από το διαρκές σπαμάρισμα λέγεται.
Ναι αλλα η κοπελια εχι δικαιωμα να επεμβαινει οταν την αφορα. Εκτος αν το θρεντ είναι μονο για τα γιουσουφακια
Aferim.!!!υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανεις στο φορουμ εκτος απο τον διαχειριστη δικηγορο της ναγιας και της μαριαλενας. με το συμπαθειο αλλα μια ματια στο προφιλ του νικνειμ σου και στα ποστ....δειχνει θλιβερο. προσθεσε εστω και δυο τρεις αλλους φιλους στη λιστα φιλων ετσι για το ξεκαρφωμα
Aferim.!!!
Εδηλωσα κι εχτες σ οποιον δεν αρεσω στ αρχιδια μου και να προσθεσω και 6 αυγα ...τουρκιας.
Aferim.!!!
Εδηλωσα κι εχτες σ οποιον δεν αρεσω στ αρχιδια μου και να προσθεσω και 6 αυγα ...τουρκιας.