ρωτα την αν δεχεται και dollars!!
Ο δεξιός (κώλος) πολύ ανώτερος για τα δικά μου γούστα από τον αριστερό!
Ο δεξιός (κώλος) πολύ ανώτερος για τα δικά μου γούστα από τον αριστερό!
κάτι κάνει και για αυτό επιστήμη, όσο για την Εγκεφαλική Έρευνα, κάνει και αυτή γοργά βήματα.....Ε οχι και παππου ρε Κυκλωπα. Μονο 75 ειναι. αλλα εχει κατι προβληματακια στησης να 'ουμε !
εκλασε μέντες που θα σε εβγαζε σέντρα μαλάκα!Ναι ρε ΤΙΜΗΜΕΝΕ μαλακα!!
Την Χριστιανα την γαμησες τελικα? Να σου στειλω μια φρεσκια φωτο με πμ? ( της ειπα να της βγαλω μια στο τελευταιο μας ραντεβου για να την στειλω σε σενα και δεχτηκε)
ε ναι!Ο δεξιός (κώλος) πολύ ανώτερος για τα δικά μου γούστα από τον αριστερό!
Σου έδωσε την απαντηση ο ιδιος ο gianevanεκλασε μέντες που θα σε εβγαζε σέντρα μαλάκα!
οχι την χοντρη την χριστιανα την ξερω πριν καν εσυ ανακαλυψεις το bou
φατην μονος σου και γραψε και αποθεωτικη κριτικη να γελασουμε!
βλακα!
Σου έδωσε την απαντηση ο ιδιος ο gianevan
Πραγματικα και εγω και μερικοι αλλοι το γλεντουν με την Χριστιανα. Και παρολο που οπως λες την ηξερες πολυ πριν (αρα θα ηξερες οτι ηταν χοντρη) , έστειλες το πμ για να παρεις το τηλεφωνακι οπως ολοι μας. Αλλο αφου εφαγες πορτα βγαζεις ολη την κακια σου, οπως κανεις και με πολλες αλλες.
Δε μας λες μηπως και με την Μαριαλενα εφαγες πορτα και δεν γαμησες?
Μηπως και με την Ναγια η ιδια ιστορια?
Και δεν ξερω εγω με ποσες ακομη και για αυτο βγαζεις την κακια σου?
Αλλα μην το βαζεις κατω, για να γαμησεις υπάρχουν και αυτες που δινουν το τηλεφωνο φανερα και δεν ζητουν να μαθουν το nick από το φορουμ, καθως επίσης και τα γραφεία γιατι με τα μυαλα που κουβαλας και με την σταση σου εδω μεσα δεν βλέπω να γαμας περιπτωσεις όπως Χριστιανα, Μαριαλενα, Ναγια κ.λ.π και πολλες αλλες που θα εμφανιστούν.
Υ.Γ: Παντως την φωτογραφία θα σου την στειλω μιας και στην υποσχέθηκα.
καλά περιπτώσεις σαν την Μαριαλένα, Νάγια, Ευελίνα και όλες τις άλλες από δω μέσα αν δεν είσαι απελπισμένος δεν τις γαμάς ...
Βρίσκεις τις ίδιες ή και καλύτερες στην μισή τιμή.
Marialena vs nagia τυπε?
Ε οχι και αματουρι η Ναγια . Αλτης επι κοντω πολλααααα χρονια τωρα.εγω θα ελεγα Ναγια , αλλα είναι και θεμα χημείας.
Σε καποιον που του αρεσουν οι αματουρο-καταστασεις με δυνατο γαμησι είναι και οι δυο πολύ καλες
για πεςΕ οχι καιαματουρι η Ναγια . Αλτης επι κοντω πολλα χρονια τωρα.
Ε οχι και αματουρι η Ναγια . Αλτης επι κοντω πολλααααα χρονια τωρα.
Καλα ρε τύπε πότε την πείρες? αφού λέει ραντεβού από τετάρτη.εγω θα ελεγα Ναγια , αλλα είναι και θεμα χημείας.
Σε καποιον που του αρεσουν οι αματουρο-καταστασεις με δυνατο γαμησι είναι και οι δυο πολύ καλες
Καλα ρε τύπε πότε την πείρες? αφού λέει ραντεβού από τετάρτη.
αρχες Αυγουστου .Σε καλυψα?
..με τι "όνομα"(γιατί κρίνουμε πως το Νάγια είναι νέο!!) την πήρες???