Καλησπέρα πολλά λέγονται όλες αυτές τις μέρες και είπα να πάρω θέση :-*
Κάνω μόνο 2 με 3 ραντεβού την εβδομάδα γιατί τόσο χρόνο έχω. Ούτε κουρασμένη θέλω να είμαι όταν πηγαίνω σε κάποιο ραντεβού ούτε να πηγαίνω και να βαριέμαι.
Επίσης κάνω ραντεβού τις 3εις από τις 4εις εβδομάδες που έχει ο μήνας γιατί δεν θέλω να διακινδυνεύσω την υγεία μου και ν κάνω σεξ ενώ έχω περίοδο.
Συνοπτικά λοιπόν αυτά τα λίγα ραντεβού που μπορώ να κάνω θέλω να αξίζουν και για αυτό προτιμώ τα 2ωρα και πάνω ραντεβού. Δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να ανεβάσω την τιμή για 1 ώρα επειδή υπάρχουν κρούσματα κάποιον έξυπνων που κάτι τους τυχαίνει δήθεν και πρέπει να φύγουν νωρίτερα από το αναμενόμενο 2ωρο με μόνο στόχο να πληρώσουν για 1 ώρα.
Θα ήθελα να τονίσω ότι εάν κάποια στιγμή για τον οποιοδήποτε λόγο ακυρωθεί κάποιο ραντεβού από την μεριά σας και αυτό επαλειφθεί και 2η φόρα, επαναλαμβανομένη σύμπτωση πάει να είναι σύμπτωση και μετά απλά όσα χρήματα και δώρα να είστε διατεθειμένοι να μου δώσετε απλά δεν ξανά κανονίζω μαζί σας. :-*
Ο τόνος που γραφώ είναι λίγο έντονος γιατί όπως είπα και παραπάνω έχω την δυνατότητα για λίγα ραντεβού.
Παρακαλώ και εύχομαι Αυτή την «Νάγια» που αφιερώνω σε εσάς να την σεβαστείτε.